SK Karviná – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Klášterec nO – Jablonec n/N 3:5 (kon.) | Řisuty – Sokolov 4:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Přerov 1:2 (kon.) | Technika Brno – Břeclav 8:0 (kon.) | Poruba 2011 – SHK Hodonín 9:3 (kon.)
Bílina – Kobra 4:6 (kon.) | Žďár n/S – Trutnov 3:1 (kon.) | Klatovy – Kolín 3:6 (kon.)
Vsetín – Opava 5:1 (kon.) | Tábor – Jindř. Hradec 2:1 (kon.) | Děčín – Mor. Budějovice 7:2 (kon.)
Pelhřimov – Vrchlabí 4:6 (kon.)
konec
HC Technika Brno
8:0 (2:0, 5:0, 1:0)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Sobota 11.10.2014, 17:00 • HHDM Brno • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:25
    Technika právě vstřelila branku!
    Ale dlouho je to mrzet nemuselo. Co se totiž nepovedlo jim, povedlo se MICHALU BRZOBOHATÉMU. Ten si našel odražený puk a střelou do horní poloviny přehodil ležícího brankáře. Asistence: Karel Benýšek, Ivo Crhák.
     
    44:58
    Jeden ze zákroků na hranici pravidel už rozhodčí trestají dvěma minutami. Nešťastníkem je hostující Tobola.
     
    37:27
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak tohle už je neuvěřitelné. V Brně jsou gólové hody a třetina hrůzy pro Břeclav pokračuje. Po patnácti sekundách od šestého gólu se přesně trefuje také MICHAL BRZOBOHATÝ. Při tomto gólu jistě hostující brankář nemá čisté svědomí, protože brněnský útočník střílel až ze středního pásma. Asistence: Ivo Crhák.
     
    37:12
    Technika právě vstřelila branku!
    A Brňané využívají další přesilovku. Trochu netypicky, ale krásným gólem se ukázal ONDŘEJ STEHLÍK. Ten nejprve přenechal puk ve vlastním obranném pásmu obránci, který mu jej vrátil do jízdy. Stehlík se prosmýkl kolem protihráče a příklepem trefuje přesně. Asistence: Filip Vrba.
     
    Domácí Heža v té samé chvíli dostává desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    36:41
    Hosté se po delší době sice dostali do útoku, ale ten jim překazil útočný faul. Ačkoli se Medřický hodně diví, tak už usedá na trestnou lavici.
     
    29:20
    Teď hosté dostanou aspoň malou příležitost, jak se trochu vrátit do zápasu, minimálně co se tempa týká. Brněnský Heža je vyloučený na dvě minuty za držení.
     
    26:46
    Hosté okamžitě berou oddechový čas. S takovým vývojem zápasu asi nikdo nepočítal.
     
    26:46
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak v Brně se dějí věci. Po skrumáži před brankou hostí se puk dostal k Jurčovi, který jej ještě stihl poslat na zcela volného ONDŘEJE STEHLÍKA, který už měl jednoduchou úlohu a připravil Šalenovi nepříjemný začátek. Domácí tak ve 27. minutě nadělili soupeři bůra. Asistence: Petr Jurča.
     
    25:20
    V bráně hostí nahrazuje Šurého Radek Šalena.
     
    25:20
    Technika právě vstřelila branku!
    Při hře čtyři na čtyři se radují opět domácí. Puk, který zůstal volně ležet před Šurým si našel IVO CRHÁK, který jej zametl za jeho záda počtvrté a vyhnal ho z brány. Asistence: Petr Štindl.
     
    23:57
    Tak dlouho si ji břeclavští lvi nezahráli. Po dvanácti sekundách se totiž zcela zbytečně nechal vyloučit Zháňal – dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    23:45
    Hosté si zahrají první přesilovku v zápase. Za záchrannou brzdu musel zatáhnout David Havíř.
     
    23:11
    Tak teď se stala hodně nevídaná situace. Břeclavští totiž dosáhli regulérní branky, kterou už rozhodčí uznali, ale ta nakonec nemohla platit. Gólu totiž dosáhl hráč s číslem 87, který není v zápise o utkání.
     
    21:19
    Technika právě vstřelila branku!
    A je to tak. Technika se prosazuje také v přesilovce navyšuje svoje vedení. PETR JURČA dostal perfektní přihrávku z rohu přímo před bránu, kde stál sám proti brankáři. Toho si rozpohyboval a bekhendem zasunul puk mezi jeho nohy. Asistence: Ondřej Látal.
     
    20:30
    Druhá třetina začíná vyloučením na straně hostí. Beneš si při bránění pomohl menším faulem a dostává dvě minuty. Technika tak může začít stejně, jako skončila v první třetině.
     
    17:57
    Technika právě vstřelila branku!
    A Technika se raduje z druhé branky. Ihned po vhazování si našel puk Petr Jurča, který vystřelil a břeclavský gólman opět neudržel puk. Po velké skrumáži na vrcholu brankoviště se puk dostal z hole ONDŘEJE LÁTALA se štěstím do brány. Asistence: Petr Jurča.
     
    11:20
    Je tu první vyloučení zápasu. Hostující Medřický v útoku zbytečně fauluje a posílá svůj tým do oslabení.
     
    07:06
    Technika právě vstřelila branku!
    A z mírného tlaku Technika střílí vedoucí branku. Střela Klimeše břeclavskému brankáři vypadla a než se stihl zorientovat, tak si puku všiml JIŘÍ ČTVRTNÍČEK, který jej nadvakrát doklepl za jeho záda. Brňané jsou tak za svoji aktivitu odměnění první brankou. Asistence: Tomáš Klimeš.

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 8. Čtvrtníček (Klimeš), 18. Látal (Jurča), 22. Jurča (Látal), 26. Crhák (Štindl), 27. Stehlík (Jurča), 38. Stehlík (Vrba), 38. Brzobohatý (Crhák), 55. Brzobohatý (Benýšek, Crhák)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), Vrba, Klimeš, Štindl, Havíř, L. Odehnal, Maršálek, Jurča, Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Zábranský, Látal, Brzobohatý, Heža, Crhák, Bustin, Pargáč.
    Trenér: Roman Kaňkovský

    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (26. Šalena) – Smeřička, Miklík, Beneš, Svoboda, Novák, Dittrich, Hóss, Bolfík, Zháňal (C), Medřický, Kubáč, Červenka, Nováček, Tobola, Čápek, Prudek, Buhaj.
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: František Held – Josef Novotný, Radek Šimčík
    bahis siteleri