Liberec – Sparta 3:5 (kon.) | Kladno – Chomutov 3:0 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 1:6 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Jihlava – Olomouc 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Zlín 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Olomouc
Čtvrtek 04.12.2014, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ ANDĚL se s třemi kanadskými body stává hrdinou dnešního zápasu. K mladičkému jihlavskému útočníkovi propadl puk po chybě v rozehrávce Olomouce a hráč patřící do kategorie staršího dorostu poslal kotouč pod Urbischem do sítě. Bez asistence.
     
    53:56
    Dupljaku nebyl daleko od druhého gólu, když po vyhraném jihlavském buly vypálil. S jeho ránou z levé strany byl měl Urbisch potíže, ale nakonec zasahovat nemusel, protože puk letěl nad horní tyč.
     
    53:19
    Útočným pásmem se prodral znovu Aleš Jergl a zblízka otestoval Svobodu. Trefil se však přesně do jeho zástěry.
     
    52:35
    Rašnerovo nahození se dostalo k levé tyči Svobody, kde stál Jergl, ale podruhé se olomoucký talent z gólu neradoval. Gólman Dukly si prostor u levé tyče pohlídal.
     
    51:10
    K odraženému puku se mezi kruhy dostal Dominik Bauer, který sice nebyl v ideálním postavení, ale zkusil vystřelit bekhendem. Zvedl puk příliš a posílá jej nad branku.
     
    48:59
    Olomouc se opět dostala do tlaku, který zakončil Beták střelou přesně z levého kruhu. Ač měl Svoboda před sebou hradbu těl, sáhl po jeho střele a kotouč se třepe v lapačce gólmana Jihlavy.
     
    46:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Když je kotouč před brankářem přesně tečovaný, je gólman defacto bezmocný. Přesně takhle to nyní sehrála Jihlava. Port nahodil kotouč na branku, kde jej před Urbischem tečoval LIRIDON DUPLJAKU a gólman Olomouce akorát tak bezmocně rozhodil rukama. Asistence: Dominik Hohl, Vladimír Port.
     
    42:34
    Mahút si zpracoval ve středním pásmu obtížnou přihrávku, najel si mezi kruhy a vystřelil. Urbisch úspěšně zasáhl a Mahút se dral k dorážce, ale fauloval jej Aleš Jeklič (OLO) a už míří na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    33:50
    Olomoucká první lajna sevřela Duklu před její brankou. Po pasu Ostřanského podél branky střílel z první Jergl, ale Svoboda se dobrým zákrokem stačil proti jeho střele přemístit. Po závaru před brankou se Olomouc znovu dostala k puku a Beták s Jerglem dotírali na domácího gólmana, který měl nyní i trošku štěstí. Až díky Jíchově zakázaném uvolnění se Dukla osvobozuje.
     
    32:46
    Tentokrát už měl Dupljaku větší šanci! Počkal si před brankou na přihrávku, naznačil kličku a vystřelil, ale Urbisch jeho zakončení mezi nohy přečetl.
     
    27:42
    Vyloučení na obou stranách. Na trestnou lavici míří Dominik Hohl (JIH) za krosček a Ales Jeklič (OLO) – vysoká hůl. Oba dostávají dvě minuty.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    25:46
    Olomouc sevřela svého soka, Rašner pálil dvakrát od modré. Poprvé jeho střelu tečoval Ostřanský mimo tři tyče a podruhé se puku zmocnili domácí, kteří šli do rychlého kontru čtyři na dva. Jenže s protiútokem nenaložili dobře a Urbisch vůbec nemusel zasahovat.
     
    25:04
    Jergl hledal pasem z levého kruhu před brankou Betáka, kterému ale střela vůbec nesedla. Svoboda má puk u sebe a za pomocí svých beků přerušuje hru.
     
