Mountfield HK – Havířov 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HC Stadion Litoměřice
Neděle 30.11.2014, 12:10 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Ale už nic nestihnou. Litoměřice si z Kotliny odvážejí všechny tři body za vítězství 3:1, když v závěrečném dějství pojistil jejich vítězství svou druhou trefou Filip Šikner. Rebelové si vytvořili spoustu šancí, ale nedokázali je dotáhnout do gólového konce. Ode mě je to zatím vše, ale pokud máte zájem, můžete sledovat utkání mladšího dorostu s Libercem B, které pro vás za chvíli budeme na onlajnech rovněž komentovat. Děkuji vám za pozornost a zatím na shledanou. (14:05:38)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Domácí ještě drží pásmo.
     
    59:45
    Miroslav Kejmar (LTM) obdržel dvě minuty za napadení. Tvrdě dohrál Tomáše Cejpka, který se těžce zvedá z ledu. Brodský útočník předtím z mezikruží zaduněl na Lukešovy betony.
     
    59:37
    Domácí už jsou zpět v útočném pásmu.
     
    59:14
    Rebelové neudrželi útočné pásmo a vpřed se ženou hosté podél pravého mantinelu.
     
    58:50
    Hosté už jsou kompletní a mohl definitivně rozhodnout! Vít Neruda střílel do prázdné brány, ale střelu mu srazil Adam Němec!
     
    58:28
    Hosté získali puk, ale domácí dobře pokryli svou prázdnou bránu.
     
    58:11
    Rebelové se však rychle vrátili zpět k brankáři Lukešovi, jehož náruč našel střelou z pravého kruhu David pazourek. Hra je přerušena.
     
    58:00
    Hosté nakonec přeci jen získali puk a vyhodili ho do útočného pásma.
     
    57:50
    Havlíčkův Brod má na své straně obrovský tlak a ostřeluje litoměřickou bránu.
     
    57:19
    Tvrdou ránu vyslal od modré čáry Jan Krajcigr a brankář Lukeš toho viděl asi jen hodně málo. Puk však proletěl těsně vedle jeho brány.
     
    57:07
    Zatím si vyměňují puk.
     
    56:50
    A brankář Spáčil jede na střídačku, Rebelové drží útočné pásmo a zkouší power-play!
     
    56:41
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas.
     
    56:41
    Že by ještě jiskřička naděje pro brodský soubor? Další z početné řady zbytečných faulů předvedl Lukáš Popek (LTM), který obdržel dvě minuty za vražení na hrazení a navíc osobní trest na 10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku. Nechápu, čemu se teď hosté diví.
     
    56:26
    Domácí se stále drží v blízkosti útočného pásma.
     
    56:06
    Jan Lobo nevymýšlel nic složitého a vyslal od modré čáry tvrdou ránu, jež však byla během letu sražena a skončila jen v ochranné síti.
     
    55:49
    Hosté teď hrají velmi dobře takticky a přesně to, co potřebují. Nepouštět soupeře do nějakého souvislejšího tlaku nebo gólové šance a držet kotouč co nejdále od své brány.
     
    55:13
    Stadion se dnes může opřít o skvělou defenzivu, jíž navíc zezadu jistý spolehlivým výkonem dobře chytající brankář Lukeš. Rebelové to mají hodně těžké.
     
    54:58
    Z něj nakonec vyšli vítězně Rebelové a okamžitě peláší do útočného pásma. Aby také ne, čas na vstřelení alespoň kontaktní branky se jim povážlivě krátí.
     
    54:24
    Hra se rychle přemístila od litoměřické brány za gólmana Spáčila, kde sledujeme dlouhý a urputný souboj.
     
    54:04
    Havlíčkův Brod se zabydlel v útočném pásmu a vyslal několik střel, které však byly hodně nepřesné a brankáři Lukešovi nemohly udělat vrásky na čele.
     
    53:40
    Hraje se teď v hodně velkém tempu, ale na ledě dominují obě pozorné obrany, jež zabraňují vzniku slibnější příležitosti na té či oné straně.
     
    53:09
    Pavel Zajan obdržel dobrý pas do předbrankového prostoru, ale už byl vytlačený z ideálního střeleckého úhlu a jen minul pravou Spáčilovu tyč.
     
