Salzburg – Ried 4:2 (kon.) | Rapid – Admira 0:0 (kon.) | Wolfsberger – Grödig 1:2 (kon.)
Rheindorf Altach – Austria 1:1 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
0:0 (0:0)
FC Admira Wacker Mödling
Sobota 18.10.2014, 18:30 • Ernst Happel Stadion, Vídeň, Rakousko • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Míč se po rohu odrazil k Pavelićovi, jenž jej napálil levou nohou na branku, ale těsně minul pravou tyčku.
     
    90
    V hlavičkovém souboji dvou pětek si vyšlápl Thanos Petsos na Thomase Ebnera a vidí žlutou kartu, vcelku zaslouženou.
     
    86
    Poslední střídání také domácí ekipy. Stefan Schwab odchází ze hřiště a jeho pozici zaujme Philipp Schobesberger.
     
    82
    Třetí a poslední střídání v týmu Admiry Wacker. Útočník Issiaka Ouédraogo na posledních zhruba dvacet minut nahradí Markuse Lacknera.
     
    80
    Úvodní gól mohl být po osmdesáti minutách na světě! Po centru Eldise Bajramiho se k hlavičce na malém vápně dostal Stephan Auer. Zamířil poměrně přesně, jenže trefuje jen levou tyč za zády Novoty.
     
    77
    Druhé střídání v týmu domácích. Lukas Grozurek se v posledních zhruba patnácti minutách pokusí něco udělat se zápasem. Nahrazuje jej Florian Kainz.
     
    74
    Benjamin Sulimani se po vhazování dral k puku, ale nedovoleně si na něj vyšlápl Florian Kainz a je tak prvním "ožluceným" hráčem Rapidu v tomto utkání.
     
    68
    První střídání také v týmu zelenobílých. Louis Schaub dnes po osmašedesáti minutách dohrál, nahradí jej Dominik Starkl.
     
    66
    Roh Rapidu Vídeň, před kterým bude ještě následovat vůbec první střídání zápasu. René Schicker nahradí Christopha Knasmüllnera.
     
    58
    Jestli tohle byl ofsajd Knassmüllnera, tak opravdu milimetrový. Asistent sudího Andreas Staudinger zvedá svůj praporek po přihrávce od Sulimaniho. Knassmüllner by jinak přebíral pas před velkým vápnem a šel by sám na branku domácích, což také udělal a trefil se k tyči, ale Novota pod jistotou ofsajdu na jeho střelu nereagoval.
     
    47
    První žlutá karta v druhém poločasu přichází poměrně brzy. Eldis Bajrami u laviček doslova zkosil Thomase Schrammela a nic jiného ani nemohlo přijít.
    Zásah brankáře Leitnera
     
    45
    Markus Katzer našel přesným centrem hlavu Stefana Schwaba, který mířil k pravé tyči Andrease Leitnera. Gólman Admiry však skočil k tyči a míč hezky chytá!
    Šance domácích
     
    37
    Málem jsme konečně viděli úvodní branku zápasu. Na centr Hofmanna si výborně naběhl Stefan Schwab, jehož hlavičku vyrazil výborným zákrokem Andreas Leitner. K dorážce se vzápětí dostal Christopher Dibon, který však míří vysoko nad a zpytuje svědomí.
     
    34
    Tentokrát kartonek žluté barvy dostane Markus Katzer. Dlouhý centrovaný míč si u pravé lajny zpracoval kapitán Steffen Hofmann a mohl jít dopředu, jenže Katzer mu ukázal, jakou má v rukách sílu a zastavil jej za cenu žlutého kartonku.
     
    28
    Hosté ale zahráli roh hanebně a je tu jasná žlutá karta pro Thomase Ebnera. Steffen Hofmann si na půlící čáře při rychlém útoku udělal kličku a Ebnerovi nezbylo nic jiného než faulovat.
     
    22
    Možná největší šance Rapidu v dosavadním průběhu zápasu. Florian Kainz vysunul přihrávkou do vápna Thanose Petsose, který levou nohou vypálil do středu branky, kde byl připravený Leitner a posílá míč na roh.
     
    16
    Další poměrně zdařilý útok Rapidu Vídeň. Schwab poslal míč přihrávkou do vápna, kde byl volný Florian Kainz. Ten na sebe nalákal beka, vzápětí mu udělal dlouhou kličku, ale svým zakončením minul pravou tyč.
     
    13
    Obrovská šance Rapidu! Po hezké kombinační akci, která začala u levé strany vápna, se dostal míč ke Schaubovi. Ten měl dobrou pozici ke střele, ale celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na Steffena Hofmanna, který z hranice vápna vystřelil a těsně minul pravou tyčku branky Wackeru.

    Tomáš Lysý

    Branky:

    Karty:   74. Kainz (RVI), 90. Petsos (RVI) – 28. Ebner (TRK), 34. Katzer (TRK), 47. Bajrami (TRK)


    SK Rapid Vídeň: Novota – Pavelić, Dibon, Sonnleitner, Schrammel – Petsos, Schwab – Schaub, S. Hofmann, Kainz – Berić. Trenér: Zoran Barisić.
    Náhradníci: Marić, Schobesberger, Grahovać, M. Hofmann, Stangl, Grozurek, Starkl.

    FC Admira Wacker Mödling: Leitner – Windbichler, Katzer, Schösswendter, Zwierschitz – Auer – Ebner, Wessely, Lackner, Knassmüllner – Sulimani. Trenér: Walter Knaller.
    Náhradníci: Molacsek, Kuttin, Bajrami, Egho, Schicker, Ouédraogo, Weber.

    Rozhodčí: Dominik Ouschan – Andreas Staudinger, Markus Winkler – Berdn Hirschbichler
    bahis siteleri