Kladno – Prostějov 5:0 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 1:5 (kon.)
Šumperk – Litoměřice 5:2 (kon.) | Chomutov – Třebíč 7:1 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 4:5 (0:1 po s.n.)
Most – Havířov 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 06.12.2014, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    A potupná "pětka" pro Rebely je na světě! Elitní útoční komando Dukly totálně vyšachovalo havlíčkobrodskou obranu, jež navíc trestuhodně zaspala. Jiří Půhoný mohl už střílet, ale místo toho ještě vylepšil pozici na vedle sebe stojícího TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který to udělal jako zkušený mazák, když po naznačení střely si přehodil puk na bekhend a v pádu se trefil k levé tyčce ležícího brankáře Šindeláře! Asistence: Jiří Půhoný, Richard Diviš.
    DIVIŠ - 1:4
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    29:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Důrazná varování přetížené obraně Rebelů nestačila a s havlíčkobrodskými barvami to po čtvrtém jihlavském úderu vypadá hodně špatně! Michal Důras nabil na okraj kruhů RICHARDU DIVIŠOVI, který si srovnal puk na hůl a hezkou střelou propálil gólmana Šindeláře, který toho zřejmě ani moc neviděl! Asistence: Michal Důras.
    SEMAN - 1:3
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    26:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava hozenou rukavici s chutí zvedá z ledu a po využité přesilovce jde do dvougólového trháku! Michal Důras našel krásnou křížnou nahrávkou napříč pásmem před bránou volného FILIPA SEMANA, který už měl snadnou úlohu v mírném úhlu na levé straně dobře nastavit puku do cesty svou hůl a k tyči zvýšit na 3:1! Asistence: Michal Důras, Zdeněk Čáp.
    ČACHOTSKÝ - 1:2
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    24:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, se stalo skutečností, Dukla obrací nepříznivý vývoj a v Kotlině zaslouženě vede! Od Richarda Diviše a Jiřího Půhoného se dostal puk na hůl kapitána TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který potvrdil pověst obávaného zabijáka, když předvedl krásnou individuální akci. Prosmýkl se před bránu, objel ležícího gólmana Šindeláře a zblízka skóroval do odkryté brány! Asistence: Jiří Půhoný, Richard Diviš.
    KUŘÍTKO - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    08:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se zabydlela v útočném pásmu a ze svého chvilkového tlaku vytěžila kýžené vyrovnání! Od Marka Melenovského putoval kotouč na hůl Martina Vysloužila, který z levé strany ještě vyprášil jen betony gólmana Šindeláře, ale kotouč se s trochou štěstí odrazil na hůl MARTIN KUŘÍTKO, který už uklidil puk zblízka do odkryté brány! Asistence: Martin Vysloužil, Marek Melenovský.
    SEDLÁČEK - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    03:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Jihlavu, která byla dosud jasně aktivnější, protože Rebelové jdou do vedení! Od Jakuba Babky převzal kotouč Jan Platil a vystřihl ukázkový pas mezi kruhy, kde byl volný PAVEL SEDLÁČEK a zblízka chladnokrevně vymetl pravý horní roh brány bezmocného brankáře Šťastného! Asistence: Jan Platil, Jakub Babka.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Sedláček (Platil, Babka) – 9. Kuřítko (Vysloužil, Melenovský), 25. Čachotský (Půhoný, Diviš), 27. Seman (Důras, Čáp), 30. Diviš (Důras), 45. Čachotský (Půhoný, Diviš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Šindelář (Dlouhý) – Sklenička, Platil, Štindl, Sedlák, Kurka, Kolář, Pavlíček, Zítka – Minárik, Sedláček, Babka – Maliník "C", Kuchler "A", Rousek – Zdráhal, Tomek, Heřman – Půlpán, Milfait, Boček.
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Škarek) – Štebih, Kaláb, Zadražil, Čáp, Grman, Dobrovolný"A" , Schejbal – Diviš, Čachotský "C", Půhoný – Prokš, Melenovský, Březina – Seman, Matula, Důras "A" – Vysloužil, Kuřítko.

    Rozhodčí: Jakub Smitka – Jan Krátký, Milan Svoboda

    Diváci: 1265
    bahis siteleri