    52:50
    Severočeši už jsou kompletní, ale musí se stále bránit, protože Rebelové si vyměňují kus černé gumy v útočném pásmu.
     
    52:22
    Litoměřice se však brání znovu na jedničku podtrženou, puky pravidelně odpalují přes celou délku kluziště.
     
    52:00
    Havlíčkův Brod už se protlačil postupnou kombinací do útočného pásma.
     
    51:35
    A pro Rebely mohlo být vymalováno! Úplně sám se před brankou ocitl Jan Kment, který si položil brankáře Spáčila povedeným blafákem a bekhendem z mírného úhlu střílel do odkryté brány, ale tu minul!
     
    51:08
    A znovu hosté dokázali poslat kotouč až do Spáčilovy blízkosti.
     
    50:51
    Havlíčkův Brod se nedokázal usadit v útočném pásmu, hosté získali puk a rychle vyhodili.
     
    50:30
    Hloupý a nebezpečný zákrok předvedl v rohu útočného pásma Lukáš Ransdorf (LTM), který dostal po právu 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    50:14
    O puk ale přišli a naopak se musí rychle vracet zpět, protože Stadion se řítí do bleskového protiútoku.
     
    49:53
    Až teď domácí mladíci získali kotouč do své moci a přesunuli děj hry do blízkosti gólmana Lukeše.
     
    49:29
    Rebelové se zatím horko těžko probíjejí k puku, hráčů Litoměřic je teď doslova plný led a i nadále diktují tempo hry.
     
    49:03
    A Kališníci se snaží ze své aktuální psychické výhody vytěžiltco nejvíce, i nadále jsou aktivní a Broďáci musí být vzadu pořád obezřetní.
     
    48:34
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš, toto hokejové přísloví teď navštívilo Kotlinu a nekompromisně potrestalo za nastřelenou tyčku domácí Rebely! Lukáš Ransdorf zamíchal s pukem na holi za brodskou bránou a počkal si na najíždějícího FILIPA ŠIKNERA, který zblízka ranou bez přípravy skóroval pod horní tyčku bezmocného brankáře Spáčila! Asistence: Lukáš Ransdorf.
     
    48:01
    Litoměřice se usadily v útočném pásmu.
     
    47:34
    To je velká smůla Rebelů! Jeden z nich, možná to byl z trestné lavice právě naskakující Martin Polák, se probil až před branku a zblízka orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    47:07
    Rebelové se v početní nevýhodě zatím velmi dobře brání. Aktivním pohybem nepouštějí svého soka ze severu Čech k brankáři Spáčilovi.
     
    46:36
    Hlavní rozhodčí ale přerušil dlouhý souboj v rohu litoměřického území. Bude se vhazovat.
     
    46:08
    Rebelové odrazili útok svého soupeře a po převzetí kotouče bleskově zavezli puk do útočného pásma.
     
    46:00
    Litoměřice už jsou v plném počtu a ženou se do útoku. Mají zkrácenou přesilovku, během níž mohou navýšit své hubené vedení. Přesilovky jim jdou dnes velmi dobře.
     
    45:47
    Hraje se v rovnovážném počtu 4 na 4? Havlíčkův Brod vyhodil na icing.
     
    45:34
    Martin Polák (HBR) v mírném úhlu na pravé straně dobře vypálil, ale bohužel pro domácí trefil jen brankáře Lukeše. Vzápětí se provinil úplně zbytečným faulem, když sekl brankáře.
     
    45:08
    Adam Němec stál na konci dlouhé kombinace v útočném pásmu a tvrdě vypálil, ale trefil jen brusle před sebou stojícího protihráče. Puk ve středním pásmu.
     
    44:45
    Hosté sice vyhodili, ale už jsou znovu pod tlakem u svého brankáře Lukeše.
     
    44:29
    Obranný blok Kališníků se opět velmi dobře pohybuje a dává havlíčkobrodským střelcům jen minimum času a prostoru na zakončení.
     
    44:08
    Rebelové se zabydleli v útočném pásmu, kde rozvinuli přesilovkovou kombinaci.
     
