Toulouse – Bordeaux 1:3 (kon.)
konec
Toulouse FC
1:3 (0:2)
Girondins Bordeaux
Úterý 28.10.2014, 21:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Francouzský Ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    90
    Po nepříjemné ráně aktivního Regattina musel rychle k zemi brankář Carrasso, prudkou přízemní střelu ale dokázal vyrazit.
     
    87
    Hosté naposledy střídají, Clement Badin mění na pažitu Kaabouniho.
    Jean-Louis AKPA AKPRO - 1:3
     
    84
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Toulouse ještě dramatizuje koncovku zápasu! Na Regattinův centr od rohového praporku si naběhl JEAN-LOUIS AKPA AKPRO a levý obránce domácích hlavou z bezprostřední blízkosti poprvé překonává Carrassa!
     
    78
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Doumbia, přichází Benali.
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Touré, přichází Poundjé.
     
    74
    Hosté vůbec poprvé střídají, Wahbi Khazri přepouští místo Abdou Traorému.
    Carrasso vychytal Ben Yeddera.
     
    73
    Zdramatizovat koncovku zápasu mohl Wissam Ben Yedder, jenž se probil do zakončení i díky nedůslednosti stopera Yambereho, proti jeho ráně z úhlu ale výborně zakročil Carrasso.
    Cheick DIABATÉ - 0:3
     
    68
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Byť hrají v oslabení, tak hosté skórují z dalšího rychlého kontru! Plašilův čtyřicetimetrový nákop si zpracoval Khazri, jenž posunul míč CHEICKU DIABATÉMU, ten si kulatý nesmysl ještě zasekl kolem bránícího Ninkova a přesnou ránou pokořil Vidala v domácí brance!
    Druhá žlutá karta a tedy červená pro Palloise.
     
    63
    A po pár desítkách sekund Pallois vidí také druhou žlutou a posléze červenou kartu! To když na pravém křídle převzal přesný pas Ben Yedder, potáhl si míč kolem Pallaise a padl k zemi, sudí Fautrel neváhal s nařízením přímého volného kopu a především vytažením druhé žluté karty pro Palloise v krátkém sledu!
     
    62
    Žlutou kartou je napomenut střelec úvodní branky Nicolas Pallois.
     
    60
    Domácí poprvé střídají, ze hry rychle odběhl Maxime Spano a defenzivní štít nahrazuje podstatně ofenzivnější Alexander Pešić.
     
    52
    Ovšem Khazri následně zůstal naprosto nehlídaný na levém křídle a po přesném třicetimetrovém pasu Plašila v bezprostřední blízkosti Vidala pálil bez přípravy vedle branky.
    Doumbia z blízka minul.
     
    49
    Domácí vstoupili do druhého poločasu obrovským náporem, po standardní situaci propadl míč k Doumbiovi, jehož ve stoprocentní šanci zblízka vychytal fantastickým zákrokem Carrasso!
     
    48
    Následný střílený centr Doumbii už ale nadělal hostujícímu brankáři daleko více potíží, Carrasso se musel vracet až do branky, aby komplikovaně dokázal míč vyrazit přímo z brankové čáry.
    Ben Yedderův přímý kop letěl těsně nad.
     
    40
    A fotbalista tuniského původu to vůbec nezkoušel špatně! Jeho prudká rána proletěla pár centimetrů nad horním rohem svatyně bezmocného brankáře Carrassa, jenž pouze očima tlačil míč mimo ni a nakonec tedy úspěšně!
     
    29
    Doumbia nebojácně vnikl do pokutového území, pomocí síly překonal i Yambereho, následně ale z dvanácti metrů střílel těsně nad hostující branku.
    Diego CONTENTO - 0:2
     
    25
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Hosté střílí naprosto senzační branku! Úžasně sehraný brejk od vlastní branky plný mnoha rychlých a přesných přihrávek zakončil po ukázkovém centru Khazriho DIEGO CONTENTO, jenž si z pozice levého beka naběhl až do brankového území soupeře a z bezprostřední blízkosti snadno sklepl Khazriho pas do sítě!
     
    24
    Kaabouni smetl k zemi Doumbiu a hostující středopolař je prvním žlutým hříšníkem tohoto duelu.
    Nicolas PALLOIS - 0:1
     
    17
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Po rohovém kopu už se ale hosté střelecky prosazují! K hlavičce se před brankou probil Diakité, jehož pokus domácí srazili pouze k NICOLASI PALLOISOVI a sedmadvacetiletý stoper už zakončoval do téměř odkryté svatyně!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 84. Akpa Akpro – 17. Pallois, 25. Contento, 68. Diabaté

    Karty:   24. Kaabouni (BOR), 62. Pallois (BOR)   63. Pallois (BOR)


    Toulouse FC: Vidal – Ninkov, Grigore, Moubandje, Akpa Akpro – Spano (60. Pešić) – Regattin, Aguilar, Doumbia (78. Benali) – Brathwaite, Ben Yedder
    Náhradníci: Boucher – Pešić, Sylla, Trejo, Sirieix, Benali, Bodiger.

    Girondins Bordeaux: Carrasso – Mariano, Yamberé, Pallois, Contento – Sertic, Plašil, Touré (78. Poundjé), Kaabouni (87. Badin), Khazri (74. Traoré) – Diabaté.
    Náhradníci: Prior – Traoré, Badin, Sala, Poundjé, Maurice-Belay, Shamal

    Rozhodčí: Fautrel – Gringore, Pacelli
    bahis siteleri