Chabarovsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Novokuzněck – Čerepovec 3:7 (kon.) | Novosibirsk – N.Novgorod 2:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Ufa 1:2 (kon.) | Toljatti – Omsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 4:5 (3:4 po s.n.)
Jokerit – Záhřeb 2:3 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 7:2 (kon.) | Riga – Minsk 1:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (1:0, 0:3, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 06.10.2014, 14:00 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Andreas Thuresson se v posledních vteřinách dostal do dobré střelecké pozice, odkud ale trefuje pouze připraveného Kasutina. Toto již hosté zvládnou.
     
    58:33
    Domácí tým odvolává brankáře, vsází vše na jednu kartu!
     
    58:14
    Jarko Immonen zakončil akci z pozice levého kruhu. Bespalov byl na svém místě a ránu zlikvidoval. Lodivod Sibiru si bere oddechový čas. Co naordinuje svým svěřencům?
     
    54:54
    Domácí si sami komplikují cestu za vyrovnáním. Za podražení totiž odchází na lavici hanby Oleg Gubin (SIB). Zpečetí Torpeda své vítezství?
     
    53:25
    Konstantin Alexejev se octl zcela sám před Kasutinem, přičemž měl spoustu času vybrat si způsob zakončení. Nakonec ale celou situaci pokazil, ze změti možností zvolil to nejhorší, což byla střela do dobře postavené hostujícího mága.
     
    46:29
    Nyní se ale domácí sami brzdí. Za nebezpečnou hru vysokou holí je potrestán Konstantin Alexejev (SIB). Navýší hosté opět své vedení?
    ŠUMAKOV - 2:3
     
    45:48
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec přece jenom snižují. Gubin objel branku, načež předložil SERGEJI ŠUMAKOVOVI přihrávku jako na zlatém podnosu. Útočník Sibiru poté neváhal a v pádu překonal Kasutina. Novosibirsk je tak opět na dostřel. Asistence: Oleg Gubin.
     
    45:14
    Jarno Koskiranta se velmi rychle natlačil až před Kasutina, který se ale jeho pohybem nenechal zmást a šanci eliminoval. Poté raději přerušil hru. Přesilová hra Novosibirsku tak pokračuje.
     
    44:48
    Na ledové ploše zůstal ležet Alexej Jefimenko, který byl bolestivě naražen na mantinel. Nakonec se ale zvedá a zdá se, že bude v pořádku. Petteri Nokelainen (NNO) dostává za svůj prohřešek menší a desetiminutový osboní trest. Dvě minuty odpyká Ilja Jamkin (NNO).
     
    38:29
    Sibir si zahraje přeislovou hru. Za hákování odjíždí na trestnou lavici Petteri Nokelainen (NNO). Jak domácí s touto příležitostí naloží?
     
    35:42
    Wojtek Wolski a Jarko Immonen uháněli do přečíslení dovu na jednoho, ovšem druhý jmenovaný nedokázal překonat hůl domácího obránce. Velká škoda pro hostující celek.
     
    34:38
    Sergej Děmagin dostal vynikající přihrávku do jízdy, načež přebruslil domácího zadáka a pokusil se zakončit. Bekhendová střela si ale cestu za brankovou čáru nenašla, výborně totiž zasáhl Bespalov.
     
    32:57
    Velká šance domácího celku! Kopejkin poslal přihrávku před branku, kde se snažil dorážet opět Dmitrij Kugryšev. Ani natřikrát ale nedokázal skórovat. Za přehnaný důraz v brankovišti jej posléze umravnili hostující obránci.
     
    30:25
    Domácí si zahrají další přesilovou hru. Za krosček putuje na trestnou lavici Dmitrij Kazjonov (NNO). Hosté poměrně lehkovážně dávají Sibiru další možnost ke snížení skóre.
     
    26:34
    Bude se vylučovat, přesilovou hru si zahrají domácí. Za poněkud nešťastné podražení soupeře je vyloučen Sakari Salminen (NNO). Podaří se domácím vsítit kontaktní gól?
     
    23:36
    Torpedo pokračuje ve vynikajícím výkonu, Sibir je obratem utkání viditelně vlemi zaskočen. Wojtek Wolski je při chuti, nyní obkroužil domácí branku a pokusil se zasunout puk k levý tyči. Bespalov si ale prostor pohlídal a pohotově zasáhl.
     
    22:09
    Místo Koskinena nastupuje do branky Sibiru Nikita Bespalov.
    WOLSKI - 1:3
     
    22:09
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Absolutní smršť v podání Novgorodu pokračuje . WOJTEK WOLSKI tečoval nahození od modré čáry, což znamená hattrick za neuvěřitelných 106 sekund. Asistence: Juuso Hietanen.
    WOLSKI - 1:2
     
    21:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod je ve velké euforii, v rychlém sledu přidává další branku. Po střele od modré se nejlépe zorientoval a volný kotouč za Koskinenova záda dopravil opět WOJTEK WOLSKI. Dvě střídání, dva góly – toť vizitka polského forvarda. Asistence: Sergej Bernatskij.
    WOLSKI - 1:1
     
    20:23
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je bleskový úvod v podání hostujícího celku. WOJTEK WOLSKI získal na vlastní modré čáře kotouč, načež se vydal kupředu. Z mezikruží poté přesnou ranou nad lapačku překonal Koskinena. Bez asistence.
     
    16:54
    Bude se ale opět vylučovat. Za sekání putuje na lavici hanby Vjačeslav Kuljomin (NNO). Navýší domácí ekipa své vedení? Atmosféra na stadionu je momentálně velmi dobrá.
    ALEXEJEV - 1:0
     
    16:27
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí jdou ale přece jenom do vedení! Na modré dostal nabito KONSTANTIN ALEXEJEV, který se s ničím nepáral a tvrdou ranou vymetl pavučiny v pravém horním rohu hostující svatyně. Zasloužená branka Sibiru, který měl v posledníh minutách převahu. Asistence: Sergej Šumakov.
     
    13:04
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Za hákování odchází na dvě minuty Stěpan Sannikov (SIB). Jak s touto dobrou příležitostí Nižnij Novgorod naloží?
     
    10:21
    Série solidních příležitostí Sibiru! Nejprve neuspěl z těsné blízkosti Kugryšev, načež se octl zcela sám před Kasutinem Patrick Hersley. Domácí obránce ale brankáře Torpeda nepřelstil, Kasutin chytře zmenšil střelecký úhel a prudký švih vytěsnil. Přesto domácí pokračují v tlaku.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 17. Alexejev (Šumakov), 46. Šumakov (Gubin) – 21. Wolski, 22. Wolski (Bernatskij), 23. Wolski (Hietanen)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (23. Bespalov) – Hersley, Alexejev, Menšikov, Ignatovič, Koněv, Gimajev, Ožiganov – Šumakov, Bobrov, Thuresson, Okulov, Kugryšev, Gubin, Jefimenko, Kopejkin, Enlund, Sannikov, Koskiranta, Šalunov, Butuzov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Jachin) – Babčuk, Hietanen, Osipov, Chomitskij, Makarov, Bernatskij, Malevič – Wolski, Galuzin, Salminen, Immonen, Drugov, Nokelainen, Dvurečenskij, Děmagin, Kazjonov, Potapov, Kuljomin, Jamkin

    Rozhodčí: Kulakov, Odins – Nazarov, Čubykin
    bahis siteleri