    23:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    A štěstí teď nyní stálo i při domácích, kteří se podruhé v utkání dostávají do vedení. Mahútovu ránu zblokoval jeden z beků hostí. Puk se odrazil na střed útočného pásma přesně do míst, kde stál LUKÁŠ ANDĚL. Ten takříkajíc zavřel oči, napálil kotouč na branku a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Urbisch neměl dobrý výhled, nemohl zasáhnout. Asistence: Ján Mahút, Dominik Hohl.
     
    20:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Šťastný vyrovnávací gól si nyní připisuje Olomouc. Ostřanského střelu vyrazil Svoboda před sebe, kde stál ALEŠ JERGL, od kterého se odrazil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Milan Ostřanský, Alex Rašner.
     
    18:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dala v posledním zápase na Kladně dva góly v oslabení a v podobném duchu pokračuje i nyní. Anděl vybojoval v obranném pásmu puk, podél pravé strany se dostal do pásma, přihrál na LUKÁŠE JÍCHU, který si vybruslil před branku a poslal kotouč nad lapačku Urbische. Asistence: Lukáš Anděl.
     
    18:39
    Hosté však vybojovali přesilovku po tom, co Dominik Hohl (JIH) dostává dvě minuty za faul loktem.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    18:27
    Nesvadbova rána udělala před Svobodou pořádný zmatek, nicméně Jihlava v první vážnější akci hostí odolala.
     
    15:22
    Půža si vybruslil a našel si pozici ke střele. Následně vznikla před Urbischem obrovská mela, ze které vzešla vítězně Olomouc. Gólman hostí byl sice vleže, ale Jihlava puk za jeho záda nedostala.
     
    14:27
    Jícha s Andělem vybojovali puk za brankou Olomouce, načež Jíchu po vybruslení fauloval u levého kruhu Martin Hes (OLO), který dostává dvě minuty za krosček.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    11:16
    Parádní Jíchova akce. Domácí mladík se zbavil povedenou kličkou na útočné modré dvou hráčů a z pravého kruhu vystřelil na vzdálenější tyč, kde Urbisch zlikvidoval jeho ránu nadvakrát za přispění svého obránce.
     
    10:08
    Jícha zavezl puk do útočného pásma, přenechal jej u pravého kruhu Dundáčkovi, který si vybruslil blíže do středu. Urbisch měl dobrý výhled a jeho střelu bez potíží lapil.
     
    09:43
    Jihlava si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty dostává Milan Ostřanský (OLO) za držení protihráče.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    08:43
    Pumelici Pospíchala od modré vyrazil Urbisch jen před sebe. U jeho levé tyče se zjevil volný Jícha, který nakonec kotouč minul. V opačném případě by zakončoval do odkryté klece.
     
    05:08
    Anděl si vybruslil mezi kruhy a vystřelil. Urbisch na puk dobře viděl a schoval ho do zástěry.
     
    04:35
    Jihlava je v úvodu zápasu aktivnější. Hubert hledal pasem před branku Dupljaka, ke kterému kotouč díky dobré práci hostující obrany těsně neprošel.
     
    01:14
    Střecha mířil z levé strany nad branku, a to z dobré pozice!

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 19. Jícha (Anděl), 24. Anděl (Mahút, Hohl), 47. Dupljaku (Hohl, Port), 57. Anděl – 21. Jergl (Ostřanský, Rašner)


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Škarek) – Půža, Dundáček, Hohl, Port, Pospíchal, Tobola, Kochánek – Marcilis, Jíchal, Anděl – Dufek, Ludvík, Střecha – Nováček, Dvořák, Balaštík – Hubert, Mahút, Dupljaku. Trenér: Petr Svoboda.
    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Jeklič, Rašner, Nesvadba, Kraigher, Brandýs, Hes, Síkora, Tomek – Beták, Ostřanský, Jergl – Krátoška, Konečný, Bauer – Janás, Pavlovský, Kropáč – Markl, Kočiřík, Ministr. Trenér: Kamil Přecechtěl.

    Rozhodčí: Homola – Polák, Klouda
    bahis siteleri