Kladno – Vsetín 9:1 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 4:5 (kon.)
HC Litvínov – Písek 4:1 (kon.) | Vítkovice – Slavia 1:0 (2:1 po s.n.) | Zlín – Pardubice 4:1 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 5:4 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Havířov 4:1 (kon.) | PZ Kladno – Olomouc 4:5 (kon.)
Letňany – Č. Budějovice 1:2 (po pr.) | Liberec – Chomutov 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Hr. Králové 1:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 17.01.2015, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je dobojováno! Ve třetí části již nic moc zajímavého k vidění nebylo. Hosté ale v závěru vykřesali naději, po přečíslení se prosadil Ivo Dohnal. V závěrečné minutě ještě ostravští mladíci zkusili hru bez brankáře, ovšem ta kýžené ovoce nepřinesla. Dukla tak zdolala Porubu těsně 3:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (14:02:11)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Škoda podruhé prchá na střídačku. Poruba už to asi ale nestihne...
     
    59:46
    Nyní byl ale atak Ostravanů úspěšnější! Dominik Csabala se prokličkoval až na pravý kruh, odkud trefil pouze hruď Jana Brože. Hra je následně vykázána do středního pásma pro nedovolené počínání si na brankovišti.
     
    59:42
    Současně s protiútokem hosté míří na střídačku Marcel Škoda! Hosté tak zkoušejí hru bez brankáře. Podaří se jim srovnat s domácími krok?
     
    59:21
    Poruba se dostala po buly k puku, ale kostrbatě se dostala na modrou čáru, odkud pouze nahodila.
     
    59:05
    Celek Poruby si bere oddechový čas. Trenéři chtějí svým hráčům říci pár slov k tomu, jak nejefektivněji zaútočit, popřípadě vyrovnat.
     
    59:05
    Vojtěch Pražák dostal nabito na modrou, odkud také ihned vypálil. Hostující gólman ale celou sitaci velmi dobře viděl, proto mohl bez problémů zasáhnout a přerušit hru.
     
    58:46
    Dukla následně vytvořila útočný brejk, který ale zastavil jeden z obránců, který vytlačil najíždějícího hráče z pozice vhodné pro zakončení.
     
    58:34
    Hosté aktivně bojují v útočném pásmu, kde ale zatím spíš honí kotouč po rozích. Domácí se brání v poklidu, závěr utkání mají zatám plně pod kontrolou.
     
    57:59
    Kryštof Chylík se dostal mezi kruhy ke střele, ale jeho rána skončila jen na betonech pozorného Marcela Škody.
     
    57:38
    Hosté se poté zkusili prosadit střelou z pozice pravého kruhu, která ale postrádala přesnost a razanci. Škoda tak mohl v poklidu přerušit hru.
     
    57:30
    Hned po vhazování přiklepl Jaromír Široký na modré puk Filipu Boháčovi, jehož rána se ale svezla jen těsně vedle Brožovy svatyně.
     
    57:24
    Hosté dostávají již druhý osobní trest. David Nardelli (POR) obdržel deset minut za nesportovní chování.
     
    57:24
    Na druhé straně se ale proklestil skrze několik hráčů David Nardelli, ale v rozhodujícím momentu mu sjel touš z čepele a Brož jej stihl přikrýt pod lapačku.
     
    57:05
    David Vala se dostal zcela sám před Marcela Škodu, ovšem vynikající pozici trestuhodně zazdil. Z mezikruží poslal kotouč zhruba metr vedle levé tyče.
     
    56:30
    Červenožlutí se pokusili přejít rychle střední pásmu, v čemž jim zabránil hvizd hlavního arbitra. Oldřich Hejduk odpískal přihrávku rukou.
     
    56:08
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba ale založila rychlý brejk, který skončil až za zády maskovaného muže Jihlavy! Dukla propadla ve středním pásmu a Ostravané přečíslili svého soupeře v poměru dva ku jedné. David Nardelli si počkal zkušeně na pohyb bránícího hráče a ujištěn, že ten už puk nezastaví, šoupl jej na pravé křídlo IVU DOHNALOVI, jenž z první pokořil přesouvajícího se Brože mezi betony. Asistence: David Nardelli a Lukáš Horváth.
     
    55:58
    Richard Peschout se zkusil probít přes dva hostující obránce. Prvního přešel, ovšem druhý mu vystavil ukázkovou stopku. Domácí se tak do šance nedočkali.
     
    55:08
    Hostující kapitán se dostal ve změti těl před Brožem ke kotouči. Jeho rychlá střela ale zamířila jen do ramena maskovaného muže Dukly.
     
    54:43
    Kryštof Chylík z pozice levého kruhu vyzkoušel Škodovu pozornost. Hostující brankář ale s jeho ranou neměl sebemenší problémy. Poté raději přerušil hru.
     
