Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 4:3 (2:0 po s.n.) | Novokuzněck – Nižněkamsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Novosibirsk – Toljatti 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | Atlant – Omsk 3:1 (kon.)
N.Novgorod – Viťaz 5:1 (kon.) | Soči – Jaroslavl 2:9 (kon.) | Minsk – Barys 5:2 (kon.)
konec
HK Soči
2:9 (0:1, 1:6, 1:2)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 14.12.2014, 15:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, toto je neskutečné. Zkompletují hosté potupnou "desítku"? Už jim k této metě chybí poslední krůček, devátou branku Lokomotivu přidává KIRIL KAPUSTIN. Asistence: Staffan Kronwall.
     
    57:10
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, Lokomotiv přidává osmý gól. Jegor Jakovlev našel dlouhým pasem rozjetého ANDREJE LOKTIONOVA, který se tváří v tvář Pöpperlemu nemýlil. Asistence: Jegor Jakovlev.
    Cory EMMERTON - 2:7
     
    50:32
    Soči právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka. Krikunov našel na pravém křídle CORYHO EMMERTONA, jemuž se podařilo propasírovat kotouč za Kolesnikova záda. Asistence: Ilja Krikunov, Ryan Whitney.
    Alexandr ŠČERBINA - 1:7
     
    39:48
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali alespoň kosmetické úpravy výsledku. 12 sekund před druhou sirénou překonal Kolesnika ALEXANDR ŠČERBINA. Asistence: Timofej Šiškanov, Michail Anisin.
    Jegor AVERIN - 0:7
     
    37:37
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv využívá přesilovou hru a ujímá se vedení 7:0! Kronwall vybídl ke skórování JEGORA AVERINA, který přesnou ranou přidává svůj druhý gól během tří minut. Asistence: Staffan Kronwall.
    Kiril KAPUSTIN - 0:6
     
    36:09
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Kanár! Hosté přidávají šestou branku. Nešťastný hrdina Tomáš Pöpperle za svá záda pustil i pokus KIRILA KAPUSTINA, člena čtvrté lajny Lokomotivu. Asistence: Ilja Gorochov.
    Jegor AVERIN - 0:5
     
    34:15
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí jsou na ručník, hosté zatoukli pátý hřebíček do jejich rakve! Svižnou střelou z vrcholu kruhů se o to postaral JEGOR AVERIN. Asistence: Sergej Plotnikov.
    Sergej KOňKOV - 0:4
     
    32:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Hosté v dnešním utkání vykazují skvělou produktivitu. Martin Thörnberg a SERGEJ KOŇKOV přečíslili domácí defenzívu a druhý jmenovaný neomylně zavěsil. Asistence: Martin Thörnberg.
    Sergej PLOTNIKOV - 0:3
     
    25:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv přidává další zářez už po 29 sekundách! Holøs našel v mezikruží SERGEJE PLOTNIKOVA, který vymetl pavučinky v domácí svatyni. Asistence: Jonas Holøs, Jegor Averin.
    Ilja GOROCHOV - 0:2
     
    24:37
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do trháku. ILJA GOROCHOV vypálil od modré a jeho tvrdá rána se zastavila až v Pöpperleho brance. Asistence: Martin Thörnberg, Sergej Koňkov.
    Geoff PLATT - 0:1
     
    09:55
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Asi jsem to zařekl, hosté se ujímají vedení! Ljubuškin našel v palebné pozici GEOFFA PLATTA, který nekompromisně překonal Pöpperleho. Asistence: Ilja Ljubuškin, Ilja Gorochov.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 40. Ščerbina (Šiškanov, Anisin), 51. Emmerton (Krikunov, Whitney) – 10. Platt (Ljubuškin, Gorochov), 25. Gorochov (Thörnberg, Koňkov), 26. Plotnikov (Holøs, Averin), 33. Koňkov (Thörnberg), 35. Averin (Plotnikov), 37. Kapustin (Gorochov), 38. Averin (Kronwall), 58. Loktionov (Jakovlev), 59. Kapustin (Kronwall)


    HK Soči: Pöpperle (Gavrilov) – Pervyšin, Ščitov, Wilson, Ďerljuk, Whitney, Järvinen, Petrov – Krikunov, Ignatuškin, Kosticyn – Wärn, Anisin, Emmerton – Petersson, Achmetov, Lapenkov – Krijukov, Šiškanov, Ščerbina – Ševčenko.
    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Sanford) – Kronwall, Jakovlev, Vasiljev, Holøs, Ljubuškin, Gorochov, Višněvskij – Plotnikov, Averin, Apalkov – Platt, Kontiola, Loktionov – Koňkov, Novotný, Thörnberg – Kapustin, Galimov, Kartajev – Korškov.

    Rozhodčí: Bulanov, Gašilov – Kučava, Novikov

    Diváci: 8023
    bahis siteleri