Jekatěrinburg – Barys 2:1 (po pr.) | Magnitogorsk – Ufa 2:6 (kon.) | Čerepovec – Atlant 3:4 (po pr.)
Jaroslavl – Toljatti 2:4 (kon.) | Viťaz – Nižněkamsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Omsk 4:2 (kon.)
Riga – Petrohrad 4:2 (kon.) | Záhřeb – Jokerit 1:3 (kon.)
konec
Dinamo Riga
4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
SKA Petrohrad
Sobota 22.11.2014, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Kyle WILSON - 4:2
     
    59:21
    Riga právě vstřelila branku!
    Parádní trefa! KYLE WILSON z vlastní třetiny vypálil na prázdnou branku a rozhoduje dnešní utkání brankou přes celé hřiště! Bez asistence.
     
    59:02
    Vjačeslav Bykov si vzal oddechový čas a nechává Saláka na střídačce. Bude se vhazovat v útoku SKA.
    Andrej KUTĚJKIN - 3:2
     
    52:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA snižuje! Krátce po vypršení přesilové hry vypálil z modré Panarin, jehož pokus dokázal úspěšně tečovat ANDREJ KUTĚJKIN. Ten dává Petrohradu naději na bodový zisk z dnešního duelu. Asistence: Arťom Panarin.
     
    50:05
    Džerinš oslabuje Dinamo, když dostává dvě minuty za sekání. Záhy půjdou hosté do početní převahy.
     
    48:04
    Na trestné již sedí Roman Červenka (sekání).
     
    48:04
    Hossa měl na hokejce čtvrtý gól. Po Indrašisově pasu mohl zakončovat do odkryté části branky, byl ale faulován, a svou akci nemohl dotáhnout.
     
    42:59
    Panarin osekával Sedláčka, který neměl puk ve své moci, tak dlouho, až si to s ním jel Džerinš vyřídit. Oba po potyčce sedí na trestné s čtyřminutovým trestem.
     
    42:32
    Početní výhoda Dinama končí. Rozhořčený Jurčina musí na trestnou, i když s výrokem muže v pruhovaném jednoznačně nesouhlasí.
     
    41:16
    Jermakov bude dvě minuty pykat na trestné za držení. SKA jde do čtyř.
     
    38:09
    Ve stejném čase je navíc vyloučen Burdasov za hákování a Riga má další šanci zaútočit.
     
    38:09
    Té byli teď hodně blízko domácí! Mejja předvedl parádní fintu, když si prohodil kotouč mezi nohama, a vypálil přes obránce. Salák vyrazil puk jen před sebe, atak se Wilson mohl pokusit dorazit. Jeho střela se však pouze otřela o brankovou konstrukci.
     
    34:04
    Šipačjov si vytvořil slušnou šanci, kterou zakončil střelou bekhendem do připraveného Sedláčka. Rozhodčí však ukazují, že si ruský borec počínal nedovoleně a musí na trestnou lavici (nedovolené bránění).
     
    31:38
    Sotnijeks a Ketov míří na trestnou lavici, první jmenovaný za hákování a druhý za nafilmovaný pád. Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    27:43
    Kyle Wilson si vytvořil další šanci, když vypálil z obdobné pozice jako Džerinš u třetí branky. Tentokráte však kotouč proletěl těsně kolem levé tyče.
    Andris DŽERINŠ - 3:1
     
    26:03
    Riga právě vstřelila branku!
    Další zásah rižského Dinama! ANDRIS DŽERINŠ v signalizované výhodě objel dva obránce a ihned vypálil. Jeho střela skončila přesně v horním růžku Salákovy klece. Asistence: Oskars Cibulksis a Gunars Skvorcovs.
    Mikelis REDLIHS - 2:1
     
    23:39
    Riga právě vstřelila branku!
    Riga jde do vedení! Linus Videll vybojoval u mantinelu kotouč a ihned ho nasměroval na MIKELISE REDLIHSE, jenž zůstal nad kruhy zcela osamocený. Ten nabídku využil skvěle, když prostřelil Saláka střelou z první. Asistence: Linus Videll a Laris Darzinš.
    Mikelis REDLIHS - 1:1
     
    20:41
    Riga právě vstřelila branku!
    Skvělá odpověď v podání rižského Dinama! MIKELIS REDLIHS se v rohu ujal puku, vybruslil si před brankoviště a forhendem zasunul puk vedle Salákova betonu. Asistence: Lauris Darzinš.
    Anton BURDASOV - 0:1
     
    19:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Genoway vyrobil obrovskou minelu, když ve vlastní třetině promáchl a nechal kotouč za sebou. Toho využil ANTON BURDASOV, který si pro volný puk dojel a forhendovým blafákem překonal Sedláčka. Bez asistence.
     
    13:15
    Jerofejevs si odsedí dvě minuty za podražení, a Petrohrad má tak šanci udeřit v přesilovce.
     
    03:18
    Videll našel před brankou skvěle postaveného Marcela Hossu. Slovenský forvard si ale na Saláka nepřišel.
     
    02:07
    Šipačov s Ketovem se však dostali do přečíslení, když ukořistili ve středním pásmu puk. Po střele druhé jmenovaného si Sedláček připisuje první úspěšný zákrok.
     
    01:44
    První přesilovku zápasu si zahraje domácí Dinamo. Thoresen putuje na trestnou na dvě minuty za podražení.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 21. Redlihs (Darzinš), 24. Redlihs (Videll, Darzinš), 27. Džerinš (Cibulksis, Skvorcovs), 60. Wilson – 20. Burdasov, 53. Kutějkin (Panarin)


    Dinamo Riga: Sedláček (Deslauriers) – K. Redlihs, Cibulskis, Genoway, Jurčina, Sotnijeks, Jerofejevs, Augstkalns – Darzinš, M. Redlihs, Videll – Wilson, Hossa, Mejja – Džerinš, Indrašis, Burakts – Skvorcovs, Cipulis, Bičevskis.
    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Alexandrov, Kutějkin, Rukavišnikov, Kalinin, Rjasenskij, Jermakov, Grišin – Kovalčuk, Ericsson, Tichonov – Červenka, Martensson, Thoresen – Ketov, Panarin, Šipačjov – Ponikarovskij, Burdasov, Kadějkin.

    Rozhodčí: Bondar, Rogačjov – Dědjulja, Sazonov
    bahis siteleri