Chomutov – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Jihlava – Kladno 3:1 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 4:3 (kon.)
Most – Prostějov 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Motor ČB 1:3 (kon.) | Šumperk – Třebíč 0:1 (kon.)
Ústí n/L – Havířov 5:4 (kon.)
konec
Sportovní klub Kadaň
4:3 (1:0, 1:3, 2:0)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 29.09.2014, 17:30 • Zimní stadion Kadaň • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:16
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Misky vah se opět převažují na domácí stranu. ROMAN CHLOUBA pláchl litoměřickým zadákům a zavěsil nad Královu lapačku. Bez asistence.
     
    40:18
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Černožlutým se na začátku třetí třetiny daří srovnat skóre. Račuk našel parádní přihrávkou KARLA TONA, jenž zblízka protlačil puk za Králova záda. Asistence: Marek Račuk, Jakub Stehlík.
     
    39:30
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí tým ještě nehází flintu do žita. Berlevovu ránu ještě Král vyrazil, ale jen do prostoru, kam si sjížděl MARTIN KADLEC, pro něhož nebylo žádným problémem zasunout puk do odkryté klece. Asistence: Anton Berlev.
     
    37:27
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Černožlutí jsou v křeči a hosté trestají. Na konci útoku čtvrté litoměřické formace byl JIŘÍ ČERNOCH, za jehož střelou z levého kruhu se Mouček jen ohlédl. Asistence: David Dvořáček.
     
    32:02
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion trestá pasivitu Kadaně a otáčí skóre zápasu. Černoch poslal puk na hůl MARTINA PROCHÁZKY, který jej uklidl za záda gólmana Kadaně. Asistence: Jiří Černoch.
     
    26:52
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci využívají svou přesilovku a srovnávají skóre. DAVID ŠVAGROVSKÝ byl důrazný před brankou Kadaně a prostřelil Moučka. Asistence: Martin Novák, Vítězslav Bílek
     
    12:36
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Karel Ton napálil puk na bránu, jeho střelu zblokovala obrana, ale puk se dostal na hůů JAKUBA STEHLÍKA, který střelou k tyči vstřeluje první domácí branku. Asistence: Karel Ton.
    Marken.cz

    Stanislav Jiskra

    Branky a nahrávky: 13. Stehlík (Ton), 40. Kadlec (Berlev), 41. Ton (Račuk, Stehlík), 48. Chlouba – 27. Švagrovský (Novák, Bílek), 33. Procházka (Černoch), 38. Černoch (Dvořáček)


    Sportovní klub Kadaň: Mouček (Maštalířský) – Stehlík, Mazanec, Račuk, Chlouba, Ton, Trefný, Pavlas, Novák J., Charousek, Novák L., Tejnor, Mrázek, Chrpa, Hejcman, Veselý, Opalek, Szathmáry, Hammerbauer, Berlev, Kadlec.
    HC Stadion Litoměřice: Král (Přikryl) – Mikliš, Krstev, Rys, Kalla, Bílek V., Bílek D., Šulc, Chlapík, Švagrovský, Novák M., Špelda, Míka, Doležal T., Procházka, Antončík, Plášil, Málek, Dvořáček, Černoch, Doležal Z.

    Rozhodčí: Zubzanda – Kreuzer, Kokrment
    bahis siteleri