Toulouse – Bordeaux 1:3 (kon.)
konec
Toulouse FC
1:3 (0:2)
Girondins Bordeaux
Úterý 28.10.2014, 21:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Francouzský Ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    3
    Centr z levé strany propadl až k NInkovovi, který střílel prakticky bez přípravy, takže minul hostující branku.
     
    4
    Po centru Breggantina a kontaktu s Palloisem padl k zemi v pokutovém území Ben Yedder, domácí útočník si ale penaltu nevymodlil.
     
    6
    Do pokutového území Toulouse se z levého křídla marně snažil prokličkovat Diabate, proti početní převaze byla jeho snaha neúspěšná.
     
    9
    Reganttina u postranní čáry přidržel Contento a domácím se nabízí možnost zajímavé standardní situace.
     
    9
    Střílený centr Ben Yaddera hostující brankář Carrasso vyrazil pouze před sebe, ve skrumáži u penaltového bodu ale Doumbia ránou bez přípravy branku přestřelil.
     
    10
    Po rychlém kontru měli hosté možnost rohového kopu, ovšem Plašilův centr přeletěl všechny fotbalisty v pokutovém území a Contento poté u vzdálenější postranní čáry s potížemi zachraňoval míč na hrací ploše.
     
    13
    Sražený centr Akpy Akpra hosté bez potíží odvrátili do bezpečí a sami mohou založit další útočnou akci.
     
    14
    Akpa Akpro si ale o pár sekund později vedl velmi zdatně při obranných úkolech a nenechal se obejít krajním obráncem hostů Marianem.
     
    16
    Khazri se uvolnil u pravé postranní čáry narážečkou se Sertičem, následným centrem vybídl k elegantnímu zakončení patičkou Diabatého, jeho pokus je ale sražen na rohový kop.
     
    17
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Po rohovém kopu už se ale hosté střelecky prosazují! K hlavičce se před brankou probil Diakité, jehož pokus domácí srazili pouze k NICOLASI PALLOISOVI a sedmadvacetiletý stoper už zakončoval do téměř odkryté svatyně!
    Nicolas PALLOIS - 0:1
     
    19
    Nepřesný nákop Spana do pokutového území Bordeaux končí v rukavicích brankáře Carrassa.
     
    21
    Další z útočných snah domácích končí odpískaným šlapákem Doumbii vůči Sertičovi a brankář Carrasco bude rozehrávat z hranice vlastní "šestnáctky".
     
    22
    Přetažený centr Sertiče byl příliš dlouhý pro všechny hráče Girondins a míč se dokutálel až za brankovou čáru poblíž rohového praporku.
     
    23
    V první čtvrtině zápasu vidíme zatím výborný fotbal, hraje se v obrovském tempu "nahoru dolů".
     
    24
    Kaabouni smetl k zemi Doumbiu a hostující středopolař je prvním žlutým hříšníkem tohoto duelu.
     
    25
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Hosté střílí naprosto senzační branku! Úžasně sehraný brejk od vlastní branky plný mnoha rychlých a přesných přihrávek zakončil po ukázkovém centru Khazriho DIEGO CONTENTO, jenž si z pozice levého beka naběhl až do brankového území soupeře a z bezprostřední blízkosti snadno sklepl Khazriho pas do sítě!
    Diego CONTENTO - 0:2
     
    27
    I při dvoubrankovém vedení hosté napadají rozehrávku Toulouse ve čtyřech fotbalistech až u pokutového území soupeře.
     
    28
    Na hranici pokutového území Bordeaux se k zakončení neprosadili Regattin ani Brathwaite, nicméně domácí vybojovali alespoň rohový kop.
     
    29
    Doumbia nebojácně vnikl do pokutového území, pomocí síly překonal i Yambereho, následně ale z dvanácti metrů střílel těsně nad hostující branku.
     
    31
    I nadále se hraje v ohromném tempu a nikdo na hřišti nedostává sebemenší chvíli času ke klidné rozehrávce.
     
    33
    Nevydařená střela Plašila z těžké pozice končí daleko vedle branky hájené Vidalem.
     
    34
    Na Spanův nákop po pravém křídle si naběhl Ninkov, Srbský bek už ale nestačil zkrotit míč na hrací ploše.
     
    36
    Do hry obou celků se také vkrádá celá řada nepřesností, je to ale způsobené tím obrovským tempem, jakým se dnešní soupeři do zápasu vrhli.
     
