Boston – Tampa 4:3 (kon.) | Buffalo – Detroit 1:3 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 0:3 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 7:2 (kon.) | Carolina – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.) | St. Louis – Edmonton 4:2 (kon.)
Nashville – Vancouver 5:1 (kon.) | Winnipeg – Florida 8:2 (kon.) | Dallas – Ottawa 5:4 (kon.)
Arizona – San Jose 2:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
8:2 (2:0, 4:1, 2:1)
Florida Panthers
Středa 14.01.2015, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Evander KANE - 8:2
     
    53:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets přesilovou hru rychle využívají. Z vrcholku levého kruhu vypálil přesně pod horní tyč EVANDER KANE a vstřelil tak již osmý gól domácích v dnešním utkání. Asistence: Toby Enstrom, Adam Lowry.
    Brad BOYES - 7:2
     
    45:39
    Florida právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují. Florida se dostala do přečíslení ve třech proti dvěma, puk putoval z hole na hůl až k BRADOVI BOYESOVI, který jej umístil přesně pod horní tyč. Asistence: Jonathan Huberdeau, Aleksander Barkov.
    Jay HARRISON - 7:1
     
    44:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Po vyhraném vhazování putoval kotouč na modrou čáru, kde napřáhl JAY HARRISON a kotouč z jeho hole se zastavil až za zády hostujícího brankáře. Asistence: Mark Stuart, Jim Slater.
    Mathieu PERREAULT - 6:1
     
    36:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Frolík se dostal do samostatného úniku, z něj sice neuspěl, k volnému kotouči se ale dostal MATHIEU PERREAULT, zametl jej do branky a zaznamenal čtvrtý gól v dnešním utkání. Asistence: Michael Frolík.
    Mathieu PERREAULT - 5:1
     
    35:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Od modré čáry vypálil Enstrom, před branou tečoval kotouč MATHIEU PERREAULT, Montoya přes clonící hráče vůbec nic neviděl a neměl tak příliš možností, jak zasáhnout. Na led létají čepice, Perreault zkompletoval hattrick. Asistence: Toby Enstrom, Mark Scheifele.
    Dustin BYFUGLIEN - 4:1
     
    26:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets si ale berou své tříbrankové vedení rychle zpět. Je tady totiž druhý dvougólový střelec. DUSTIN BYFUGLIEN si sjel od modré čáry až před Luonga a skoro z brankové čáry překonal hostujícího gólmana. Asistence: Andrew Ladd, Jim Slater.
    Dave BOLLAND - 3:1
     
    25:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Olsen vypálil od modré čáry, Hutchinson nedokázal kotouč udržet a následně jej mohl po dorážce DAVE BOLLANDA lovit ze své sítě. Asistence: Tomáš Fleischmann, Dylan Olsen.
    Dustin BYFUGLIEN - 3:0
     
    23:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg se dostal do přečíslení, z něj se rozhodl DUSTIN BYFUGLIEN zakončit sám, vypálil z pravého kruhu a zamířil přesně do horního růžku Luongovy klece. Asistence: Mark Scheifele, Ben Chiarot.
    Mathieu PERREAULT - 2:0
     
    11:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets nakonec přesilovou hru využívají. Na levém kruhu se ke střele dostal MATHIEU PERREAULT, odkud překonal Luonga a zaznamenal tak druhý gól v dnešním zápase. Asistence: Bryan Little, Dustin Byfuglien.
    Mathieu PERREAULT - 1:0
     
    07:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Za brankou Floridy se k nahozenému kotouči dostal Bogosian, nahrál do mezikruží, odkud už nehlídaný MATHIEU PERREAULT neměl problém zakončit. Asistence: Zach Bogosian, Michael Frolík.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 8. Perreault (Bogosian, Frolík), 12. Perreault (Little, Byfuglien), 24. Byfuglien (Scheifele, Chiarot), 27. Byfuglien (Ladd, Slater), 36. Perreault (Enstrom, Scheifele), 37. Perreault (Frolík), 45. Harrison (Stuart, Slater), 54. Kane (Enstrom, Lowry) – 26. Bolland (Fleischmann, Olsen), 46. Boyes (Huberdeau, Barkov)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enstrom, Bogosian, Chiarot, Byfuglien, Stuart, Harrison – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Frolík – Kane, Lowry, Halischuk – Thorburn, Slater, Peluso
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Ekblad, Mitchell, Kulikov, Gudbranson, Olsen – Huberdeau, Barkov, Boyes – Hayes, Bjugstad, Jokinen – Bergenheim, Bolland, Fleischmann – Kopecký, MacKenzie, Upshall

    Rozhodčí: Charron, Lee – Murchison, MacPherson
    bahis siteleri