Montreal – Buffalo 3:4 (0:1 po s.n.) | Tampa – Ottawa 4:1 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 3:1 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Toronto – Washington 6:2 (kon.) | Nashville – Columbus 2:1 (kon.)
Minnesota – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.) | Colorado – Dallas 5:2 (kon.) | Los Angeles – Chicago 1:4 (kon.)
Arizona – Calgary 0:3 (kon.) | San Jose – Anaheim 6:4 (kon.) | Detroit – Vancouver 5:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
6:2 (2:0, 3:1, 1:1)
Washington Capitals
Neděle 30.11.2014, 01:15 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:02
    A ještě tu máme bitku. Do sebe se pustili domácí Holzer a Wilson. Aspoň v tomto souboji může Washington slavit vítězství. Holzer skončil na lopatkách. Navíc omylem jednu vrazil i čárovému rozhodčímu. Ránu přímo na bradu rozhodčí pocítil hodně bolestivě. Oba bitkaři míří na trestnou.
    Joffrey LUPUL - 6:2
     
    56:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po řadě neúspěchů se podařilo domácím skórovat. Gardiner natáhl na modré, jeho dělovku před Petersem tečoval JOFFREY LUPUL a kotouč po jeho teči skončil v síti. Asistence: Jake Gardiner, Morgan Rielly.
     
    55:05
    Přesilovku si zahrají také domácí. Ward míří za nedovolené bránění na trestnou.
     
    54:27
    Kadri jel ještě se dvěma spoluhráči na jednoho obránce, zvolil kličku a střelu, ovšem na Peterse nevyzrál.
     
    51:07
    Střela od modré, kterou Bernier vyrazil a poté následovala dorážka z mezikruží od Brouwera. Toho však brankář Leafs také vychytal.
     
    50:38
    Lupul si jde sednout na trestnou za podražení. Přesilovku tedy čeká na Washington.
    Tom WILSON - 5:2
     
    47:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se Capitals prosazují. Backstrom přenechal na modré puk TOMU WILSONOVI, ten si najel k mantinelu, vyslal střelu na bližší tyč a ta skončila v bráně. Puk proletěl Bernierovi nad vyrážečkou. Tento gól jde na vrub brankáře Leafs. Asistence: Nicklas Backstrom, John Carlson.
     
    38:58
    Backstrom usedl na trestnou za podražení. Leafs tak ještě budou mít v závěru třetiny přesilovku.
     
    36:57
    Blízko, blizoučko byl Bozak hattricku. Kessel nejprve pálil z kruhu, Peters střelu vyrazil, k dorážce se dostal právě Bozak a ač měl před sebou dost volného místa, trefil jen beton Peterse.
    Tyler BOZAK - 5:1
     
    35:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace Leafs končí využitou přesilovkou. Van Riemsdyk poslal za brankou puk k mantinelu, tam se ho ujal Kessel a naservíroval ho před bránu, kde vložil do přihrávky hokejku TYLER BOZAK, jenž usměrnil puk pod horní tyč. Asistence: Phil Kessel, James van Riemsdyk.
     
    34:36
    Holland byl za brankou podražen Hillenem, rozhodčí to sice vyhodnotili jako držení, ale to nic nemění na tom, že přesilovka čeká na domácí tým.
    David CLARKSON - 4:1
     
    31:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí ovšem hned odpovídají. Kadri zavezl puk do třetiny, tam ho předal na modré DAVIDU CLARKSONOVI, ten si najel na střed a přes obránce poslal kotouč nad beton Peterse a skóruje. Asistence: Nazem Kadri, Jake Gardiner.
    Troy BROUWER - 3:1
     
    30:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps přece jen přesilovku využívají. Backstrom od mantinelu poslal pas mezi kruhy, odkud na nic nečekal TROY BROUWER, vyslal dělovku a ta skončila v síti. Asistence: Nicklas Backstrom, John Carlson.
     
    29:43
    A znova skvěle Bernier. Ovečkin s Backstromem se snažili dorazit střelu od modré, puk poskakoval kolem brány, ale nakonec skončil jen pod výstrojí gólmana Leafs.
     
    29:08
    Ward dostal od mantinelu puk mezi kruhy, ale až mířil k tyči, narazil na beton pozorného Berniera.
     
    28:49
    Rychlý protiútok předvedl Ovečkin. Ten nabral rychlost, prošel krásnou kličkou mezi nohama přes Robidase, který ho podle rozhodčích fauloval a jde si sednout na trestnou. Přesilovku si tedy zahrají hosté.
     
    24:39
    Laich se nejprve dostal ke střele z kruhu, ale trefil jen betony Berniera, poté dorážel, ale střela skončila opět na připraveném brankáře Maple Leafs.
     
    22:29
    Kadri si jde odsedět dvě minuty za nedovolené bránění. Caps tak čeká první přesilovka v zápase.
    Tyler BOZAK - 3:0
     
    20:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To je vstup do třetiny! hned první akce Leafs končí gólem. Van Riemsdyk od mantinelu poslal přesnou přihrávku před bránu, kde si najel TYLER BOZAK a tomu už nedělalo problém dostat puk do zcel odkryté sítě. Asistence: James van Riemsdyk, Phil Kessel.
    Cody FRANSON - 2:0
     
    19:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovku využita. Santorelli nahrál puk na modrou, kde střílel na branko CODY FRANSON. Nebyla to žádné dělovka, ale Peters zřejmě neviděl, jelikož mu kotouč prošel mezi betony a skončil v síti. Asistence: Joffrey Lupul, Mike Santorelli.
     
    17:45
    Máme tu první vyloučení utkání. Niskanen si jde odpykat dvě minuty za držení. Přesilovka si tak zahrají domácí.
    Morgan RIELLY - 1:0
     
    14:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Štěstí teď stálo při domácím týmu. Kadri zavezl puk do třetiny, v rohu o něj přišel ale dostal se k němu Komarov, kotouč se pak odrazil až na modrou, kde se do něj opřel MORGAN RIELLY, vystřelil a o hokejku jednoho z hráčů Caps se puk dostal do sítě. Bez asistence.
     
    02:19
    Kadri zavezl puk do pásma, střela mu byla zblokována, ale ke kotouče se dostal Santorelli a svou dorážku nasměroval jen do betonu Peterse.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 15. Rielly, 20. Franson (Lupul, Santorelli), 21. Bozak (Riemsdyk, Kessel), 31. Clarkson (Kadri, Gardiner), 36. Bozak (Kessel, Riemsdyk), 57. Lupul (Gardiner, Rielly) – 31. Brouwer (Backstrom, Carlson), 48. Wilson (Backstrom, Carlson)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Franson, Gardiner, Holzer, Rielly, Robidas – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Komarov, Kadri, Santorelli – Lupul, Holland, Clarkson – Booth, Smith, Winnik.
    Washington Capitals: Peters (Holtby) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Hillen, Schmidt – Ovečkin, Backstrom, Wilson – Johansson, Kuznětsov, Brouwer – Chimera, Beagle, Ward – Laich, Burakovsky, Fehr.
    bahis siteleri