    38
    Spano si zkomplikoval zpracování u vlastního pokutového území a poté jen s velkými potížemi odvracel míč těsně před hrozbou rohového kopu za postranní čáru.
     
    39
    Kaabouni přišlápl patu Aguilarovi a domácí budou mít možnost velmi zajímavé standardní situace, ke které si staví míč Ben Yedder.
     
    40
    A fotbalista tuniského původu to vůbec nezkoušel špatně! Jeho prudká rána proletěla pár centimetrů nad horním rohem svatyně bezmocného brankáře Carrassa, jenž pouze očima tlačil míč mimo ni a nakonec tedy úspěšně!
    Ben Yedderův přímý kop letěl těsně nad.
     
    42
    Vidal nabídl hostům příležitost nepřesným odkopem, po souhře Bordeaux pak Contento pálil z dvaceti metrů daleko vedle branky domácího gólmana.
     
    44
    Domácí se snaží o tak rychlé útočení, až je Akpa Akprovi odmáváno a posléze také odpískáno nedovolené provedení autového vhazování.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Rozhodčí Fautrel neměl sebemenší potřebu k prvnímu poločasu něco nastavit a to z jednoduchého důvodu, neboť v prvním poločase jsme viděli parádní duel v neskutečném tempu z obou stran bez žádných prodlev a byť v něm není tolik šancí, tak všichni fotbalisté ze sebe vydali maximum.

    Podstatně efektivnější zatím jsou hosté, kteří díky trefám obránců Palloise a Contenta vedou po úvodních pětačtyřiceti minutách 2:0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhého dějství vstoupily oba celky beze změn v sestavách a může se pokračovat.
     
    46
    Ninkov u postranní čáry vydoloval míč z obležení dvou soupeřů, domácí pokračují v akci v okolí středové čáry.
     
    47
    Po centru Doumbii ale Pallois sklepl míč pro brankáře Carrassa a ten může uklidnit hru.
     
    48
    Následný střílený centr Doumbii už ale nadělal hostujícímu brankáři daleko více potíží, Carrasso se musel vracet až do branky, aby komplikovaně dokázal míč vyrazit přímo z brankové čáry.
     
    49
    Domácí vstoupili do druhého poločasu obrovským náporem, po standardní situaci propadl míč k Doumbiovi, jehož ve stoprocentní šanci zblízka vychytal fantastickým zákrokem Carrasso!
    Doumbia z blízka minul.
     
    49
    Následný rohový kop už ohrožení pro Carrassa nepřinesl, přesto se domácí brzy dostali zpět k míči a kombinují na vlastní polovině.
     
    50
    Poprvé po změně stran se k útočení nadechli také hosté a Touré průnikem po levém křídle vybojoval rohový kop.
     
    51
    Ještě před ním ale vidíme obrovskou hromadnou potyčku před brankou a sudí Fautrel musí uklidnit plno emocí.
     
    51
    Přímo před Fautrelem si nyní situaci vyříkávají hlavní viníci, Diakité a Akpa Akpro.
     
    52
    Následný rohový kop Khazri absolutně nezvládl a míč proletěl až za protější postranní čáru.
     
    52
    Ovšem Khazri následně zůstal naprosto nehlídaný na levém křídle a po přesném třicetimetrovém pasu Plašila v bezprostřední blízkosti Vidala pálil bez přípravy vedle branky.
     
    54
    Touré se hnal za dlouhým nákopem k pokutovému území, včasným vyběhnutím mu ale stačil zkřížit cestu brankář Vidal a nelehkým odkopem zvládl odehrát míč do bezpečí.
     
    55
    Na opačné straně hřiště po souboji s Yamberem padl k zemi v pokutovém území Ben Yedder, opět si ale u sudího Fautrela nedokázal vykoledovat pokutový kop a domácí se pořádně zlobí na hřišti, u lavičky i v hledišti.
     
