Jokerit – Riga 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Soči 4:1 (kon.) | HC Slovan – Minsk 3:2 (2:0 po s.n.)
Záhřeb – Petrohrad 1:5 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Pondělí 29.09.2014, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    DADONOV - 1:5
     
    47:50
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté zřejmě definitivně rozhodují o svém dnešním vítězství, Jurij Alexandrov uvolnil nádherným pasem přes dvě čáry JEVGENIJE DADONOVA, který se řítil sám na Dekaniche a svůj únik zakončil efektivním blafákem. Asistence: Jurij Alexandrov, Vadim Šipačjov.
    MARTENSSON - 1:4
     
    35:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do tříbrankového vedení. Po obrovské chybě Carleho, který poslal kotouč zcela nepochopitelně od mantinelu na osu hřiště, se ke kotouči dostal TONY MARTENSSON. Jeho první ránu srazil Mark Flood. Odražený kotouč poslal švédský útočník bekhendem neomylně do brány. Bez asistence.
    MARTENSSON - 1:3
     
    24:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A prakticky hned poté, co naskočil pátý muž Petrohradu do hry, se hosté prosazují, TONY MARTENSSON pálil z levého kruhu a Dekanich inkasoval lacinou branku, když mu kotouč proletěl mezi vyrážečkou a betonem. Asistence: Patrick Thoresen, Jevgenij Dadonov.
    ŠIPAČJOV - 1:2
     
    17:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté ještě před koncem úvodní dvacetiminutovky otáčejí stav utkání. Za podivných okolností. Samotné brance předcházel ostrý zákrok Dadonova na Branislava Mezeie, který se jen těžko zvedal z ledu. Dadonov přihrál kotouč na Panarina, který našel před bránou odkrytého VADIMA ŠIPAČJOVA, jenž kotouč nekompromisně zavěsil nad ležícího Dekaniche. Asistence: Aťjemj Panarin, Jevgenij Dadonov.
    THORESEN - 1:1
     
    07:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají po hodně netypické brance v přesilové hře, Viktor Tichonov se dostal společně s PATRICKEM THORESENEM do přečíslení dva na jednoho. Ruský útočník vrátil kotouč Norovi a ten neměl problém v bezprostřední blízkosti překonat Dekaniche. Asistence: Viktor Tichonov.
    ANDERSON - 1:0
     
    02:23
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí hned úvodní přesilovou hru využívají a skvěle začínají dnešní utkání. MAT ANDERSON zkusil štěstí střelou bekhendem z levého kruhu a propálil všechno před sebou včetně brankáře Alexandra Saláka. Výbornou práci udělal před bránou clonící Aaron Palushaj. Bez asistence.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 3. Anderson – 8. Thoresen (Tichonov), 18. Šipačjov (Panarin, Dadonov), 25. Martensson (Thoresen, Dadonov), 36. Martensson, 48. Dadonov (Alexandrov, Šipačjov)


    Medveščak Záhřeb: Dekanich (Brust)- Martinovič, Flood, Mezei, Carle, Katic- Glumac, Bjorkstrand, Murray- Pelletier, Segal, St. Pierre- Thomas, Stewart, Anderson- Hedden, Wright, Perkovich
    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov)- Kalinin, Judin, Alexandrov, Kutejkin, Čudinov, Bělov, Jermakov, Semjonov- Tichonov, Kovalčuk, Ericsson- Dadonov, Panarin, Šipačjov- Thoresen, Červenka, Martensson- Makarov, Kablukov, Burdasov

    Rozhodčí: Ravodin, Romasko- Golovljov, Fatejev
    bahis siteleri