Liberec – Sparta 3:5 (kon.) | Kladno – Chomutov 3:0 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 1:6 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Jihlava – Olomouc 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Zlín 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Olomouc
Čtvrtek 04.12.2014, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ ANDĚL se s třemi kanadskými body stává hrdinou dnešního zápasu. K mladičkému jihlavskému útočníkovi propadl puk po chybě v rozehrávce Olomouce a hráč patřící do kategorie staršího dorostu poslal kotouč pod Urbischem do sítě. Bez asistence.
     
    46:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Když je kotouč před brankářem přesně tečovaný, je gólman defacto bezmocný. Přesně takhle to nyní sehrála Jihlava. Port nahodil kotouč na branku, kde jej před Urbischem tečoval LIRIDON DUPLJAKU a gólman Olomouce akorát tak bezmocně rozhodil rukama. Asistence: Dominik Hohl, Vladimír Port.
     
    23:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    A štěstí teď nyní stálo i při domácích, kteří se podruhé v utkání dostávají do vedení. Mahútovu ránu zblokoval jeden z beků hostí. Puk se odrazil na střed útočného pásma přesně do míst, kde stál LUKÁŠ ANDĚL. Ten takříkajíc zavřel oči, napálil kotouč na branku a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Urbisch neměl dobrý výhled, nemohl zasáhnout. Asistence: Ján Mahút, Dominik Hohl.
     
    20:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Šťastný vyrovnávací gól si nyní připisuje Olomouc. Ostřanského střelu vyrazil Svoboda před sebe, kde stál ALEŠ JERGL, od kterého se odrazil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Milan Ostřanský, Alex Rašner.
     
    18:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dala v posledním zápase na Kladně dva góly v oslabení a v podobném duchu pokračuje i nyní. Anděl vybojoval v obranném pásmu puk, podél pravé strany se dostal do pásma, přihrál na LUKÁŠE JÍCHU, který si vybruslil před branku a poslal kotouč nad lapačku Urbische. Asistence: Lukáš Anděl.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 19. Jícha (Anděl), 24. Anděl (Mahút, Hohl), 47. Dupljaku (Hohl, Port), 57. Anděl – 21. Jergl (Ostřanský, Rašner)


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Škarek) – Půža, Dundáček, Hohl, Port, Pospíchal, Tobola, Kochánek – Marcilis, Jíchal, Anděl – Dufek, Ludvík, Střecha – Nováček, Dvořák, Balaštík – Hubert, Mahút, Dupljaku. Trenér: Petr Svoboda.
    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Jeklič, Rašner, Nesvadba, Kraigher, Brandýs, Hes, Síkora, Tomek – Beták, Ostřanský, Jergl – Krátoška, Konečný, Bauer – Janás, Pavlovský, Kropáč – Markl, Kočiřík, Ministr. Trenér: Kamil Přecechtěl.

    Rozhodčí: Homola – Polák, Klouda
    bahis siteleri