Přerov – Nový Jičín 6:2 (kon.) | Poruba 2011 – SK Karviná 7:2 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 3:2 (kon.)
Frýdek-M. – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Kobra – Pelhřimov 5:1 (kon.) | Břeclav – Opava 5:3 (kon.)
Trutnov – Nymburk 5:6 (kon.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 3:4 (0:1 po s.n.) | Sokolov – Bílina 6:8 (kon.)
Mor. Budějovice – Žďár n/S 6:1 (kon.) | Klatovy – Tábor 2:4 (kon.) | Kolín – Klášterec nO 4:2 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
5:3 (2:0, 2:3, 1:0)
HK Opava
Středa 17.12.2014, 18:00 • Zimní stadion Tereza Břeclav • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:01
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do možná rozhodujícího dvoubrankového náskoku. Jeden z hráčů Opavy se dopustil velké minely, když doslova na zlatém podnosu daroval MARTINU ČERVENKOVI vyloženou šanci. Ten poslal zblízka kotouč do pravého horního růžku brány. Bez asistence.
     
    38:40
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté už poněkolikáté zápase dávají kontaktní gól. Jakub Vítek vyjel za bránu a odtud přihrál nečekaně do protipohybu brankáře na přijíždějícího LUKÁŠE ČERNÉHO, který se trefil do odkryté klece. Asistence. Jakub Vítek, Tomáš Měch.
     
    31:45
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Domácí opět vedou o dvě branky. Červenka přihrál zpoza brány na DOMINIKA TOBOLU, který střílel z mezikruží zápěstím do šibenice opavské brány. Asistence: Martin Červenka, Dominik Směřička.
     
    27:10
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté se opět dostávají na kontakt. Tichý vypálil od modré čáry, v následné skrumáži se nejlépe zorientoval LUKÁŠ SVOBODA a překonal ležícího Klimeše. Asistence: Tomáš Polok, Josef Tichý.
     
    25:18
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Domácí bleskurychle reagují na kontaktní gól a odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Červenka se dostal před Šafránka, jehož ovšem nepřekonal, brankář Opavy však neměl puk pod kontrolou a vzápětí jej za jeho záda poslal ADAM KOZEL, který si při svém třetím startu za Břeclav připisuje premiérovou trefu. Asistence: Martin Červenka, Domonik Tobola.
     
    24:03
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté šťastně snižují stav zápasu.Střelu BOHUMILA HERMANA vyrazil Klimeš před sebe, kotouč se odrazil od vracejícího hráče Břeclavi za záda domácího gólmana. Asistence: Patrik Mosler.
     
    19:42
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Domácí těsně před úvodní sirénou navyšují své vedení. PATRIK MEDŘICKÝ odčinil své dvě vyloučení z úvodní části, šikovným průnikem po pravé straně, který zakončil přesnou střelou mezi Šafránkovy betony. Bez asistence.
     
    11:43
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre utkání, Červenkovu střelu z pravého kruhu vyrazil Šafránek před sebe na PETERA BENEŠE, který následně poslal kotouč mezi betony opavského gólmana. Asistence: Martin Červenka, Dominik Tobola.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 12. Beneš (Červenka, Tobola), 20. Medřický, 26. Kozel (Červenka, Tobola), 32. Tobola (Červenka, Směřička), 52. Červenka – 25. Herman (Mosler), 28. Svoboda (Polok, Tichý), 39. Černý (Vítek, Měch)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Klimeš (Šurý) – Miklík, Směřička, Dittrich, Svoboda, Novák (A), Vojáček, Fejt – Tobola, Zháňal (C), Červenka, Kučera, Buhaj, Kubáč, Beneš (A), Medřický, Průdek, Kozel
    HK Opava: Šafránek (Drnda) – Kysela, Vrabel, Galvas, Tichý, Tuma, Pavelek, Mosler – Štindl, Měch (C), Herman, Vítek, Polok, Vaněk, Wolf, Černý, Svoboda, Chalupa

    Rozhodčí: Netopil – Chocholouš, Otáhal

    Diváci: 240
    bahis siteleri