Japonsko – Česko 2:1 (kon.)
konec
Japonsko
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Česko
Úterý 11.11.2014, 11:00 • Šin-Jokohama Skate Center, Jokohama • Baráž o postup do elitní skupiny MS žen
Předzápasové kurzy
Partner:
    VANIŠOVÁ - 2:1
     
    51:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, vše vypadá najednou mnohem veseleji! Jestli má v něčem gólmanka Fudžimotová slabinu, tak je jsou to střely po obkroužení brány! Právě to teď předvedla TEREZA VANIŠOVÁ a i když to tak z počátku vůbec nevypadalo, puk se štěstím podél přední tyče dojel za čáru! Bez asistence.
    NAKAMURAOVÁ - 2:0
     
    48:51
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Tohle už vypadá opravdu hodně zle, jokohamská aréna se raduje podruhé! Japonky pláchly do přečíslení 2 na 1, Aina Takeučiová předložila puk AMI NAKAMURAOVÉ, a i když to chvíli vypadalo, že puk skončil před brankovou čarou, hlavní rozhodčí ukazuje gól! Asistence: Aina Takeuičiová.
    M. FUDŽIMOTOVÁ - 1:0
     
    18:22
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Už jsem chtěl napsat, že Japonky zahodily neuvěřitelnou sérii šancí, ale česká defenziva bohužel poprvé kapituluje! Češkám se nepodařilo dostat z pevného objetí, Haruna Jonejamaová nabila do levého kruhu na hůl MOEKO FUDŽIMOTOVÉ, jejíž nechytatelná rána zapadla přesně do vzdálenějšího horního růžku brány, brankářka Peslarová neměla šanci! Asistence: Haruna Jonejamaová, Čiho Osawaová.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. M. Fudžimotová (Jonejamaová, Osawaová), 49. Nakamuraová (Takeučiová) – 52. Vanišová


    Japonsko: N. Fudžimotová (Tonosakiová) – Koikeová, Suzukiová, A. Toková, Aokiová, Takedaová, Horiová, Jamajaová, Takeučiová – Jonejamaová, Osawaová "C", M. Fudžimotová – Hiranová "A", Kubová "A", Nakamuraová – Adačiová, H. Toková, Iwaharaová – Ukitaová, Terašimaová, Šišiučiová
    Česko: Peslarová (Lhotská) – Herzigová, Fialová, Tejralová "A", Zíková, Lásková, Horálková, Flachsová "A" – Křížová, Mrázová, Pejzlová – Bukolská, Polenská "C", Studentová – Lédlová, Vanišová, Přibylová – Povová, Vopravilová, Manhartová – Vonková.

    Rozhodčí: Joy Tottmanová (GBR) – Tae Ri Lee (KOR), Danielle McGurryová (CAN)
    bahis siteleri