    53:58
    Po vyhraném vhazování střílel David Nardelli, jeho pokus si to namířil jen do bruslí bránícího hráče. Jihlava založila brejk, který ale skončil na obranném valu Ostravanů.
     
    53:48
    Jihlavští si nerozuměli při rozehrávce a poslali kotouč přes všechny čáry. Vhazovat se tak bude po Brožově pravé ruce.
     
    53:14
    Domácí celek se hned po buly snažil o rychlý brejk, ale vinou nepřesné rozehrávky je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    53:08
    Richard Peschout zachytil dlouhou přihrávku až za modrou, a tak je odpískání postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    52:29
    Ostravský tým je v plném počtu, ale Jihlava se stál drží před Škodovou brankou.
     
    51:19
    Výbornou práci odvádí ve středním pásmu Lukášové Horváth s Irglem. S nasazením života blokují jihlavské hráče a první jmenovaný se dokonce dostal do samostatného nájezdu, leč Jan Brož jeho blafák pokryl pravým betonem!
     
    50:53
    Domácí se zatím nemohou dostat do útočného pásma, hosté se brání velice dobře.
     
    50:25
    Jihlava se zabydlela v útočné třetině a bude tam moci zůstat. Jeden z útočníků se dostal mezi kruhy, kde byl hákován Davidem Malátem (POR).
     
    49:47
    Dukla chtěl přejít podél levého mantinelu kupředu, v čemž jí ale zabránilo postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude blíže hostující brance.
     
    49:29
    Oba týmy teď předvedly dobré zákroky v obraně. Nejprve se neprobil Vala, na druhé straně pak neproskočil přes trio beků Horváth.
     
    48:45
    Hosté se pokusili vydat do ofenzivy, ovšem jejich štace skončila na pozorném Brožovi, jemuž lehké nahození od pravého mantinelu nedělalo větší potíže.
     
    48:16
    Dukla však zůstala v tlaku a ke střele se dostal Huňáček, touš proletěl přes chumel hráčů před kasou, ale Škoda jej stihl reflexivně vytáhnout betonem.
     
    48:09
    David Váňa dostal přihrávku do mezikruží, odkud vyslal ihned střelu zápěstím. Marcel Škoda ale zasahovat nemusel, ránu totiž zblokoval první obránce Poruby.
     
    47:39
    Stanislav Huňáček se probíjel do útočného pásma. To se mu povedlo, ale na zadním mantinelu jej odstavil Přemysl Biota, který následně zůstal ležet na ledě.
     
    46:41
    Petr Halška na modré zachytil vyhození Dukly, což chtěl ihned zužitkovat tvrdou ranou. Ta mu ale vůbec nesedla, zamířila vysoko nad.
     
    46:28
    Jihlava se následně dostala ke střele z mezikruží, ale tu zastavil Škoda betony. Poruba na druhé straně nepřešla přes blok na modré.
     
    45:27
    Horváth se ale dostal znovu k puku, jeho střela byl nejprve zblokovaná obránci a následný pokus minul zadní tyčku. Dukla vyváží puk.
     
    45:22
    Lukáš Horvát se jako uragán prohnal do útočného pásma. Posléze od pravého mantinelu vyslal střelu švihem, která ale Brožovi větší starosti nepřidělala.
     
    44:23
    Aleš Krtek vypálil hned po vhazování od modré čáry, jeden z jihlavských hráčů tečoval puk, ale ten se dostal jen do ochranné sítě. Buly ve středním pásmu.
     
    44:19
    Pavel Kousal vypálil z pozice pravého kruhu, načež Škoda puk vytěsnil pouze před sebem kde byl připraven Ondřej Najman. Z těsné blízkosti ale neuspěl.
     
    43:08
    Jiří Ondráček se prodral do útočné třetiny, ale byl zablokován obránci. Následně ztratil za brankou kotouč.
     
    42:45
    David Nardelli zatáhl puk do útočného pásma, kde jej přenechal Lukáš Horvátovi. Centr první útočné formace ale zamířil nad branku, orazítkoval pouze plexisklo za Brožem.
     
    42:09
    Rostislav Klofáč se probil až před brankoviště, kde ještě hledal Daniela Koloucha, ale jeho nahrávku ztečoval gólman mimo dosah domácího střelce.
     
    41:24
    Dukla se vydala aktivně napadat, ovšem do větší brankové příležitosti se nedostala, hosté předvedli konsolidovanou defenzivu.
     
    40:37
    Dukla ihned po buly vyrazila do útoku. Vojtěch Pražák vyslal po mantinelu do brejku Jiřího Ondráčka, který si na pravém křídle počkal, až mu najede spoluhráč. Vladimír Srnský dostal pas, ale jeho střela z jedničky skončila jen na Škodovi.
     
    40:22
    Hostující mladící se ihned po vhazování vydali do ofenzivy, ovšem domácí se ubránili v poklidu. Posléze ale vyhodili kotouč přes všechny čáry, a tak se bude vhazovat před Brožem.
     