    56
    Nadále se hraje ve skvělém tempu, o další ohrožení hostující branky se z dobrých pětadvaceti metrů postaral Regattin, jeho rána ale ke Carrassově štěstí směrovala přímo do středu branky a tam hostující brankář jistil situaci.
     
    57
    Touré se individuálně probil středem hřiště z vlastní poloviny až k pokutovému území Toulouse, následně v zajímavé střelecké pozici ale špatně trefil míč a ten odletěl vysoko nad domácí branku.
     
    59
    Po domácí souhře na hranici pokutévho území pálil Regattin, do střely mu ale stačil vložit nohu Plašil a srazit míč za hostující branku.
     
    59
    Po následném centru musel z branky Carrasso a byť hostující brankář stačil míč jen lehce tečovat, tak to stačilo, aby zamezil Grigoremu v případném velmi nebezpečném zakončení.
     
    60
    Domácí poprvé střídají, ze hry rychle odběhl Maxime Spano a defenzivní štít nahrazuje podstatně ofenzivnější Alexander Pešić.
     
    62
    Žlutou kartou je napomenut střelec úvodní branky Nicolas Pallois.
     
    63
    A po pár desítkách sekund Pallois vidí také druhou žlutou a posléze červenou kartu! To když na pravém křídle převzal přesný pas Ben Yedder, potáhl si míč kolem Pallaise a padl k zemi, sudí Fautrel neváhal s nařízením přímého volného kopu a především vytažením druhé žluté karty pro Palloise v krátkém sledu!
    Druhá žlutá karta a tedy červená pro Palloise.
     
    64
    Po následném centru Ben Yeddera hlavičkoval Moubanjde v záklonu vedle hostující branky.
     
    66
    Diabaté byl při zpracování u postranní čáry nedovoleně atakován Grigorem, hosté budou rozehrávat ve středu pole.
     
    67
    Francouzský ligový pohár se hraje na jeden vyřazovací zápas s možným prodloužením v případě nerozhodného výsledku, k němu je zatím sice daleko, ovšem vzhledem k oslabení Bordeaux po vyloučení stopera Palloise to zas není nereálné.
     
    68
    Akpa Akpro se na levém křídle nedokázal probít kolem Tourého, ten si při hostujícím oslabení bude muset plnit podstatně více defenzivnějších úkolů než doposud.
     
    68
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Byť hrají v oslabení, tak hosté skórují z dalšího rychlého kontru! Plašilův čtyřicetimetrový nákop si zpracoval Khazri, jenž posunul míč CHEICKU DIABATÉMU, ten si kulatý nesmysl ještě zasekl kolem bránícího Ninkova a přesnou ránou pokořil Vidala v domácí brance!
    Cheick DIABATÉ - 0:3
     
    70
    Po Doumbiově centru Brathwaite hlavou ve střelecké pozici pouze posunul míč ke vzdálenější tyči, kde Regattin pálil zblízka vysoko nad branku, ale byl také přistižen v ofsajdu.
     
    72
    Akpa Akpro u postranní čáry nedovoleně pomohl k zemi Tourému a teď už hosté určitě nikam spěchat nebudou.
     
    73
    Zdramatizovat koncovku zápasu mohl Wissam Ben Yedder, jenž se probil do zakončení i díky nedůslednosti stopera Yambereho, proti jeho ráně z úhlu ale výborně zakročil Carrasso.
    Carrasso vychytal Ben Yeddera.
     
    74
    Hosté vůbec poprvé střídají, Wahbi Khazri přepouští místo Abdou Traorému.
     
    76
    Bordeaux se v deseti zaměřilo na defenzivu podstatně důsledněji a domácí se tak paradoxně prosazují výrazně složitěji než proti jedenácti soupeřům.
     
    77
    Regattinův centr od pravé postranní čáry s jistotou pokryl brankář Carrasso.
     
    78
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Doumbia, přichází Benali.
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Touré, přichází Poundjé.
     
    79
    Contento se v souboji s Brathwaitem pomohl postrčením soupeře nad rámec pravidel, při následné standardní situaci ale Ben Yedderův centr nenašel žádného z fotbalistů ve fialovém.
     
