Přerov – SHK Hodonín 2:1 (kon.) | Frýdek-M. – Nový Jičín 3:4 (kon.) | Břeclav – SK Karviná 1:3 (kon.)
Opava – Technika Brno 3:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Vsetín 2:3 (po pr.) | Děčín – Kolín 3:4 (kon.)
konec
HC Děčín
3:4 (0:1, 1:1, 2:2)
SC Marimex Kolín
Středa 07.01.2015, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Je to tak. Lavinger je na střídačce a Medvědi to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    59:28
    Domácí trenér si bere oddechový čas a dost možná se dočkáme hry bez brankáře.
     
    56:46
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Jenomže ve vlastním oslabení se do krásné akce dostali hosté, kteří strhli vedení znovu na svou stranu. DAVID ŠAFRÁNEK dostal perfektní přihrávku od svého spoluhráče a pak nechytatelnou střelou nedal Lavingerovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Michal Petira, Kryštof Kulhánek.
     
    55:04
    Malý odsedí trest za hákování. Děčín tak má velkou šanci strhnout vedení na svou stranu v přesilové hře.
     
    53:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno. JAROSLAV HAŠEK dostal přesnou přihrávku od Volrába do těsné blízkosti Sejpala a poté nekompromisní střelou do pravého horního růžku vymetl pavučiny v brance Kolína. Asistence: Daniel Volráb, Jan Filipovský.
     
    51:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže poté se do šance dostali domácí a uháněli do hostujícího pásma. Tam se k puku dostal MICHAL OLIVERIUS a v blízkosti Sejpala nedal brankáři hostí vůbec žádnou šanci. Medvědi se tak dostali hostům na dostřel jediného gólu. Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    51:15
    Kuchynka podrazil protihráče a obdržel tak dvě minuty. Síly na ledě jsou tedy srovnány.
     
    50:04
    Pácal dostává dvě minuty za podražení. Přesilovka pro Medvědy.
     
    48:58
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Nedáš dostaneš. Tak by se dala nazvat následná akce hostí. Hned z protiútoku totiž dostal puk na svou hokejku PAVEL HLAVATÝ, jenž svou dobře mířenou střelou využívá přesilovou hru a vedení hostí je tak už o dvě branky. Asistence: Václav Jankovský.
     
    48:10
    Volráb ujel ve vlastním oslabení, a dostal se tak do velké šance. Jenže Sejpal povyjel z branky, aby snížil střelecký úhel domácího útočníka a poté mu puk sebral.
     
    46:56
    Za sekání si jde na dvě minuty odpočinout Hříbal a hosté tak mají k dispozici přesilovou hru. Mají tak šanci své vedení pojistit.
     
    39:49
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A to se jim vyplatilo. Hned z následné akce totiž jdou hosté znovu do vedení, když puk za záda Lavingera poslal svou přesnou trefou JOSEF MALÝ. Hosté tak v samotném závěru druhé třetiny strhávají vedení opět na svou stranu. Asistence: Pavel Hlavatý.
     
    38:02
    Oliverius nahrál najíždějícímu Kuchynkovi, jenž okamžitě z první vypálil. Sejpal puk vyrazil pouze před sebe, čehož si všiml Kaltenböck a i on se snažil o vstřelení branky. Jeho prudký projektil však Sejpal skvělým zákrokem chytá!
     
    32:39
    Hosté se nyní zbytečně oslabují. Kozák krosčekoval soupeře a putuje na dvě minuty na lavici hanby.
     
    26:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se dočkali vyrovnání. Podobně jako hosté, tak i domácí dali gól z kategorie těch šťastných. JAROSLAV HAŠEK spíše posílal puk před branku hostí, ale ten nakonec hostujícímu brankáři propadl za jeho záda a bude se tedy začínat znovu od začátku. Asistence: Jan Filipovský, Daniel Volráb.
     
    19:18
    Oliverius našel před brankou Faigla, jenž ještě akci vyšperkoval přihrávkou na Kuchynku. Posledně jmenovaný pak okamžitě vystřelil, ale puk zamířil jen těsně vedle hostující branky. Vyrovnání se tak Medvědi zatím nedočkali.
     
    12:21
    Nyní to už ale neplatí. Děčínští si vytvořili před brankou Kolína menší tlak a hosté na to zareagovali faulem. Za sekání dostává dvě minuty Pácal.
     
    09:42
    Síly na ledě se ale vyrovnají. Valášek putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    09:00
    Volráb dostává dvě minuty za podražení. Hosté tak mají k dispozici přesilovou hru.
     
    03:32
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Z rohu kluziště nahodil puk před branku DOMINIK ZUMR a puk nešťastně propadl za Lavingerova záda. Hosté se tak ujímají v dnešním utkání vedení. Asistence: Luboš Kozák.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 27. Hašek (Filipovský, Volráb), 52. Oliverius (Hašek), 54. Hašek (Volráb, Filipovský) – 4. Zumr (Kozák), 40. Malý (Hlavatý), 49. Hlavatý (Jankovský), 57. Šafránek (Petira, Kulhánek)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Filipovský, Zdvořáček, Kaltenböck, Hříbal, Molnár, Vaněk, Klement – Vacek, Strnad, Volráb – Vondráček, Faigl, Chovanec – Fojt, Kuchynka, Kment – Hašek, Oliverius, Drnec – Chamrád
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Moravec) – Pácal, Muláček, Kulhánek, Petira, Barták, Skokan, Nedbal, Hanzl – Semirád, Valášek, Morkes – Jankovský, Šafránek, Zumr – Malý, Hlavatý, Klíma – Kozák, Ježek

    Rozhodčí: Bejček – Střelka, Žídek

    Diváci: 300
    bahis siteleri