Mountfield HK – Havířov 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HC Stadion Litoměřice
Neděle 30.11.2014, 12:10 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    59:45
    Miroslav Kejmar (LTM) obdržel dvě minuty za napadení. Tvrdě dohrál Tomáše Cejpka, který se těžce zvedá z ledu. Brodský útočník předtím z mezikruží zaduněl na Lukešovy betony.
     
    58:50
    Hosté už jsou kompletní a mohl definitivně rozhodnout! Vít Neruda střílel do prázdné brány, ale střelu mu srazil Adam Němec!
     
    56:50
    A brankář Spáčil jede na střídačku, Rebelové drží útočné pásmo a zkouší power-play!
     
    56:41
    Že by ještě jiskřička naděje pro brodský soubor? Další z početné řady zbytečných faulů předvedl Lukáš Popek (LTM), který obdržel dvě minuty za vražení na hrazení a navíc osobní trest na 10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku. Nechápu, čemu se teď hosté diví.
     
    51:35
    A pro Rebely mohlo být vymalováno! Úplně sám se před brankou ocitl Jan Kment, který si položil brankáře Spáčila povedeným blafákem a bekhendem z mírného úhlu střílel do odkryté brány, ale tu minul!
     
    50:30
    Hloupý a nebezpečný zákrok předvedl v rohu útočného pásma Lukáš Ransdorf (LTM), který dostal po právu 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    48:34
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš, toto hokejové přísloví teď navštívilo Kotlinu a nekompromisně potrestalo za nastřelenou tyčku domácí Rebely! Lukáš Ransdorf zamíchal s pukem na holi za brodskou bránou a počkal si na najíždějícího FILIPA ŠIKNERA, který zblízka ranou bez přípravy skóroval pod horní tyčku bezmocného brankáře Spáčila! Asistence: Lukáš Ransdorf.
     
    47:34
    To je velká smůla Rebelů! Jeden z nich, možná to byl z trestné lavice právě naskakující Martin Polák, se probil až před branku a zblízka orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    45:34
    Martin Polák (HBR) v mírném úhlu na pravé straně dobře vypálil, ale bohužel pro domácí trefil jen brankáře Lukeše. Vzápětí se provinil úplně zbytečným faulem, když sekl brankáře.
     
    43:56
    Lukáš Popek (LTM) je úplně zbytečně vyloučený, když po přerušení hry sekl brankáře Spáčila.
     
    43:41
    Teď měli Rebelové z pekla štěstí! Brankář Spáčil pomohl svým obráncům s rozehrávkou, když odpálil před dojíždějícím útočníkem puk, ale ten se bleskově dostal mezi kruhy k Janu Kmentovi, který však neprostřelil Spáčilův beton!
     
    39:54
    To je obrovská škoda pro domácí! Dělovka Dušana Mendla prosvištěla jen těsně vedle levé Lukešovy tyčky a vzápětí našel Petr Kuchta před brankovištěm z rohu pásma Lukáše Breberu, ale tomu prudký kotouč přeskočil hůl!
     
    37:59
    Lukáš Ransdorf (LTM) – 2 minuty – podražení.
     
    33:15
    Petr Kuchta se protáhl po pravém křídle až k bráně a ve velké rychlosti a z pádu stihl vystřelit k přední tyči, ale brankář Lukeš byl připravený. Brodský útočník se podíval na rozhodčího. Čekal, že by mohlo být odpískáno i trestné střílení. Miroslav Kejmar (LTM) dostal 2 minuty za podražení.
     
    32:38
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté sehráli přesilovku velmi dobře a radují se z obratu! Kotouč objel v útočném pásmu destinace Vít Neruda – Petr Šindelář – JIŘÍ KRATOCHVÍL, a i když brankáři Spáčilovi nejdříve pomohla tyčka, posledně jmenovaný vzápětí dopravil kotouč zblízka do sítě! Asistence: Petr Šindelář, Vít Neruda.
     
    31:41
    Rebelové měli na ledě příliš mnoho hráčů. Dvouminutový trest odpyká Michal Němec (HBR).
     
    27:39
    Martin Polák (HBR) se provinil proti hokejovým pravidlům podražením.
     
    21:02
    Tohle byla slibná šance! Jiří Kratochvíl přebral puk v útočném pásmu a zblízka tvrdě vypálil, ale vyprášil jen připravené Spáčilovy betony!
     
    17:16
    Brankář Lukáš Lukeš (LTM) obdržel úplně zbytečné dvě minuty za hákování. Trest odpyká Lukáš Čichovský (LTM).
     
    16:28
    Severočeši hru v početní převaze velmi dobře zvládají, znovu hodně poškádlili brodskou obrannou čtveřici. Znovu však zakročil fantastický gólman Spáčil, který si připsal další zmařenou tutovku soupeře. Hosté ho zblízka nedokázali prostřelit přes betony!
     
    15:27
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Jan Lobo (HBR) obdržel 2 minuty za sekání.
     
    13:50
    Lukáš Ransdorf (LTM) – 2 minuty – hákování.
     
    09:57
    Jiří Kratochvíl (LTM) je vyloučen na dvě minuty za hákování. Hosté tak přišli o svůj mohutný tlak a teď se budou muset bránit.
     
    08:13
    Tohle byla gólovka jako hrom! Havlíčkobrodská defenziva hodně zaspala a nechala na levém křídle úplně volného protihráče. Ten si sjel nikým nerušený do kruhu a tvrdou dělovkou zazvonil na protější tyč!
     
    06:29
    A znovu skvělý brankář Spáčil, který vytasil ze svého arzenálu několik skvělých zákroků! Hosté na něj doráželi z bezprostřední blízkosti, ale nezvedli puk nad jeho beton!
     
    05:04
    Litoměřice už jsou zpět v útočném postavení a pořádně zatápějí domácím mladíkům. Brankář Spáčil teď vytasil několik úžasných zákroků, když už to vypadalo, že pohroma je neodvratná!
     
    03:13
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak to byla rychlost, Kališníci přesilovku bleskově vyrovnávají díky využité přesilovce! Hosté se usadili po vyhraném vhazování v útočném pásmu a Petr Šindelář nabil na modrou čáru napřaženému FILIPU ŠIKNEROVI, který vypustil nechytatelnou dělovku, jež zapadla přesně k levé tyčce brankáře Spáčila, který měl zcela zakrytý výhled! Asistence: Petr Šindelář.
     
    02:53
    Petr Kuchta (HBR) – 2 minuty – zdržování hry.
     
    02:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dokázali ubránit a podnikli bleskový útočný výpad, na jehož konci se radují ze zisku nejtěsnějšího vedení! Filip Šimák našel přesným pasem rozjetého PETRA KUCHTU, který si sjel až před brankoviště a zblízka nedal svižnou střelou brankáři Lukešovi vůbec žádnou šanci! Asistence: Filip Šimák.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Kuchta (Šimák) – 4. Šikner (Šindelář), 33. Kratochvíl (Šindelář, Neruda), 49. Šikner (Ransdorf)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Zelený) – Krajcigr, Mendl, A. Němec, Lobo, M. Němec – Kuchta "A", Brebera "C", Mäki, Pazourek, Polák, Cejpek, Šimák, Přibyl.
    HC Stadion Litoměřice: Lukeš (Damašek) – Chmel "C", Winnerlich, Šikner, Krýsl, Zedek, Melichar, Kejmar, Kratochvíl, Chovanec, Zajan "A", Ransdorf, Popek, Kment, Neruda, Šindelář, Čichovský.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Jaroslav Kuřítko, Lukáš Rampír.
    bahis siteleri