Vsetín – Technika Brno 6:4 (kon.) | Frýdek-M. – SHK Hodonín 7:4 (kon.) | Břeclav – Poruba 2011 3:4 (0:2 po s.n.)
Opava – Nový Jičín 2:6 (kon.) | Val. Meziříčí – SK Karviná 4:2 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 2:10 (kon.)
Klatovy – Mor. Budějovice 4:2 (kon.) | Děčín – Sokolov 1:5 (kon.) | Řisuty – Jindř. Hradec 9:2 (kon.)
Tábor – Jablonec n/N 2:1 (kon.) | Klášterec nO – Trutnov 2:3 (kon.) | Žďár n/S – Kobra 4:9 (kon.)
Bílina – Nymburk 3:4 (kon.)
konec
HC Lední Medvědi Pelhřimov
2:10 (1:5, 1:2, 0:3)
SC Marimex Kolín
Středa 14.01.2015, 18:002. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín dnes načepoval domácím pelhřimovskou desítku, kterou platil Padělkův celek. Před Vajnerem se prosadil DAVID ŠAFRÁNEK, jenž zkompletoval hattrick. Asistence: Václav Jankovský a Michal Petira.
     
    53:18
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínský gólostroj se stále nezastavuje! Tentokrát se střela DOMINIKA ZUMRA otřela o tyčku a zapadla za brankovou čáru. Asistence: David Šfránek a Václav Jankovský.
     
    43:39
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Osmá branka padla po přesné trefě MICHALA KLÍMY, který natáhl za kruhy a nekompromisně prostřelil Vajnera. Asistence: Martin Barták
     
    37:49
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    I svou druhou branku zaznamenává Pelhřimov v přesilové hře. MIROSLAV KOPIC byl před brankou nejhbitější a prostřelil Moravce. Asistence: Petr Votápek.
     
    28:30
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Na pelhřimovském stadionu se dnes rozjel střelecký koncert kolínských Kozlů. Sedmou branku hostujícího mužstva přidává MILAN VALÁŠEK, když opět využil nedůrazu pelhřimovských bránících hráčů na brankovišti. Asistence: Josef Malý a Tomáš Pácal.
     
    26:04
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Devastace Ledních Medvědů pokračuje. Nedůraz v pelhřimovské obraně potřestal DOMINIK ZUMR. asistence: Michal Petira.
     
    17:23
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín demoluje svého soupeře. PAVEL ŠIFTA přidává pátou branku a Lední Medvědi jsou pod velkou dekou. Asistence: David Šafránek a Michal Klíma.
     
    12:57
    Kozlové právě vstřelili branku!
    To je pro Pelhřimov studená sprcha. Kolín střílí během jednadvaceti sekund dvě branky. DAVID ŠAFRÁNEK zakončil pohlednou individuální akci a svou druhou brankou v zápase vystřelil Kozlům již tříbrankový náskok. Asistence: Václav Jankovský a Dominik Zumr.
     
    12:36
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Ovšem Rácovi svěřenci si berou dvoubrankové vedení rychle zpět. TOMÁŠ PÁCAL vystřelil nechytatelnou střelu a Čekal loví puk ze své sítě již potřetí. Asistence: Josef Malý a Jakub Semirád.
     
    09:37
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Tentokrát uplatnil svůj důraz na brankovišti MIROSLAV TŘETINA a vrací svůj tým zpět do kontaktu s Kozly. Asistence: Filip Kasalý a Dominik Kasalý.
     
    06:26
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Krátce po úvodním gólu přichází další zásah Kolína. MILAN VALÁŠEK si sjel přesně mezi kruhy a prudkou střelou překonává Čekala. Asistence: Jakub Semirád a Josef Malý.
     
    05:47
    Kozlové právě vstřelili branku!
    První branka zápasu přichází šesté minutě a raduje se z ní hostující celek. Na brankovišti před Čekalem se nejlépe zorientoval DAVID ŠAFRÁENK, který tak posílá svůj tým do vedení. Asistence: Michal Klíma, Jakub Semirád.

    Tomáš Bečka

    Branky a nahrávky: 10. Třetina (F.Kasalý, D. Kasalý), 38. Kopic (Votápek) – 6. Šafránek (Klíma, Šifta), 7. Valášek (Semirád, Malý), 13. Pácal (Malý, Semirád), 13. Šafránek (Jankovský, Zumr), 18. Šifta (Šafránek, Klíma), 27. Zumr (Petira), 29. Valášek (Malý, Pácal), 44. Klíma (Barták), 54. Zumr (Šafránek, Jankovský), 60. Šafránek (Jankovský, Petira)


    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Čekal (13. Vajner) – Jelínek, D. Kasalý, Mečiar, Srdínko, Žůček – F. Kasalý, Svoboda, Kubát, Třetina, Kadlec, Votápek, Martin Hadrava, Kopic, Bezděk
    SC Marimex Kolín: Moravec (Sejpal) – Pácal, Muláček, Kulhánek, Petira, Barták, Skokan, Hanzl, Nedbal – Semirád, Valášek, Morkes, Jankovský, Šafránek, Zumr, Malý, Hlavatý, Klíma, Kozák, Šifta