Poprad – Košice 4:6 (kon.) | Nitra – Trenčín 2:0 (kon.) | Zvolen – Martin 1:2 (1:2 po s.n.)
Skalica – Banská Bystrica 6:4 (kon.) | Žilina – Piešťany 4:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
4:3 (0:0, 2:2, 2:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 14.12.2014, 17:30 • DOXXbet Aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    DEMEL - 4:3
     
    54:31
    Žilina dala gól!
    Neuveriteľné sa stáva skutočnosťou, domáci idú prvý raz v tomto zápase do vedenia! Drevenák vystrelil, Rybár puk len vyrazil pred seba a TOMÁŠ DEMEL dostáva Žilinu do vedenia pomerom 4:3! Asistencie: Milan Drevenák, Matej Valášek.
    DREVENÁK - 3:3
     
    52:35
    Žilina dala gól!
    Demel znovu naservíroval puk pre MILANA DREVENÁKA a kapitán Žiliny sa konečne nemýlil – vyrovnaná 3:3! Asistencie: Tomáš Demel. Igor Bobček.
    RAPÁČ - 2:3
     
    52:07
    Piešťany dali gól!
    A dávajú gól, hoci to vyzeralo na prvý pohľad ako faul na brankára Igora Cibuľu. MIchal Toman našiel BRANISLAVA RAPÁČA a ten dostáva hostí znovu do vedenia. Asistencia: Michal Toman.
    DRESLER - 2:2
     
    39:09
    Žilina dala gól!
    Rozhodca avizoval presilovú hru hostí a je vyrovnané! Štěpán Novotný našiel prihrávkou spoza bránky voľného JANA DRESLERA, ktorý namieril presne a vyrovnáva na 2:2! Asistencie: Štěpán Novotný, Jaroslav Jabrocký.
    JABROCKÝ - 1:2
     
    32:23
    Žilina dala gól!
    Tak domáci predsa len znižujú. Kanko posunul puk Bajaníkovi, ten v prečíslení našiel voľného JAROSLAVA JABROCKÉHO, ktorý na dvakrát prepasíroval puk za chrbát Patrika Rybára. Asistencie: Dávid Bajaník, Štěpán Novotný.
    - 0:2
     
    26:08
    Piešťany dali gól!
    Chyba žilinskej obrany, ktorú je škoda aj komentovať. Rastislav Konečný dostal puk pred bránku Žiliny, nebol sebec a posunul puk voľnému MICHALOVI TOMANOVI, ktorý pohodlne puk upratal do bránky Žiliny. Asistencie: Rastislav Konečný, Tibor Kutálek.
    KLEMPA - 0:1
     
    24:28
    Piešťany dali gól!
    Marcel Holovič našiel pri ľavom kruhu TOMÁŠA KLEMPU, ktorý vystrelil takú podivnú žabku na bránku Žiliny a puk skončil za chrbátom smutného Igora Cibuľu. Asistencia: Marcel Holovič.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 33. Jabrocký (Bajaník, Novotný), 40. Dresler (Novotný, Jabrocký), 53. Drevenák (Demel, Bobček), 55. Demel (Drevenák, Valášek) – 25. Klempa (Holovič), 27. Toman (Konečný, Kutálek), 53. Rapáč (Toman)


    MsHK Žilina: Cibuľa (Križan) – Bajaník, Hudec, Bobček, Dresler, Ďurkech, Niník, Rožník, Krčula – Kanko, Novotný, Kokavec – Valášek, Demel (A), Drevenák (K) – Šimko, Jabrocký (A), Kubiš – Schroner, Drábek, Lipovský
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (Kičina) – Šedivý, Kotaška, Brňák (K), Škadra, Hluch, Rais (A), Srnec – Holovič (A), Mišura, Klempa – Rapáč, Peško, Haring – Konečný, Toman, Kutálek – Hudec

    Rozhodčí: Jura – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 812
    bahis siteleri