    43:56
    Lukáš Popek (LTM) je úplně zbytečně vyloučený, když po přerušení hry sekl brankáře Spáčila.
     
    43:41
    Teď měli Rebelové z pekla štěstí! Brankář Spáčil pomohl svým obráncům s rozehrávkou, když odpálil před dojíždějícím útočníkem puk, ale ten se bleskově dostal mezi kruhy k Janu Kmentovi, který však neprostřelil Spáčilův beton!
     
    43:07
    Havlíčkobrodská družina se vydala vpřed. Není divu, stále prohrává o gól a proto nemá času nazbyt. Litoměřická obrana však byla pevná.
     
    42:47
    Akci hostů razantně uťal hlasitý hvizd hlavního rozhodčího Pokorného, který odpískal přihrávku rukou. Buly ve středním pásmu.
     
    42:14
    S kotoučem na svých holích už znovu operuje Stadion, ale útočné pásmo mu díky pečlivé obraně soupeře zatím zůstává zapovězené.
     
    41:50
    Litoměřice opět ze svého útoku nevytěžily zhola nic a kupředu se hnali Rebelové. Brankář Lukeš si hravě poradil svými betony s dalekonosnou střelou.
     
    41:21
    Zatím se hraje ve strhujícím tempu, po pravém křídle se protáhl až do kruhu Tomáš Cejpek a tvrdou přízemní ranou zaduněl na Lukešovy betony.
     
    41:00
    Hosté se sice probili do ofenzivního postavení, ale v zakončení si neporadili vůbec dobře a minuli svatyni gólmana Spáčila.
     
    40:28
    Rebelové odrazili soupeřův útok a okamžitě podél pravého mantinelu poslali kotouč do útočného pásma. Nyní se pokoušejí napadat soupeřovu rozehrávku u jeho brány.
     
    40:04
    Hosté vyhráli vhazování a okamžitě vystřelili z uctivé vzdálenosti. Brankář Spáčil puk vyrazil betony do rohu pásma, Litoměřice se tak vyhnuly icingu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina vnesla radost do litoměřických řad, protože Kališníkům zajistil vedení přesnou dorážkou Jiří Kratochvíl. Rebelové se prezentovali dobrým výkonem a vytvořili si celou řadu šancí, ale nedokázali je proměnit. Před třetí periodou, jež začne přibližně ve 13:33, vedou Severočeši v Kotlině těsně 2:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    To je obrovská škoda pro domácí! Dělovka Dušana Mendla prosvištěla jen těsně vedle levé Lukešovy tyčky a vzápětí našel Petr Kuchta před brankovištěm z rohu pásma Lukáše Breberu, ale tomu prudký kotouč přeskočil hůl!
     
    39:10
    Od modré čáry vyslal hezkou střelu Jan Lobo, ale gólman Lukeš byl dobře postavený a kotouč uprostřed brány vyrazil.
     
    38:53
    Havlíčkův Brod už je zpět v přesilovkových pozicích.
     
    38:30
    Brankář Lukeš přikryl ve svém brankovišti odražený puk a hosté po vyhraném vhazování okamžitě vyhodili přes celou délku hřiště.
     
    38:07
    Rebelové už se při útočné kombinaci dostali s pukem za útočnou modrou čáru a píská se tak jejich postavení mimo hru.
     
    37:59
    Lukáš Ransdorf (LTM) – 2 minuty – podražení.
     
    37:40
    Na druhé straně kluziště se prosmýkl až za brodské beky z levé strany Daniel Krýsl, ale brankář Spáčil si přední tyčku betony pohlídal.
     
    37:06
    David Pazourek měl na levém křídle chvilku času a tak zkusil brankáře Lukeše překvapit ranou k první tyči. Kotouč však proletěl jen nad horní tyčkou.
     
    36:55
    Hraje se teď hlavně v prostoru středního pásma.
     
    36:21
    Litoměřice si hledají cestičku do soupeřova území, ale Rebelové dobře bruslí a svou modrou čáru střeží hodně pečlivě.
     
    36:00
    Gólman Spáčil se teď nenechal zaskočit utěšenou ranou Václava Melichara od modré čáry a kotouč u své levé tyčky pokryl v náruči.
     
