Motor ČB – Chomutov 2:3 (0:1 po s.n.) | Prostějov – Havířov 3:0 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 4:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 3:2 (kon.) | Třebíč – Most 7:3 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
7:3 (5:1, 1:1, 1:1)
HC Most
Sobota 20.12.2014, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:37
    Most právě vstřelil branku!
    JAKUB ČMOLÍK měl obrovské štěstí. Puk mu totiž sjel z hole a už se zdálo, že se nic nestane. Zmiňovaný střelec se však natáhl, stáhl si jej a přehodil beton Kašíka.
     
    43:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Horácká Slavie střílí svůj stý gól v této sezóně! Holec nabil před branku JANU WASSERBAUEROVI, který přesnou střelou rozvlnil síť. Asistence: Miroslav Holec.
    Jan BOJER - 6:2
     
    35:59
    Most právě vstřelil branku!
    Tak to byla lehká pozice pro JANA BOJERA. K němu se odrazil kotouč v brankovišti a hostující hráč do něj jen lehce ťukl. Most měl navíc výhodu, přesilová hra tak bude obnovena. Asistence: Daniel Hora.
    Matěj PEKR - 6:1
     
    29:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Další gól domácích, MATĚJ PEKR vyslal kotouč před branku soupeře, kde si jej nešťastně srazil do branky Kousalík. Asistence: Jakub Bartoň.
    Martin DOČEKAL - 5:1
     
    18:23
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    To už je pomalu na ručník. Třebíč využívá přesilové hry, když Erat přesným pasem našel před brankou volného MARTINA DOČEKALA. Ten pouze do trajektorie letu puku nastavil hůl a umístil ho za záda brankáře. Asistence: Roman Erat, Rostislav Malena.
    Martin DOČEKAL - 4:1
     
    16:03
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    To byla paráda v podání Zdráhala. Ten obkroužil celou branku, následně zpoza ní přihrál MARTINU DOČEKALOVI, jenž si vyčkal na správný okamžik a zavěsil. Asistence: Jan Zdráhal, Roman Erat.
    Jakub GRIN - 3:1
     
    12:46
    Most právě vstřelil branku!
    Most využívá přesilové hry. Kousalík předložil kotouč na modrou čáru JAKUBU GRINOVI, který přesnou ranou snižuje. Asistence: Petr Kousalík, Jan Alinč.
    David DOLNÍČEK - 3:0
     
    11:40
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč odskakuje na rozdíl tří branek. Roman Erat převzal puk ve středním pásmu, následně se zbavil obránce a přenechal zadovkou kotouč DAVIDU DOLNÍČKOVI, jehož zakončení vymetlo pavouky v horním rohu branky. Asistence: Roman Erat, Milan Přibyl.
    Miroslav HOLEC - 2:0
     
    07:19
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je to 2:0! MIROSLAV HOLEC převzal přesnou zadovku Lukáše Havla a milimetrovou střelou do horního rohu branky rozjásal domácí diváky. Asistence: Lukáš Havel.
    Roman ERAT - 1:0
     
    05:08
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostává do vedení! David Dolníček vymyslel fantastickou přihrávku zpoza branky na ROMANA ERATA, jenž z blízkosti nekompromisně zavěsil. Asistence: David Dolníček.
    Marken.cz

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 6. Erat (Dolníček), 8. Holec (Havel), 12. Dolníček (Erat, Přibyl), 17. Dočekal (Zdráhal, Erat), 19. Dočekal (Erat, Malena), 30. Pekr (Bartoň), 44. Wasserbauer (Holec) – 13. Grin (Kousalík, Alinč), 36. Bojer (Hora), 47. Čmolík (TS)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Kašík (Dusík) – Bilčík, Malena "A", Bartoň, Zdráhal, Přibyl, Šaur, Jaroš, Čejka – Dočekal, Dolníček "C", Erat "A" – Pekr, Holec, Wasserbauer – Čuřík, Raška, Králík – Havel, Mrázek, Čech
    HC Most: Habal (21. Soukup) – Kousalík, Grin, Procházka, Kasal, Havelka, Kříž, Hora – Slavíček "A", Alinč, Přeučil – Petruška, Havlíček, Nedrda "C" – Bojer, Smolka, Tauš "A" – Čmolík, Válek, Mical

    Rozhodčí: Kubičík – Novák, Kašík

    Diváci: 1610
    bahis siteleri