Rusko – Česko 4:2 (kon.) | Finsko – Švédsko 0:3 (kon.)
konec
Rusko
4:2 (3:0, 0:0, 1:2)
Česko
Neděle 09.11.2014, 11:00 • Hartwall Arena, Helsinky • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    HOLÍK - 4:2
     
    57:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se přece jen dočkali. Birner vysunul z rohu hřiště PETRA HOLÍKA, který vyvezl kotouč až do útočné třetiny a tvrdou střelou propálil brankáře Sorokina. Asistence: Michal Birner, Petr Pohl.
    RADULOV - 4:1
     
    54:57
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové dvojnásobnou přesilovou hru využívají. Medvěděv podržel kotouč a vystřelil. Jeho pokus Francouz vyrazil před sebe a Averin pouze posunul do strany na ALEXANDERA RADULOVA, který dorazil puk do odkryté klece. Asistence: Jevgenij Medvěděv, Jegor Averin.
     
    54:33
    Další trest pro český výběr a Češi půjdou opět do tří. Radek Smoleňák (CZE) dohrál v rohu kluziště Radulova a dostal dvě plus deset minut. Český kapitán už si dnes tedy nezahraje.
     
    53:50
    S tresty se roztrhl pytel. Pavel Francouz (CZE) šel za branku pro puk, chtěl ho poslat po mantinelu, ale bohužel pro český tým to přehnal a poslal puk mimo mantinel. Další přesilová hra Rusů.
     
    51:28
    Bohužel, v útoku si počínal nedovoleně Radek Smoleňák (CZE), který odjíždí na trestnou lavici. Rusové si zahrají ve 4 proti 3.
     
    51:05
    Chybují také Rusové. Opět jich na ledě bylo příliš mnoho a ruská lavička dostala menší trest.
     
    49:40
    Radulov si u mantinelu hrál s pukem, který mu utekl. Bohumil Jank (CZE) po puku okamžitě máchl a chtěl rychle vyhodit. Bohužel poslal puk do hlediště, což znamená menší trest.
     
    48:48
    Ani dnes se Češi neobejdou bez zbytečného vyloučení. Vladimír Svačina (CZE) přehnal svou útočnou snahu a za brankou Rusů podrazil hráče soupeře. Dvouminutový trest pro českého hráče.
    ROMAN - 3:1
     
    43:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šťastný gól, ale platí! Svačina vezl po levé straně kotouč, backhandem ho hodil před branku, kde puk vyletěl a od rukavice ruského hráče se odrazil přímo na hokejku dojíždějícího ONDŘEJE ROMANA. Ten doklepl puk do sítě a prolomil české čekání na gól. Máme sníženo na rozdíl dvou branek. Asistence: Vladimír Svačina.
     
    41:22
    Špatné střídání ruského výběru si nese následky. Rusů bylo na ledě šest a toho si sudí všimli. Dvouminutový trest pro ruskou střídačku a další přesilová hra českého celku.
     
    39:04
    Tak už. Děnis Kokarjev (RUS) si odpyká menší trest za hákování. Česko si v závěru prostředního dějství zahraje přesilovou hru.
     
    34:20
    Bohumil Jank (CZE) odjíždí na trestnou lavici s dvouminutovým trestem za sekání.
     
    33:43
    Vladimír Růžička si vzal oddechový čas pro svůj tým.
     
    31:35
    Zkušená práce českého kapitána. Mironov (RUS) byl příliš agresivní, za což inkasoval desetiminutový trest. Smoleňák byl naopak klidný a rozhodčí mu pouze domluvili.
     
    28:24
    Defenziva Rusů je teď velmi rozhozená a z toho pramení fauly. Za hákování míří na trestnou Alexander Radulov (RUS) a Růžičkův tým má další příležitost udeřit.
     
    23:59
    Češi si poprvé v tomto utkání zahrají přesilovou hru. Nikita Pivcakin (RUS) dostal menší trest za držení.
    PANARIN - 3:0
     
    17:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A Rusové trestají. Ilja Kovalčuk prokázal své hokejové kvality. U kruhu pro vhazování nejprve vymazal Douderu, poté i Mozíka, ale puk mu v mezikruží ujel. Bohužel pro český tým u něj byl první ARTĚMIJ PANARIN, který zvýšil na rozdíl tří branek. Asistence: Ilja Kovalčuk, Jegor Averin.
     
    11:51
    Nepříjemnost pro český tým. Tomáš Zohorna (CZE) nedovoleným způsobem dohrál souboj u mantinelu a míří na trestnou.
     
    10:53
    Za vzájemné sekání míří na trestnou hráči obou týmů. Vladislav Kameněv (RUS) a Petr Zámorský (CZE) si odpykají menší trest.
    AVERIN - 2:0
     
    09:41
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bohužel se Rusové opět prosazují. Mironov našel výbornou přihrávkou JEGORA AVERINA, který jel tváří v tvář Pavlu Francouzovi a proti českému brankáři uspěl. Asistence: Andrej Mironov, Ilja Kovalčuk.
     
    05:05
    Pardubický Radil výborně prošel do útočného pásma a posunul kotouč na Birnera. Útočník KalPy Kuopio ho posunul zpět pod sebe na Radila, který v zajímavé šanci přestřelil!
    PANARIN - 1:0
     
    00:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se Rusové prosazují. ARTĚMIJ PANARIN našel zpoza branky Kovalčuka, kterého neubránil Zohorna a Francouz pouze vyrazil do strany. Pro puk si dojel právě Panarin a zasunul ho za bezmocného Francouze. Asistence: Ilja Kovalčuk.
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 1. Panarin (Kovalčuk), 10. Averin (Mironov, Kovalčuk), 18. Panarin (Kovalčuk, Averin), 55. Radulov (Medvěděv, Averin) – 44. Roman (Svačina), 58. Holík (Birner, Pohl)


    Rusko: Sorokin – Medvěděv "A", Pivcakin, Kutuzov, Rukavišnikov, Antipin, Mironov, Višněvskij, Kosov – Radulov "A", Zubov, Kokarjev – Panarin, Averin, Kovalčuk "C" – Andronov, Kalinin, Slepyšev – Bučněvič, Kameněv, Žerděv.
    Česko: Francouz – Polášek, Zámorský, Roth, Jank, Mozík, Doudera, Pláněk, Kempný – Pohl, Roman, Svačina – Valský, Zohorna "A", Holík – Radil, Birner "A", Smoleňák "C" – Orsava, Filippi, Simon – od 21. Lev.

    Rozhodčí: Levonen, Rantala – Tervo, Suominen (vš. FIN)
    bahis siteleri