Kladno – Prostějov 5:0 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 1:5 (kon.)
Šumperk – Litoměřice 5:2 (kon.) | Chomutov – Třebíč 7:1 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 4:5 (0:1 po s.n.)
Most – Havířov 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 06.12.2014, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní derby Vysočiny sledovalo 1265 diváků. (19:28:56)
     
    58:28
    A teď si připsal ještě lepší zákrok, když na něj ze strany uháněl sám Richard Diviš! Maskovaná opora Rebelů mu při kličce skočila podm nohy a čistě vypíchla puk!
     
    57:56
    Dukla ihned zaujala ofenzivní postavení a tvrdě vypálila od modré čáry, brankář Šindelář se vyznamenal svými betony a zamezil pohromě!
     
    57:23
    A David Sklenička (HBR) dostal 2 minuty za faul loktem.
     
    56:55
    Hosté v ní však nic nevymysleli. Havlíčkův Brod se po ztrátě kotouče vracel zpět do zadních pozic a úplně zbytečný faul na útočné modré čáře předvedl Jiří Kurka (HBR), který dostal 2 minuty za podražení. Trenéři ho po zápase určitě za tento moment nepochválí.
     
    55:52
    A Patrik Zdráhal (HBR) si neodpustil zbytečné gesto a po právu vyfasoval osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
    Neproměněný nájezd
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    55:52
    Michal Důras fauloval Patrika Zdráhala, který udělal to nejhorší, co mohl. Sjel si až před brankoviště a zblízka minul pravou tyč gólmana Šťastného!
     
    55:52
    A evidentní faul na druhé straně znamená trestné střílení!
     
    55:43
    Michal Důras vyprášil v přečíslení Šindelářovi betony a Filip Seman z dorážky minul odkrytou bránu!
     
    54:26
    Individuální průnik mezi přesilu protihráčů však nemohl přinést nic zajímavého. Do hokejového vězení rozhodčí Smitka vykázal na 2 plus 2 minuty Martina Vysloužila (JIH) za hru vysokou holí.
     
    52:57
    Vylučuje se na obou stranách a bude se tak hrát 4 na 4. Na lavici hanby usedají Vojtěch Zadražil (JIH) za držení protihráče a Patrik Zdráhal (HBR) za nafilmovaný pád.
     
    47:29
    AS pozor, za brankáře Šindeláře teď chytala tyčka, kterou nastřelil z pravého kruhu David Březina!
     
    46:38
    Martin Vysloužil se objevil před brankovištěm úplně sám, ale byl už příliš blízko brankáři Šindelářovi a nastřelil jeho betony!
     
    45:45
    Na modré čáře tvrdě vypálil Tomáš Kaláb, jehož dělovku brankář Šindelář viděl na poslední chvíli a vykopl ji betony do rohu brodského pásma!
     
    44:55
    Nádherně to udělal na pravém křídle Marek Prokš, který s neuvěřitelnou lehkostí obhodil v kruhu Davida Pavlíčka, najel si až před brankoviště a zblízka tvrdě vystřelil. Filip Šindelář se betony vyznamenal!
     
    44:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    A potupná "pětka" pro Rebely je na světě! Elitní útoční komando Dukly totálně vyšachovalo havlíčkobrodskou obranu, jež navíc trestuhodně zaspala. Jiří Půhoný mohl už střílet, ale místo toho ještě vylepšil pozici na vedle sebe stojícího TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který to udělal jako zkušený mazák, když po naznačení střely si přehodil puk na bekhend a v pádu se trefil k levé tyčce ležícího brankáře Šindeláře! Asistence: Jiří Půhoný, Richard Diviš.
     
    40:20
    Tohle byla loženka pro Jihlavu! Richard Diviš se objevil na dlouhou dobu úplně sám před gólmanem Šindelářem, ale ten proti jeho střele po ledě skvěle vykopl svůj pravý beton!
     
    39:56
    Jiří Kuchler naservíroval zpoza brány dobrý pas před brankoviště na Jakuba Babku, který z mírného )úhlu na pravé straně minul jihlavskou bránu! Jeho zkušený spoluhráč se na něj teď zklamaně dívá.
     
    39:37
    Stane! Michal Důras prošel brodskou obranou jako nůž máslem, ale tváří v tvář brankáři Šindelářovi zblízka ve vyložené pozici minul!
     
    38:37
    Hosté sice ztratili v brodském pásmu kotouč, ale vzápětí se k němu rychle probili zpátky. David Březina se protáhl za brodské zadáky, ale zblízka neuspěl!
     
    35:41
    A hosté odpovídají stejnou mincí, gólman Šindelář teď měl i pořádnou porci štěstí! David Březina se ocitl za beky Rebelů, ale zblízka neuspěl!
     
    35:18
    Obrovská šance Rebelů! Aleš Půlpán měl spoustu času před bránou, ale trefil jen betony gólmana Šťastného! Potom to zkoušel po objetí brány Patrik Zdráhal, ale neprocedil puk k přední tyči!
     
