K. Vary – Ruští Rytíři 5:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Ruští Rytíři
Pondělí 29.09.2014, 18:00MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Z následného protiútoku odskakují domácí opět na rozdíl dvou branek! Gorčík a DAVID GRÍGER ujeli obraně a druhý jmenovaný po krásné přihrávce vymetl všechny pavučiny v Samanovově bráně. Asistence: Sebastian Gorčík.
     
    45:52
    Rytíři právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic se daří Rytířům snížit na rozdíl jedné branky! Ivanjuženkov projel po pravém křídle až do útočného pásma a přesnou přihrávkou našel mezi kruhy volného VALERIJE BOČKARJOVA, který krásně vymetl šibenici za Fučíkem. Asistence: Arťom Ivanjuženkov, Jegor Gajnetdinov.
     
    41:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A vzápětí přidává čtvrtý hřebíček do rakve Čechova přidává DANIEL HROCH, který také dostal puk do jízdy, projel hostující obranou a zakončil přesně mezi betony Samonova. Asistence: Martin Osmík, Ondřej Beránek.
     
    41:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Bleskový nástup ze strany domácích. Po vyhraném buly dostal kotouč do jízdy SEBASTIAN GORČÍK a přesnou střelou překonal ležícího Samonova. Asistence: David Gríger.
     
    36:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energii se nakonec daří vyrovnat až po přesilové hře! Domácí zůstali usazeni v útočném pásmu a po krásné kombinaci se prosazuje OTO TÁBORSKÝ. Asistence: Sebastian Gorčík, Martin Kohout.
     
    20:24
    Rytíři právě vstřelili branku!
    Studená sprcha pro domácí tým! Hned v úvodu třetiny se dostal Čechov do tlaku a Makarenko nasměřoval přesnou přihrávku do jízdy ARŤOMU ROGOVOJOVI, který na dlouhou hůl překonal Fučíka. Asistence: Pavel Makarenko, Jevgenij Kolyčev.
     
    17:17
    Rytíři právě vstřelili branku!
    Tak nakonec z toho vyloučení nebude.PAVEL MAKARENKO dostal přesný puk do jízdy a skvěle provedeným blafákem překonal ležícího Fučíka a srovnává tak rychle na 1:1! Asistence: Vitalij Kafejev, Ilja Kljauzov.
    ŠIMEK - 1:0
     
    16:01
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Máme tu první gól utkání! Po pěkné přesilovkové kombinaci, kdy šel puk z rohu od Matěje Zadražila na modrou čáru, kde si kotouč připravil DENIS ŠIMEK a prudkou střelou překonal Samonova. Asistence: Matěj Zadražil, Ondřej Beránek.

    David Košinár

    Branky a nahrávky: 17. Šimek (Zadražil, Beránek), 37. Táborský (Gorčík, Kohout), 42. Gorčík (Gríger), 42. Hroch (Osmík, Beránek), 55. Gríger (Gorčík) – 18. Makarenko (Kafejev, Kljauzov), 21. Rogovoj (Makarenko, Kolyčev), 46. Bočkarjov (Ivanjuženkov, Gajnetdinov)


    HC Energie Karlovy Vary: Fučík (Kuchař) – Vaněk, Kečkeš, Šafář, Rulík, Weinhold, Šimek, Běhal – Osmík, Beránek, Gríger, Táboraký (C), Orság, Harkabus, Kohout, Vrána, Gorčík, Hroch, Zadražil, Rubeš
    Ruští Rytíři: Samonov (Doněnko) – Jepišin, Lysenko, Galuška, Voronkov, Abdrachmanov, Isljamov, Kafejev, Šustov, Gajnetdinov – Ivanjuženkov, Ševčenko, Kolyčev, Mokricyn, Kudašev, Rogovoj, Naumenko, Osipov, Kljauzov, Makarenko (C), Bočkarjov

    Rozhodčí: Frolov – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri