Montreal – Buffalo 3:4 (0:1 po s.n.) | Tampa – Ottawa 4:1 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 3:1 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Toronto – Washington 6:2 (kon.) | Nashville – Columbus 2:1 (kon.)
Minnesota – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.) | Colorado – Dallas 5:2 (kon.) | Los Angeles – Chicago 1:4 (kon.)
Arizona – Calgary 0:3 (kon.) | San Jose – Anaheim 6:4 (kon.) | Detroit – Vancouver 5:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
6:2 (2:0, 3:1, 1:1)
Washington Capitals
Neděle 30.11.2014, 01:15 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Joffrey LUPUL - 6:2
     
    56:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po řadě neúspěchů se podařilo domácím skórovat. Gardiner natáhl na modré, jeho dělovku před Petersem tečoval JOFFREY LUPUL a kotouč po jeho teči skončil v síti. Asistence: Jake Gardiner, Morgan Rielly.
    Tom WILSON - 5:2
     
    47:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se Capitals prosazují. Backstrom přenechal na modré puk TOMU WILSONOVI, ten si najel k mantinelu, vyslal střelu na bližší tyč a ta skončila v bráně. Puk proletěl Bernierovi nad vyrážečkou. Tento gól jde na vrub brankáře Leafs. Asistence: Nicklas Backstrom, John Carlson.
    Tyler BOZAK - 5:1
     
    35:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace Leafs končí využitou přesilovkou. Van Riemsdyk poslal za brankou puk k mantinelu, tam se ho ujal Kessel a naservíroval ho před bránu, kde vložil do přihrávky hokejku TYLER BOZAK, jenž usměrnil puk pod horní tyč. Asistence: Phil Kessel, James van Riemsdyk.
    David CLARKSON - 4:1
     
    31:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí ovšem hned odpovídají. Kadri zavezl puk do třetiny, tam ho předal na modré DAVIDU CLARKSONOVI, ten si najel na střed a přes obránce poslal kotouč nad beton Peterse a skóruje. Asistence: Nazem Kadri, Jake Gardiner.
    Troy BROUWER - 3:1
     
    30:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps přece jen přesilovku využívají. Backstrom od mantinelu poslal pas mezi kruhy, odkud na nic nečekal TROY BROUWER, vyslal dělovku a ta skončila v síti. Asistence: Nicklas Backstrom, John Carlson.
    Tyler BOZAK - 3:0
     
    20:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To je vstup do třetiny! hned první akce Leafs končí gólem. Van Riemsdyk od mantinelu poslal přesnou přihrávku před bránu, kde si najel TYLER BOZAK a tomu už nedělalo problém dostat puk do zcel odkryté sítě. Asistence: James van Riemsdyk, Phil Kessel.
    Cody FRANSON - 2:0
     
    19:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovku využita. Santorelli nahrál puk na modrou, kde střílel na branko CODY FRANSON. Nebyla to žádné dělovka, ale Peters zřejmě neviděl, jelikož mu kotouč prošel mezi betony a skončil v síti. Asistence: Joffrey Lupul, Mike Santorelli.
    Morgan RIELLY - 1:0
     
    14:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Štěstí teď stálo při domácím týmu. Kadri zavezl puk do třetiny, v rohu o něj přišel ale dostal se k němu Komarov, kotouč se pak odrazil až na modrou, kde se do něj opřel MORGAN RIELLY, vystřelil a o hokejku jednoho z hráčů Caps se puk dostal do sítě. Bez asistence.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 15. Rielly, 20. Franson (Lupul, Santorelli), 21. Bozak (Riemsdyk, Kessel), 31. Clarkson (Kadri, Gardiner), 36. Bozak (Kessel, Riemsdyk), 57. Lupul (Gardiner, Rielly) – 31. Brouwer (Backstrom, Carlson), 48. Wilson (Backstrom, Carlson)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Franson, Gardiner, Holzer, Rielly, Robidas – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Komarov, Kadri, Santorelli – Lupul, Holland, Clarkson – Booth, Smith, Winnik.
    Washington Capitals: Peters (Holtby) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Hillen, Schmidt – Ovečkin, Backstrom, Wilson – Johansson, Kuznětsov, Brouwer – Chimera, Beagle, Ward – Laich, Burakovsky, Fehr.
    bahis siteleri