Mladá Boleslav – Třinec 2:4 (kon.) | Zlín – Litvínov 6:5 (po pr.) | Olomouc – Sparta 1:2 (po pr.)
Liberec – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 5:0 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
6:5 (1:1, 1:3, 3:1 - 1:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 14.11.2014, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    MARUŠÁK - 6:5
     
    61:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neskutečné! JIŘÍ MARUŠÁK ostře napřáhl na modré čáře a dělovkou po ledě zajišťuje Zlínu druhý bonusový bod. Asistence: Jakub Svoboda.
     
    51:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    To co se dnes děje na ZS Luďka Čajky je nevídané. Litvínov ztácí bohatý bohaté vedení a je vyrovnáno! Nahození Řezníčka tečoval do horního růžku kapitán PETR ČAJÁNEK. Asistence: Tomáš Žižka, Dalibor Řezníček.
    HOLÍK - 4:5
     
    45:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínská mašina se začíná pomalu rozjíždět. PETR HOLÍK obkroužil branku Litvínova a rychlou střelou zápěstím vymetl horní růžek Horákovy branky. Asistence: Roman Vlach.
    ŘÍČKA - 3:5
     
    44:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka domácích je využita! našel mezi kruhy ROBERTA ŘÍČKU, který střelou z první překonává brankáře Horáka. Asistence: Petr Leška.
    PAVLÍK - 2:5
     
    41:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva dokonale rozebrala zlínskou čtveřici a prosazuje se i po páté. Střelu Jánského vyrazil brankář Hromada pouze před FILIPA PAVLÍKA, jenž rychle dorazil kotouč za záda zlínského brankáře. Asistence: Peter Jánský, Martin Ručinský.
    VALENTA - 2:4
     
    36:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští se ještě dostávají teoreticky do hry. TOMÁŠ VALENTA napřáhl na modré čáře a kotouč prošel Horákovy mezi betony až do sítě. Asistence: Ondřej Veselý.
    PAVELKA - 1:4
     
    36:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva je na koni a Berani jsou již frustrovaní. Autorem čtvrté branky v této přesilové hře je TOMÁŠ PAVELKA. Asistence: Michal Trávníček, Kamil Piroš.
    PAVLÍK - 1:3
     
    31:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva využívá přesilovou hru přesně po deseti vteřinách. FILIP PAVLÍK si sjel na ofenzivní výlet, který zakončil přesnou střelou do šibenice. Asistence: Viktor Hübl, Karel Kubát.
    RUČINSKÝ - 1:2
     
    30:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov ukazuje domácím, jak se využívají přesilové hry. Přesilovkovou kombinaci dokonal MARTIN RUČINSKÝ, který s přehledem překonal brankáře Kašíka. Asistence: Viktor Hübl, Karel Kubát.
    OKÁL - 1:1
     
    8:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    ZDENĚK OKÁL zajišťuje utkání remízový stav! Zlínský útočník se z levého křídla natlačil do zakončení a rychlou střelou zápěstím překonává brankáře Horáka. Bez asistence.
    PÍSAŘÍK - 0:1
     
    4:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva se ujímá vedení! Litvínovský PAVEL PÍSAŘÍK vymíchal zlínského brankáře a povedeným blafákem zasouvá kotouč do sítě. Bez asistence.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 9. Okál, 37. Valenta (Veselý), 45. Říčka (Leška), 46. Holík (Vlach), 52. Čajánek (Žižka, Řezníček), 62. Marušák (Svoboda) – 4. Písařík, 31. Ručinský (Hübl, Kubát), 32. Pavlík (Hübl, Kubát), 37. Pavelka (Trávníček, Piroš), 42. Pavlík (Jánský, Ručinský)


    Berani Zlín: Kašík (37. Hromada) – Řezníček, Marušák, Urbanec, Kotvan, Valenta, Žižka – Köhler, Leška, Okál – Říčka, Vlach, Holík – Veselý, Čajánek, J. Svoboda – Čech, Ondráček, Kubiš.
    HC VERVA Litvínov: Horák (Soukup) – Kubát, Chaloupka, Pavelka, Pavlík, Zeman, Frolo, Baránek – Lukeš, Hübl, Jánský – Ručinský, Gerhát, Martynek – Trávníček, Piroš, Majdan – Jurčík, Šrámek, Písařík.

    Rozhodčí: Čech, Polák – Bryška, Skopal
    bahis siteleri