    81
    Domácí jsou usazeni na polovině soupeře, proti kompaktní defenzivě Bordeaux ale marně hledají cestu k zakončení.
     
    83
    Další tlak domácích bude mít pokračování v rohovém kopu, na který Sertič srazil centr Regattina.
     
    84
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Toulouse ještě dramatizuje koncovku zápasu! Na Regattinův centr od rohového praporku si naběhl JEAN-LOUIS AKPA AKPRO a levý obránce domácích hlavou z bezprostřední blízkosti poprvé překonává Carrassa!
    Jean-Louis AKPA AKPRO - 1:3
     
    85
    A domácí jsou při chuti, do dalšího zakončení se dral Regattin, i přes faul Plašila dokázal vystřelit, zpoza pokutového území ale minul. Ovšem rozhodčí Fautrel se vrací k nedovolenému zákroku Plašila a ještě dává domácím možnost přímého volného kopu z 23 metrů.
     
    86
    Technická rána Regattina ale prosvištěla vedle vzdálenější tyče hostující branky a Carrasso bude moci odkopávat.
     
    87
    Hosté naposledy střídají, Clement Badin mění na pažitu Kaabouniho.
     
    89
    Domácí jsou nadále usazeni na útočné polovině, zatím ale vzdáleni brankáři Carrassovi.
     
    90
    Centr Akpy Akpra odhlavičkoval na rohový kop hostující kapitán Sertič.
     
    90
    Po nepříjemné ráně aktivního Regattina musel rychle k zemi brankář Carrasso, prudkou přízemní střelu ale dokázal vyrazit.
     
    90+1
    V první ze tří avizovaných nastavených minut budou mít domácí k dispozici standardní situaci v hloubi útočné poloviny.
     
    90+1
    Ben Yedder ale příliš přetáhl délku svého centru a míč doletěl až daleko za hostující branku, Carrasso tak může při odkopu ušetřit cenné sekundy pro Girondins.
     
    90+2
    Další útočná standardní situace pro Toulouse, tentokrát přímo od postranní čáry.
     
    90+3
    Brankář Carrasso ale tentokrát mohl zůstat v klidu, neboť Diabaté odhlavičkoval míč k protější postranní čáře a další snaha Toulouse končí ofsajdem.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    V Toulouse je pro dnešek dobojováno a domácí klub se po prohře 1:3 s Bordeaux loučí s letošním ročníkem ligového poháru.

    Viděli jsme velmi atraktivní střetnutí plné útočně laděného fotbalu a dramatických situací, ve kterém se nakonec především díky lepší efektivitě radují hosté. Do vedení je poslal v 17. minutě Pallois a když o osm minut později po skvěle sehraném brejku skóroval také Contento, mělo Bordeaux skvělou pozici do dalšího průběhu zápasu. Ten jim sice mírně zkomplikoval vyloučením střelec úvodní branky zápasu, nicméně mohutný Diabaté dokázal zakončit další brejk hostů třetí trefou a na radosti Bordeaux už nic nezměnila ani korigující trefa Akpy Akpra.

    S konstatováním, že Girondins Bordeaux veze z Toulouse postup mezi šestnáct nejlepších celků francouzského ligového poháru, se loučím a přeji pěknou noc. (22:53:40)

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 84. Akpa Akpro – 17. Pallois, 25. Contento, 68. Diabaté

    Karty:   24. Kaabouni (BOR), 62. Pallois (BOR)   63. Pallois (BOR)


    Toulouse FC: Vidal – Ninkov, Grigore, Moubandje, Akpa Akpro – Spano (60. Pešić) – Regattin, Aguilar, Doumbia (78. Benali) – Brathwaite, Ben Yedder
    Náhradníci: Boucher – Pešić, Sylla, Trejo, Sirieix, Benali, Bodiger.

    Girondins Bordeaux: Carrasso – Mariano, Yamberé, Pallois, Contento – Sertic, Plašil, Touré (78. Poundjé), Kaabouni (87. Badin), Khazri (74. Traoré) – Diabaté.
    Náhradníci: Prior – Traoré, Badin, Sala, Poundjé, Maurice-Belay, Shamal

    Rozhodčí: Fautrel – Gringore, Pacelli
    bahis siteleri