    32:36
    Zbytečný faul předvedl Richard Diviš (JIH), který se v útočném pásmu provinil hákováním.
    DIVIŠ - 1:4
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    29:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Důrazná varování přetížené obraně Rebelů nestačila a s havlíčkobrodskými barvami to po čtvrtém jihlavském úderu vypadá hodně špatně! Michal Důras nabil na okraj kruhů RICHARDU DIVIŠOVI, který si srovnal puk na hůl a hezkou střelou propálil gólmana Šindeláře, který toho zřejmě ani moc neviděl! Asistence: Michal Důras.
    SEMAN - 1:3
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    26:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava hozenou rukavici s chutí zvedá z ledu a po využité přesilovce jde do dvougólového trháku! Michal Důras našel krásnou křížnou nahrávkou napříč pásmem před bránou volného FILIPA SEMANA, který už měl snadnou úlohu v mírném úhlu na levé straně dobře nastavit puku do cesty svou hůl a k tyči zvýšit na 3:1! Asistence: Michal Důras, Zdeněk Čáp.
     
    26:00
    Hráči Jihlavy signalizují hru v příliš mnoho hráčích na ledě a rozhodčí jim dává za pravdu. Trest odpyká Aleš Půlpán (HBR).
    ČACHOTSKÝ - 1:2
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    24:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, se stalo skutečností, Dukla obrací nepříznivý vývoj a v Kotlině zaslouženě vede! Od Richarda Diviše a Jiřího Půhoného se dostal puk na hůl kapitána TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který potvrdil pověst obávaného zabijáka, když předvedl krásnou individuální akci. Prosmýkl se před bránu, objel ležícího gólmana Šindeláře a zblízka skóroval do odkryté brány! Asistence: Jiří Půhoný, Richard Diviš.
     
    23:28
    Dominik Matula se protáhl po levém křídle a tlačil kotouč k první tyči, ale nadvakrát vyhořel na brankáři Šindelářovi, jenž měl betony na místě!
     
    22:41
    Dukla se teď nebezpečně tlačila do předbrankového prostoru, kde Rebelové vůbec nebyli. Naštěstí pro domácí vše dobře dopadlo!
     
    20:53
    Richard Diviš se ocitl v obrovské šanci, když využil zaváhání brodské obrany a hnal se sám na gólmana Šindeláře, který mu ale dobře pokryl střelecký úhel a zasáhl u své levé tyčky betony!
     
    19:42
    Dominik Matula nahrával Filipovi Semanovi před brankoviště a ten z mírného úhlu na pravé straně z otočky vyprášil připravené Šindelářovy betony!
     
    16:45
    Filip Seman byl mezi kruhy zády k bráně, ale i tak nebezpečně tečoval puk, který těsně proletěl kolem pravé Šindelářovy tyčky!
     
    15:27
    Na trestnou lavici usedá Jan Boček (HBR) za sekání, Dukla může dokonat obrat.
    KUŘÍTKO - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    08:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se zabydlela v útočném pásmu a ze svého chvilkového tlaku vytěžila kýžené vyrovnání! Od Marka Melenovského putoval kotouč na hůl Martina Vysloužila, který z levé strany ještě vyprášil jen betony gólmana Šindeláře, ale kotouč se s trochou štěstí odrazil na hůl MARTIN KUŘÍTKO, který už uklidil puk zblízka do odkryté brány! Asistence: Martin Vysloužil, Marek Melenovský.
    SEDLÁČEK - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    03:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Jihlavu, která byla dosud jasně aktivnější, protože Rebelové jdou do vedení! Od Jakuba Babky převzal kotouč Jan Platil a vystřihl ukázkový pas mezi kruhy, kde byl volný PAVEL SEDLÁČEK a zblízka chladnokrevně vymetl pravý horní roh brány bezmocného brankáře Šťastného! Asistence: Jan Platil, Jakub Babka.
     
    02:30
    Jiří Půhoný, formou střídavých startů posila Dukly z extraligových Pardubic, tvrdě vypálil z mezikruží a jeho střelu po ledě likvidoval gólman Šindelář betony!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Sedláček (Platil, Babka) – 9. Kuřítko (Vysloužil, Melenovský), 25. Čachotský (Půhoný, Diviš), 27. Seman (Důras, Čáp), 30. Diviš (Důras), 45. Čachotský (Půhoný, Diviš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Šindelář (Dlouhý) – Sklenička, Platil, Štindl, Sedlák, Kurka, Kolář, Pavlíček, Zítka – Minárik, Sedláček, Babka – Maliník "C", Kuchler "A", Rousek – Zdráhal, Tomek, Heřman – Půlpán, Milfait, Boček.
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Škarek) – Štebih, Kaláb, Zadražil, Čáp, Grman, Dobrovolný"A" , Schejbal – Diviš, Čachotský "C", Půhoný – Prokš, Melenovský, Březina – Seman, Matula, Důras "A" – Vysloužil, Kuřítko.

    Rozhodčí: Jakub Smitka – Jan Krátký, Milan Svoboda

    Diváci: 1265
    bahis siteleri