    35:42
    Hosté už jsou na ledě v plném počtu, oslabení se jim opět povedlo sehrát dobře, když soupeře pustili hlavně ke střelám z dálky.
     
    35:03
    Rebelové i nadále drží puk na dostřel gólmana Lukeše a hledají si cestu k jeho ohrožení.
     
    34:35
    Na konci dlouhé kombinace v útočném území stál od modré čáry střílející Michal Němec, ale jeho hezká střela skončila jen v Lukešově lapačce.
     
    34:10
    Havlíčkův Brod se sice protlačil zpět do útočného území, ale po prohraném souboji v rohu pásma se Litoměřice znovu osvobodily.
     
    33:56
    Hosté dokázali vybojovat kotouč a vyhodili.
     
    33:39
    Od modré čáry tvrdě vypálil Jan Krajcigr a jeho střela neměla vůbec špatné parametry. Brankář Lukeš ale kotouč lapil do své moci.
     
    33:15
    Petr Kuchta se protáhl po pravém křídle až k bráně a ve velké rychlosti a z pádu stihl vystřelit k přední tyči, ale brankář Lukeš byl připravený. Brodský útočník se podíval na rozhodčího. Čekal, že by mohlo být odpískáno i trestné střílení. Miroslav Kejmar (LTM) dostal 2 minuty za podražení.
     
    32:38
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté sehráli přesilovku velmi dobře a radují se z obratu! Kotouč objel v útočném pásmu destinace Vít Neruda – Petr Šindelář – JIŘÍ KRATOCHVÍL, a i když brankáři Spáčilovi nejdříve pomohla tyčka, posledně jmenovaný vzápětí dopravil kotouč zblízka do sítě! Asistence: Petr Šindelář, Vít Neruda.
     
    32:28
    K odvážnému sólu se nadýchl litoměřický kapitán Jaromír Chmel, který se protáhl do útočného pásma po levém křídle, ale klička na posledního protihráče mu nevyšla.
     
    32:05
    Mladí Rebelové teď odvedli skvělou práci a na střídačce budou určitě pochválení. Nejenže vyvezli puk dopředu, navíc získali po nahození na bránu i buly v útočném pásmu.
     
    31:57
    Stadion se okamžitě usadil v útočném pásmu, kde kombinuje.
     
    31:41
    Rebelové měli na ledě příliš mnoho hráčů. Dvouminutový trest odpyká Michal Němec (HBR).
     
    31:34
    Od modré čáry zkusil štěstí ranou po ledě Martin Polák, ale střela mu nesedla a minula levou tyčku brankáře Lukeše o pořádný kus.
     
    31:07
    Tohle vypadalo slibně! David Pazourek bekhendem našel z okraje pravého kruhu před brankovištěm dobře postaveného Tomáše Cejpka, posilu ze staršího dorostu, ale ten byl překvapený tím, že k němu kotouč prošel, a nestihl zakončit.
     
    30:50
    Zatím sledujeme hodně bojovný a vyrovnaný hokej.
     
    30:34
    Svěřenci trenérského tandemu Richard Cachnín – Ladislav Fixa ukořistili hrací předmět na své modré čáře a hnali se kupředu. Zastavil je ofsajd.
     
    30:07
    Rebelové jsou pod velkým tlakem, stále se marně snaží u své brány získat puk.
     
    29:43
    Hokejisté od řeky Labe drží puk v útočném pásmu, ale k ohrožení brankáře Spáčila mají poměrně daleko. Domácí i nadále pečlivě brání. Navíc jsou kompletní.
     
    29:08
    Ne, Kališníci si prostě v této početní převaze nevědí s organizovanou a účinnou obranou svého soupeře rady. Bojuje se za gólmanem Lukešem, což domácím vyhovuje.
     
    28:56
    A opět kotouč dojel až do hájemství brankáře Lukeše.
     
    28:29
    Havlíčkův Brod se zatím velmi dobře brání. Pravidelně získává puky a vyhazuje je do bezpečí. Severočeši rozhodně nemají souvislý tlak.
     
    28:09
    Jiří Kratochvíl se snažil uvolnit v prostoru mezi kruhy, ale v obležení soupeřových hráčů neměl moc šancí na úspěch. Hosté přesto udrželi přesilovkové postavení.
     
