Chabarovsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Novokuzněck – Čerepovec 3:7 (kon.) | Novosibirsk – N.Novgorod 2:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Ufa 1:2 (kon.) | Toljatti – Omsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 4:5 (3:4 po s.n.)
Jokerit – Záhřeb 2:3 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 7:2 (kon.) | Riga – Minsk 1:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
7:2 (1:0, 3:1, 3:1)
HC Slovan Bratislava
Pondělí 06.10.2014, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    BARANKA - 7:2
     
    59:24
    Slovan právě vstřelil branku!
    V samotném závěru přichází alespoň zmírnění debaklu. Od modré čáry napřáhll IVAN BARANKA , jenž tvrdou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě. Ivannikov měl pravděpodobně zakrytý výhled a na jeho ránu tak neviděl. Asistence: Mario Bližňák.
    ČERVENKA - 7:1
     
    49:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle už začíná být exhibice! ROMAN ČERVENKA zůstal osamocený na pravé straně útočné třetiny, zužitkovanou přihrávku využil tím nejlepším možným způsobem, když z první vypálil a puk poslal nad rameno bezmocnéno Backlunda. Asistence: Patrick Thoresen, Tony Martensson.
    PANARIN - 6:1
     
    48:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Čepice dolů, je tu hattrick! ARTĚMIJ PANARIN v dnešním utkání dominuje, což potvrdil svým třetím gólem. Zmiňovaný hráč si nabruslil z pravé strany před branku na přihrávku Dadonova a s velkým přehledem napálil kotouč k bližší tyči. Asistence: Jevgenij Dadonov.
    ČERVENKA - 5:1
     
    46:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    ROMAN ČERVENKA trestné střílení bez potíží využil, když famózním způsobem ukličkoval Backlunda, kterého si položil k zemi a následnou střelou pod horní konstrukci bez potíží kotouč usměrnil.
    KADěJKIN - 4:1
     
    28:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Na ledě se z toho začíná stávat střelnice, avšak proti jediné brance. ALEXANDR KADĚJKIN si sjel blíže k mezikruží, odkud napálil kus černé pryže a tažnou střelou jej poslal nechytatelně pod levou horní spojnici. Asistence: Andrej Jermakov.
    PANARIN - 3:1
     
    27:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přichází další branka SKA. ARTĚMIJ PANARIN obdržel ideální přihrávku za obranu soupeře a od útočné třetiny ujížděl sám na brankaře. Nejprve napálil beton Januse, poté se k němu ale puk bránil a zmiňovaný hráč se v následné dorážce už nemýlil a přidává tak svou druhou branku v zápase. Asistence: Andrej Kadějkin, Jevgenij Dadonov.
     
    23:35
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté během krátké chvíle snižují a vracejí se tak zpět do utkání. Štajnoch nahodil kotouč před branku a MICHAL VONDRKA dokázal kus čermé pryže tečovat tak, že zamířil mezi betony překvapeného Ivannikova, který to nečekal. Asistence: Martin Štajnoch.
    MARTENSSON - 2:0
     
    22:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A rázem je z toho další gól. Rychlý protiútok SKA nadělal před svatyní Slovanu velké zmatky. Skákavý puk se Janus pokoušel pokrýt tím, že si lehl před své brankoviště. Pro jeho smůlu ale kus černé pryže neudržel, když se k dorážce dostal TONY MARTENSSON. Asistence: Roman Červenka, Patrick Thoresen.
    PANARIN - 1:0
     
    16:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl, protože vzápětí se domácí v přesilové hře přeci jen prosazují. ARŤĚMIJ PANARIN dostal nabito k modré čáře a nekompromisní dělovkou poslal puk do pravé tyče od které se poté odrazil za záda Januse. Asistence: Vadim Šipačjov, Jevgejin Dadonov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 17. Panarin (Šipačjov, Dadonov), 23. Martensson (Červenka, Thoresen), 28. Panarin (Dadonov, Kadějkin), 29. Kadějkin (Jermakov), 46. Červenka (TS), 49. Panarin (Dadonov), 50. Červenka (Thoresen, Martensson) – 24. Vondrka (Štajnoch), 60. Baranka (Bližňák)


    SKA Petrohrad: Ivannikov – Rjasenskij, Chafizullin, Alexandrov, Kutějkin, Bělov, Chunov, Judin, Jermankov – Tichonov, Ericssson, Kovalčuk (C) – Dadonov, Šipačjov, Panarn – Thoresen, Martensson, Červenka – Ponikarovskij, Ketov, Kadějkin.
    HC Slovan Bratislava: Janus (29.Backlund) – Baranka, Sersen, Sigalet, Štajnoch, Brejčák, Starostra, Foster – Nagy, Murley, Vondrka – Netík, Surový, Bartovič (C), Jeglic, Ticar, Hudáček – Lunter, Šťastný, Bližňák.

    Rozhodčí: Gamalej, Gašilov – Golovljov, Lazarev
    bahis siteleri