Buffalo – Pittsburgh 1:6 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.) | Philadelphia – Colorado 4:3 (kon.)
Columbus – Tampa 4:7 (kon.) | Toronto – NY Rangers 5:4 (kon.) | Montreal – Minnesota 4:1 (kon.)
Washington – Carolina 4:3 (po pr.) | St. Louis – Nashville 1:2 (kon.) | Dallas – San Jose 3:5 (kon.)
Arizona – NY Islanders 0:1 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 5:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Minnesota Wild
Neděle 09.11.2014, 01:20 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Max PACIORETTY - 4:1
     
    46:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    Během necelých dvou minut se Canadiens ujímají tříbrankového náskoku. MAX PACIORETTY dostal přesnou kolmici mezi kruhy, odkud se už nemýlil. Asistence: Pierre-Alexandre Parenteau a David Desharnais.
    Jiří SEKÁČ - 3:1
     
    44:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nakonec tedy branka platí. Eller ještřě než přihrál, tak po upadnutí posunul branku ze základního postavení, ale branka nebyla vychýlena zcela úplně. Jako střelec je určen JIŘÍ SEKÁČ, který dopravil puk za brankovou čáru. Asistence: Brandon Prust a Lars Eller.
    Lars ELLER - 2:1
     
    39:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tohle bude určitě hosty mrzet. Plekanec přenechal puk LARSU ELLEROVI, který přesnou střelou z levého kruhu překonává Kuempera. Asistence: Brandon Prust a Jiří Sekáč.
    Jason POMINVILLE - 1:1
     
    34:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Krásná souhra této dvojice končí gólem. Vanek zavezl puk od modré čáry do středu pravého kruhu, odkud na poslední chvíli přihrál před branku, kde byl volný JASON POMINVILLE. Jason jen nastavil hokejku na led a bez problému poslal kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Thomas Vanek.
    Brendan GALLAGHER - 1:0
     
    29:26
    Montreal právě vstřelil branku!
    V polovině zápase se konečně dočkáváme úvodní branky. Plekanec ve středním pásmu předal puk BRENDU GALLAGHEROVI, který se dostal až do středu levého kruhu, odkud se napřáhl a tvrdou střelou nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Asistence: Tomáš Plekanec.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 30. Gallagher (Plekanec), 40. Eller (Prust, Sekáč), 45. Sekáč (Prust, Eller), 47. Pacioretty (Parenteau, Desharnais) – 35. Pominville (Vanek)


    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Markov, Subban, Jemelin, Gilbert, Tinordi, Weaver – Pacioretty, Desharnais, Parenteau – Galchenyuk, Plekanec, Gallagher – Sekáč, Eller, Prust – Moen, Malhotra, Weise
    Minnesota Wild: Kuemper (Backstrom) – Suter, Brodin, Scandella, Folin, Ballard, Dumba – Vanek, Granlund, Pominville – Zucker, Koivu, Coyle – Niederreiter, Brodziak, Fontaine – Veilleux, Haula, Carter
    bahis siteleri