    27:51
    Havlíčkobrodští však získali kotouč a rychle vyhodili.
     
    27:39
    Martin Polák (HBR) se provinil proti hokejovým pravidlům podražením.
     
    27:39
    Severočeši dál svírají svého soupeře v útočném pásmu.
     
    27:05
    Hosté drží útočné pásmo a tlačí se vehementně do zakončení, ale tomu chybí větší přesnost. rebelové navíc velmi dobře střely blokují.
     
    26:35
    Petr Kuchta se protáhl po pravém křídle a hledal před brankovištěm najetého Lukáše Breberu, ale ten se ke kotouči nedostal, protože před ním nahrávku zachytili soupeřovi obránci.
     
    26:18
    A stejně s kotoučem naložili i po dalším vhazování. Icing.
     
    26:09
    Technického prohřešku se nevyvarovali ani havlíčkobrodští hokejisté, kteří rovněž poslali puk jen na odpískané zakázané uvolnění.
     
    25:51
    Kotouč se po souboji v kruhu litoměřického pásma odrazil před brankoviště, ale tam nebyl nikdo z Rebelů. Brankář Lukeš tak přikryl puk pod rukavicí.
     
    25:36
    Dlouhé nahození Litoměřic nenašlo svého adresáta a kotouč tak doklouzal až na zakázané uvolnění. Buly proběhne po pravici gólmana Lukeše.
     
    25:12
    Hosté se v hojném počtu natlačili do útočného pásma a snažili se bleskovými nahrávkami rozhodit brodskou obranu. Ta se však vrátila včas a uhasila počínající požár.
     
    24:55
    Mladí Rebelové sice přestěhovali hru do útočného pásma, ale prohráli klíčový souboj v prostoru za brankou a brankář Lukeš opět zasahovat nemusel.
     
    24:27
    Domácí se snaží dostat k puku, ale ten teď drží hlavně Severočeši.
     
    24:06
    Další tvrdá rána vyletěla z blízkosti modré čáry a brankář Spáčil neměl úplně dobrý výhled, ale i tak si poradil a kotouč zkrotil ve své výstroji.
     
    23:48
    Hosté podnikli svižný protiútok. Po pravém křídle zatáhl puk do pásma Lukáš Popek, prosmýkl se až k brance a z mírného úhlu na pravé straně ztroskotal na Spáčilových betonech.
     
    23:22
    Na ledě zůstal ležet v blízkosti trestných lavic jeden z hráčů hostů, který se hodně těžce zvedal zpět na brusle. Vypadá to ale, že by měl být v pořádku.
     
    23:02
    Až teď se povedlo Kališníkům vybojovat kotouč na souvislejší časový úsek a přesunout hru alespoň do blízkosti středového kruhu.
     
    22:41
    Sledujeme teď hodně bojovný hokej. Hraje se hlavně v pásmu Litoměřic, ale ty se velmi zodpovědně brání a soupeři nedávají ani centimetr ledu zadarmo.
     
    22:12
    Rebelové mají na své straně stále značnou územní převahu a Severočeši se teď musí s vypětím všech sil bránit. Nedaří se jim vybojovat puk.
     
    21:55
    Domácí sice protlačili kotouč do útočného pásma, jenže zde o něj musí svádět tuhé souboje v blízkosti hrazení. brankáře Lukeše se jim nedaří ohrozit.
     
    21:26
    Kotouč už získali mladí bojovníci z Kotliny, kteří si hledají postupnou kombinací cestu přes střední pásmo. Hosté dobře hlídají svou modrou čáru.
     
    21:02
    Tohle byla slibná šance! Jiří Kratochvíl přebral puk v útočném pásmu a zblízka tvrdě vypálil, ale vyprášil jen připravené Spáčilovy betony!
     
    20:40
    Rozhodčí přerušili hru, protože dvířka u zadního mantinelu zůstala pootevřená.
     
    20:35
    Havlíčkův Brod založil bleskový protiútok, ale přesně zakončit při něm nedokázal. Kotouč však i nadále drží v útočném území, kde kombinuje.
     
