Vítkovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (po pr.) | Olomouc – Mountfield HK 1:4 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 5:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 1:0 (kon.) | Pardubice – Plzeň 3:4 (po pr.)
Sparta – Litvínov 7:1 (kon.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
3:4 (0:1, 0:2, 3:0 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 16.01.2015, 18:00 • Tipsport arena Pardubcie • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nicholas JOHNSON - 3:4
     
    64:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň získává bod navíc po krásné kombinaci na jeden dotek. Vojtěch Mozík našel pohlednou přihrávkou volného NICHOLASE JOHNSONA, jenž zakončoval to prázdné pardubické brány, čímž rozhodl o vítězi tohoto utkání. Asistence: Vojtěch Mozík, Ján Sýkora.
    Michael ŠPAČEK - 3:3
     
    56:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice vyrovnávají skóre dnešního utkání! MICHAEL ŠPAČEK nahodil kotouč od pravého mantinelu střílenou přihrávkou směrem na plzeňskou bránu a v brankovišti se kotouč odrazil od brusle jednoho z obránců hostí do sítě týmu v bílých dresech. Bez asistence.
    Lukáš RADIL - 2:3
     
    46:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice snižují na rozdíl jedné branky! Hostující obránci věnovali LUKÁŠI RADILOVI málo pozornosti, pardubický útočník se prokličkoval až před Machovského a střelou k pravé tyči překonal plzeňského brankáře. Asistence: Petr Čáslava, Václav Benák.
    Radoslav TYBOR - 1:3
     
    41:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice využívají přesilovou hru 5 na 3! Benák našel připraveného Nahodila, jenž poslal přihrávku na ještě lépe postaveného RADOSLAVA TYBORA, který vsítil první pardubický gól v tomto utkání. Asistence: Lukáš Nahodil, Václav Benák.
    Ryan HOLLWEG - 0:3
     
    26:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se prosazuje v oslabení! Mario Bližňák ukořistil kotouč ve středním pásmu, v následné akci 2 na 1 zvolil přihrávku na RYANA HOLLWEGA, pro něhož nebyl žádný problém trefit prázdnou pardubickou bránu. Asistence: Mario Bližňák.
    Mario BLIŽŇÁK - 0:2
     
    24:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se dostává do dvoubrankového vedení! MARIO BLIŽNÁK ujel vracejícímu se Lukáši Nahodilovi a pohotové kličce do bekhendu překonal Kristana střelou pod jeho levý beton: Asistence: Václav Pletka.
    Ondřej KRATĚNA - 0:1
     
    03:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň využívá hned první přesilovou hru. Jakub Jeřábek už mohl klidně střílet, celou akci však vyšperkoval střílenou přihrávkou na ONDŘEJE KRATĚNU, který zakončoval do úplně odkryté brány. Asistence: Jakub Jeřábek, Jan Schleiss.
    Marken.cz

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 42. Tybor (Nahodil, Benák), 47. Radil (Čáslava, Benák), 57. Špaček – 4. Kratěna (Jeřábek, Schleiss), 25. Bližňák (Pletka), 27. Hollweg (Bližňák), 65. Johnson (Mozík, Sýkora)


    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Halász) – Píša, Čáslava, Benák, Havlík, Čutta, Ščotka, Gregorc, Korím – P. Sýkora, Marcinko, Zohorna – Radil Nahodil, Kaut – Tybor, Cetkovský, Starý – Voženílek, Špaček, Gašparovič
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Kadlec, Jeřábek, Mozík, Pulpán, Kubka, Moravčík, Boháč – J.Sýkora, Simon, Johnson – Kratěna, Bližňák, Pletka – Indrák, Lev, Schleiss – Balej, T. Sýkora, Hollweg

    Rozhodčí: Hodek, Polák – Jindra, Zíka
    bahis siteleri