Mountfield HK – Havířov 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HC Stadion Litoměřice
Neděle 30.11.2014, 12:10 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    48:34
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš, toto hokejové přísloví teď navštívilo Kotlinu a nekompromisně potrestalo za nastřelenou tyčku domácí Rebely! Lukáš Ransdorf zamíchal s pukem na holi za brodskou bránou a počkal si na najíždějícího FILIPA ŠIKNERA, který zblízka ranou bez přípravy skóroval pod horní tyčku bezmocného brankáře Spáčila! Asistence: Lukáš Ransdorf.
     
    32:38
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté sehráli přesilovku velmi dobře a radují se z obratu! Kotouč objel v útočném pásmu destinace Vít Neruda – Petr Šindelář – JIŘÍ KRATOCHVÍL, a i když brankáři Spáčilovi nejdříve pomohla tyčka, posledně jmenovaný vzápětí dopravil kotouč zblízka do sítě! Asistence: Petr Šindelář, Vít Neruda.
     
    03:13
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak to byla rychlost, Kališníci přesilovku bleskově vyrovnávají díky využité přesilovce! Hosté se usadili po vyhraném vhazování v útočném pásmu a Petr Šindelář nabil na modrou čáru napřaženému FILIPU ŠIKNEROVI, který vypustil nechytatelnou dělovku, jež zapadla přesně k levé tyčce brankáře Spáčila, který měl zcela zakrytý výhled! Asistence: Petr Šindelář.
     
    02:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dokázali ubránit a podnikli bleskový útočný výpad, na jehož konci se radují ze zisku nejtěsnějšího vedení! Filip Šimák našel přesným pasem rozjetého PETRA KUCHTU, který si sjel až před brankoviště a zblízka nedal svižnou střelou brankáři Lukešovi vůbec žádnou šanci! Asistence: Filip Šimák.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Kuchta (Šimák) – 4. Šikner (Šindelář), 33. Kratochvíl (Šindelář, Neruda), 49. Šikner (Ransdorf)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Zelený) – Krajcigr, Mendl, A. Němec, Lobo, M. Němec – Kuchta "A", Brebera "C", Mäki, Pazourek, Polák, Cejpek, Šimák, Přibyl.
    HC Stadion Litoměřice: Lukeš (Damašek) – Chmel "C", Winnerlich, Šikner, Krýsl, Zedek, Melichar, Kejmar, Kratochvíl, Chovanec, Zajan "A", Ransdorf, Popek, Kment, Neruda, Šindelář, Čichovský.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Jaroslav Kuřítko, Lukáš Rampír.
    bahis siteleri