    20:10
    Hosté se ihned po vhazování natlačili do útočného pásma, ale prohráli souboj v rohu pásma a vpřed se ženou rozjetí Rebelové.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Zelený) – Krajcigr, Mendl, A. Němec, Lobo, M. Němec – Kuchta "A", Brebera "C", Mäki, Pazourek, Polák, Cejpek, Šimák, Přibyl.

    HC Stadion Litoměřice: Lukeš (Damašek) – Chmel "C", Winnerlich, Šikner, Krýsl, Zedek, Melichar, Kejmar, Kratochvíl, Chovanec, Zajan "A", Ransdorf, Popek, Kment, Neruda, Šindelář, Čichovský.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Jaroslav Kuřítko, Lukáš Rampír..
     
    Úvodní dvacetiminutovka je u konce. Rebely poslal do rychlého vedení Petr Kuchta, ale Litoměřice srovnaly krok při přesilové hře zásluhou Jaromíra Chmela. Potom měli Severočeši jasně navrch, ale brodská defenziva v těžké zkoušce obstála, a to i díky velmi dobrému výkonu brankáře Spáčila. Před prostřední částí, jež začne v Kotlině asi ve 12:45, platí v Kotlině nerozhodný stav 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Probije, a to Litoměřice. Opět však narazily na svou největší překážku, a to na fantasticky chytajícího brankáře Spáčila, který dělá divy. Opět zasáhl skvěle nadvakrát betony.
     
    19:19
    Už se hraje 5 na 5. Uvidíme, jestli se ještě jeden ze soupeřů probije do nějaké palebné pozice.
     
    19:07
    Hosté nakonec vybojovali puk do své moci a okamžitě se osvobodili.
     
    18:50
    Domácí stále drží svého soka ze severu Čech pod mohutným tlakem, ale ne a ne pořádně prověřit brankáře Klimeše, jehož obrana je zatím precisní.
     
    18:28
    Hosté navíc brání velmi obětavě a hodně pomáhají svému brankáři. Teď to názorně několikrát předvedli, když zblokovali tvrdé střely od modré čáry.
     
    18:10
    Rebelové zatím dobře kombinují, ale jejich snaze chybí častější a přesnější střelba.
     
    17:55
    Hosté vyvezli puk, ale už se znovu hraje na dostřel brankáře Lukeše.
     
    17:35
    Domácí soubor už je v plném počtu a může soupeře zatlačit při zkrácené přesilovce.
     
    17:16
    Brankář Lukáš Lukeš (LTM) obdržel úplně zbytečné dvě minuty za hákování. Trest odpyká Lukáš Čichovský (LTM).
     
    16:56
    Kališníci se však nenechávají rozhodit částečným neúspěchem a vytrvávají v ofenzivním snažení. Havlíčkův Brod dobře pokrývá střelce.
     
    16:28
    Severočeši hru v početní převaze velmi dobře zvládají, znovu hodně poškádlili brodskou obrannou čtveřici. Znovu však zakročil fantastický gólman Spáčil, který si připsal další zmařenou tutovku soupeře. Hosté ho zblízka nedokázali prostřelit přes betony!
     
    16:00
    Litoměřice mají puk a mohou všechny své síly vrhnout kupředu. Jsou totiž kompletní a začíná jim zkrácená přesilovka.
     
    15:27
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Jan Lobo (HBR) obdržel 2 minuty za sekání.
     
    15:17
    Až teď havlíčkobrodské barvy získaly útočné pásmo a sérií nepříjemných střel prověřili brankáře Lukeše, který ale tlak na svou osobu ustál.
     
    15:02
    Hosté se brání skvěle a daří se jim držet děj hry daleko od svého gólmana.
     
    14:48
    Rebelům se teď nedaří získat puk plně pod svou kontrolu a neustále o něj musí bojovat. Bohužel pro ně, daleko od gólmana Lukeše.
     
    14:21
    Až teď se jim to povedlo. Okamžitě se osvobodili dlouhým nahozením po ose hřiště.
     
    14:09
    Hosté se stále nemohou dostat k puku.
     
    14:00
    Havlíčkův Brod byl úspěšnější na důležitém vhazování a rozjel svůj přesilovkový kolotoč.
     
