Třinec – Poruba 2011 7:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:0 (4:0, 3:0, 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 06.10.2014, 18:00 • Werk aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    50:22
    Téměř půl minuty hráli Oceláři v ponechané výhodě, nakonec se ale podařilo hráčům Poruby dostat ke kotouči. Vyloučen je Malát za nedovolené bránění.
     
    47:21
    Tak teď měl ale Loubal štěstí, před jeho brankovištěm vznikla pořádná skrumáž, naštěstí pro něj ale dokázali obránci puk vyhodit.
     
    45:50
    A znovu tyčka, tentokrát jí trefuje Haman.
     
    44:53
    Na ledě se strhla potyčka před brankou Bayera, rozhodčí bude vylučovat. Na trestnou lavici míří Murín a Široký, oba za hrubost.
     
    38:09
    Jako na kolotoči si teď museli připadat hráči Poruby, drtivý tlak se jim povedlo nakonec ustát, ale jen za cenu faulu. Prepsl vyloučen za hákování.
     
    33:59
    Boháč vyloučen na 2 + 10 minut za naražení zezadu. Menší trest odpyká Veselý.
     
    33:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na ledovou plochu se právě vrátil Krzak a může se svými spoluhráči oslavit již sedmý gólový úspěch. ERYK SZTWIERTNIA zůstal nehlídaný před porubským brankářem a procpal puk za brankovou čáru. Asistence: Jan Poruba, Jan Bartko.
     
    31:15
    Krzak vyloučen za hákování.
     
    30:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Během toho, co hosté střídali, se kotouč dostal na útočnou modrou k DAVIDU KOFROŇOVI a ten nedal z nájezdu Bayerovi žádnou šanci. Asistence: Ondřej Imrich, Grzegorz Radzienciak.
     
    26:37
    Za faul kolenem si dvě minuty odpyká Boháč.
     
    26:11
    Po střele jednoho z třineckých hráčů zvoní horní tyč.
     
    23:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se rozvážně rozjel JAN PORUBA, sjel takřka až k Bayerovi, počkal na jeho pohyb, porubský brankář se během zákroku dostal mimo svou klec a Poruba pak kotouč poslal do prázdné branky.
     
    16:53
    Hosté si zahrají více než půl minuty proti třem. Murín vyloučen za podražení.
     
    15:32
    První vyloučení také na straně domácích. Plitko – nedovolené bránění.
     
    13:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Poprvé se dnes prosazuje také někdo jiný v dresu Ocelářů a to MATĚJ MURÍN, který prostřelil Bayera v brance Poruby. Bez asistence.
     
    12:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Povedený večer pro MILOŠE ROMANA, který završuje hattrick již v úvodní dvacetiminutovce. Třinecký střelec se prosazuje pohotovou dorážkou, kdy našel místo mezi pravou tyčí a betonem brankáře. Asistence: David Kofroň
     
    06:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Střelu Hladoníka sice dokázal porubský brankář vyrazit, na dorážku MILOŠE ROMANA už byl ale krátký a tak tento třinecký útočník zaznamenává druhý gól v rozmezí necelé minuty. Asistence: Jan Hladoník, David Kofroň.
     
    05:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po přihrávce Hladoníka se až před Bayera protáhl MILOŠ ROMAN, potáhl puk na stranu a následně poslal puk nad ležícího gólmana. Asistence: Jan Hladoník, Ondřej Hrachovský.
     
    01:34
    Prokeš vyloučen za hákování.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 6. Roman (Hladoník, Hrachovský), 7. Roman (Hladoník, Kofroň), 13. Roman (Kofroň), 14. Murín, 24. Poruba (TS), 31. Kofroň (Imrich, Radzienciak), 34. Sztwiertnia (Poruba, Bartko)


    HC Oceláři Třinec: Loubal (Hlaváč) – Hrachovský, Valíček, Haman, Radzienciak, Adámek, Bartko, Imrich, Krzak – Stuchlík, Kaukič, Švaňa, Flok, Kofroň, Poruba, Plitko, Hladoník, Murín, Bárci, Sztwiertnia, Roman
    HC RT TORAX Poruba 2011: Bayer (Dobečka) – Olšr, Skokan, Šustala, Široký, Boháč, Prokeš, Konvička, Prepsl – Holub, Csabala, Malát, Stach, Dang, Nardelli, Veselý, Žídek, Horvát, Irgl
    bahis siteleri