    13:50
    Lukáš Ransdorf (LTM) – 2 minuty – hákování.
     
    13:32
    Kališníci bleskově přesunuli děj hry na druhou stranu a prověřili brankáře Spáčila, ale střela ze strany nebyla ničím, co by mělo strážce svatyně Rebelů pozlobit.
     
    13:04
    Ondřej Hlídek nabral na pravém křídle velkou rychlost. Využil toho, že puk zůstal ležet před brodskou modrou čarou, a snažil se natlačit před brankoviště. Bez úspěchu.
     
    12:46
    Litoměřice se pokoušely znovu získat na svou stranu velký tlak, ale bez úspěchu. Havlíčkobrodská obrana je teď hodně pozorná.
     
    12:13
    Děj hry se teď odvíjí hlavně v blízkosti středového kruhu, kde o kotouč oba soupeři usilovně bojují.
     
    11:57
    Litoměřice už jsou v plném počtu. Sluší se podotknout, že oslabení sehráli skutečně vel,mi dobře a svému soupeři z Vysočiny toho moc nedovolili.
     
    11:29
    Rebelové sice vypálili od modré čáry, ale brankáře Lukeše nezaměstnali, protože kotouč byl během letu zblokován. Další vyhození.
     
    11:04
    Až teď se dostali hosté pod tlak, Havlíčkův brod kombinuje v přesilovkovém postavení.
     
    10:40
    Rebelové se zatím trápí. Proti oslabenému soupeři se jim nedaří získat na delší dobu postavení v útočném pásmu, hosté pravidelně vyhazují.
     
    10:12
    Severočeši však krátce po vhazování získali puk a vyhodili ho přes celou délku hřiště.
     
    09:57
    Jiří Kratochvíl (LTM) je vyloučen na dvě minuty za hákování. Hosté tak přišli o svůj mohutný tlak a teď se budou muset bránit.
     
    09:07
    Hosté ze své aktivity vyprodukovali několik střel, ale těm chyběla větší přesnost. Brankář Spáčil tak tentokrát zasahovat nemusel.
     
    08:39
    Hokejisté s kalichem na hrudi i nadále diktují tempo hry a Havlíčkův Brod se musí s vypětím všech sil bránit.
     
    08:13
    Tohle byla gólovka jako hrom! Havlíčkobrodská defenziva hodně zaspala a nechala na levém křídle úplně volného protihráče. Ten si sjel nikým nerušený do kruhu a tvrdou dělovkou zazvonil na protější tyč!
     
    07:57
    Znovu už se děj hry odvíjí v pásmu mladých Rebelů.
     
    07:29
    Hosté jsou vykázáni z útočného pásma až ke své brance, kde se bude vhazovat. Může za to úmyslný ofsajd.
     
    07:03
    Karta se otočila na svou druhou stranu, teď začali mít navrch domácí. Obrana Severočechů je ale zatím pevná a dobře čistí prostor před svým gólmanem Lukešem.
     
    06:52
    Teď se vydali kupředu i mladí Rebelové, ale než stihli přesně zakončit, litoměřická obrana je o kus černé gumy dokázala odzbrojit.
     
    06:29
    A znovu skvělý brankář Spáčil, který vytasil ze svého arzenálu několik skvělých zákroků! Hosté na něj doráželi z bezprostřední blízkosti, ale nezvedli puk nad jeho beton!
     
    06:06
    Rebelové sice získali puk, ale byli i nadále pod tlakem napadajících Kališníků. Raději tak vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    05:36
    Severočeši teď na ledě jednoznačně dominují a neustále svírají Rebely v hloubi jejich obranného pásma. Brankář Spáčil se musí mít neustále na pozoru.
     
    05:04
    Litoměřice už jsou zpět v útočném postavení a pořádně zatápějí domácím mladíkům. Brankář Spáčil teď vytasil několik úžasných zákroků, když už to vypadalo, že pohroma je neodvratná!
     
    04:49
    Severočeši se snaží o rychlý návrat do ofenzivního postavení, ale vůbec se jim nedaří přejít kombinací přes střed hřiště, který Rebelové dobře zahušťují.
     
    04:30
    Domácím se povedlo získat puk na delší dobu pod svou kontrolu a vyvézt ho alespoň do středního pásma.
     
    04:07
    Litoměřice si začínají vynucovat územní převahu. Zatím skvěle bruslí. Havlíčkobrodská obrana má v posledních minutách hodně práce.
     
    03:42
    A hosté nemají stále dost, pokračují v útočné aktivitě a usilovně buší na zadní vrátka Rebelů.
     
    03:13
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak to byla rychlost, Kališníci přesilovku bleskově vyrovnávají díky využité přesilovce! Hosté se usadili po vyhraném vhazování v útočném pásmu a Petr Šindelář nabil na modrou čáru napřaženému FILIPU ŠIKNEROVI, který vypustil nechytatelnou dělovku, jež zapadla přesně k levé tyčce brankáře Spáčila, který měl zcela zakrytý výhled! Asistence: Petr Šindelář.
     
    02:53
    Petr Kuchta (HBR) – 2 minuty – zdržování hry.
     
    02:36
    Severočeši se zabydleli v útočném pásmu, ale havlíčkobrodská obrana je zatím hodně svědomitá. Brankář Spáčil zůstal ve svém brankovišti ledově klidný.
     
    02:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dokázali ubránit a podnikli bleskový útočný výpad, na jehož konci se radují ze zisku nejtěsnějšího vedení! Filip Šimák našel přesným pasem rozjetého PETRA KUCHTU, který si sjel až před brankoviště a zblízka nedal svižnou střelou brankáři Lukešovi vůbec žádnou šanci! Asistence: Filip Šimák.
     
    01:10
    Mladí Rebelové sice získali puk, ale rozehrávka se jim nepovedla. Píská se jejich zakázané uvolnění.
     
    00:46
    Vpřed se vydali po zisku kotouče i havlíčkobrodští mladíci, jenže nevedli si o nic lépe než jejich soupeř ze severu Čech. Brankář Lukeš zůstal znovu klidný.
     
    00:15
    Litoměřice získaly po úvodním vhazování ve středovém kruhu puk, ale v útočném pásmu se dlouho neohřály. Rebelové zapracovali vzadu dobře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Začátek zápasu se kvůli technickým potížím se zápisem zřejmě o několik minut opozdí.
     
    Oba soupeři bojovali v základní části v různých skupinách, proto se spolu ještě v probíhající sezoně nestřetli.
     
    Litoměřice si zajistily účast ve skupině "O postup" rovněž ze třetí příčky, ale v mnohem vyrovnanější skupině Západ. Na rozdíl od svého soupeře z Vysočiny se jim však první zápas nepovedl a na ledě PZ Kladno musely skousnout porážku 1:4.
     
    Havlíčkův Brod se probojoval do skupiny "O postup" ze skupiny Střed, kde po základní části obsadil skvělé 3. místo. A skvělou formu si přenesl i do nadstavby, když v pátek vyloupil Ústí nad Labem v utkání plném zvratů a do Kotliny si odvezl 2 body za vítězství 5:4 po samostatných nájezdech.
     
    Hezké nedělní poledne. Jsem rád, že vás mohu přivítat u sledování mládežnického hokeje. Zimní stadion v Kotlině dnes bude v rámci Ligy juniorů skupiny "O postup" hostit bitvu, v níž spolu poměří síly HC Rebel Havlíčkův Brod a HC Stadion Litoměřice. Utkání začíná v 12:10.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Kuchta (Šimák) – 4. Šikner (Šindelář), 33. Kratochvíl (Šindelář, Neruda), 49. Šikner (Ransdorf)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Zelený) – Krajcigr, Mendl, A. Němec, Lobo, M. Němec – Kuchta "A", Brebera "C", Mäki, Pazourek, Polák, Cejpek, Šimák, Přibyl.
    HC Stadion Litoměřice: Lukeš (Damašek) – Chmel "C", Winnerlich, Šikner, Krýsl, Zedek, Melichar, Kejmar, Kratochvíl, Chovanec, Zajan "A", Ransdorf, Popek, Kment, Neruda, Šindelář, Čichovský.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Jaroslav Kuřítko, Lukáš Rampír.
    bahis siteleri