    40:01
    Úvodní buly padlo na hokejky Poruby.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi druhá perioda, která přinesla pouze jednu branku, prosadil se domácí Tomáš Mejzlík. Jihlavští měli nadále poměrně velkou převahu, ovšem více se již neudálo. Co přinese třetí část? Sledujte u nadále náš on-line přenos!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    David Čermák vypálil přes obránce, ovšem ten jeho švih srazil do bezpečí. Poruba se poté osvobodila vyhozením do středního pásma.
     
    38:13
    Peschoutovo nahození z pravé strany Škoda opět v poklidu pokryl a následně přerušil hru. Dukla tak získala možnost buly v útočné třetině.
     
    37:51
    Po sérii zmatků nyní Brož raději ukryl kotouč ve své moci. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    36:46
    Ondráček chtěl využít chyby hostující obrany, dostal se nikým nehlídán před Škodu. Bekhendem jej ale překonat nedokázal, hostující brankář se stačil přesnout.
     
    35:50
    Momentálě se hraje převážně ve středním pásmu, oba celky si spíše vyměňují pozdravy. Prostřední perioda se pomalu blíží ke svému závěru.
     
    34:39
    Ondřej Žídek zkusil štěstí z pravého kruhu, ovšem Brož v naprosté pohodě střelu eliminoval.
     
    33:31
    Vojtěch Pražák nabil výborně postavenému Oščádalovi, který ale z bezprostřední blízkosti nechal vyniknout Škodu. Vhazovat se bude po levici hostujícího mága.
     
    32:39
    Další akci jihlavského celku zastavuje postavení mimo hru, vhazovat se bude ve středmím pásmu.
     
    31:20
    Síly na ledové ploše se ale vyrovnají. Vojtěch Pražák (JIH) míří na lavici hanby již potřetí. Nyní se provinil hákováním.
     
    30:46
    Další trest na straně Poruby. Za faul kolenem dostává dvouminutové napomenutí Petr Halška (POR).
     
    30:37
    Další obrovská šance, v niž se ocitl Richard Peschout. Jihlavský mladík ale zcela sám před Škodou neuspěl, poslal puk vysoko nad. Poté zůstal na hrací ploše ležet Ondřej Konečný, který se ael zdá být v pořádku.
     
    29:45
    Peschout vybídl ke střele Najmana, ovšem ten byl následně zablokován. Přesto domácí hokejisté pokračují v činnosti v útočném pásmu.
     
    28:21
    Po rychlé kombinaci se zcela sám před Škodou ocitl Vladimír Oščádal. Hostující brankář ale vynikajícím přesunem zabránil téměř jisté brance. Po další střele již raději přerušil hru.
     
    27:33
    Horvátovo nahození z pravé strany útočného pásma nepřidělalo Brožovi žádné větší potíže. Domácí však momentálně poněkud polevili.
     
    26:37
    Mejzlík zamýšlel tečovat Čermákovu rána z pozice pravého kruhu, což se mu ale nepodařilo. Nakonec musel po delší době zasahovat také Brož, a to po nepříliš ostrém pokusu hostí. Vzápětí je přerušená hra.
     
    25:31
    Hostujícímu celku se nedá upřít snaha, o tom žádná. Hokejová kvalita je však dnes na straně červenožluté družiny.
     
    24:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí rozebrali obranu Poruby doslova na prvočinitele. První pokus Peschouta ještě Škoda eliminoval, avšak po následné přihrávce, jejímž autorem byl Najman, rozsvítil červené světlo střelou k levé tyči TOMÁŠ MEJZLÍK. Asistence: Ondřej Najman.
     
    24:02
    Najmanova dělovka od modré čáry skončila v ochranné síti. Vše se však událo s tečí hostujícího obránce, a tak se bude vhazovat před Škodou.
     
    23:50
    V početní výhodě si zahraje také Dukla. Menší trest za hákování obdržel Ondřej Žídek (POR). Jak se domácí popasují s touto možností?
     
    23:24
    Domácí svírají soupeře v defenzivě, avšak zatím spíše krouží v dostatečné vzdálenosti od branky. Nakonec se hosté přece jenom osvobodili.
     
    22:28
    Domácí v plném počtu. Ostravští za celou dobu trvání přesilové hry ani jednou nevystřelili na branku. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
     
    21:24
    Poruba se ale opět nemůže usadit v útočné třetině, domácí se brání v naprosté pohodě. Hostujicí ekipě dělá problém především přechod středního pásma.
     
    20:28
    Hosté se ihned po vhazování vydali kupředu, kde si svou aktivitou vybojovali přesilovou hru. Na trestnou lavici putuje podruhé v utkání Vojtěch Pražák (JIH), tentokráte za krosček.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi úvodní perioda, která přinesla velkou převahu Dukly. Do vedení však šli díky šťastné brance ze středního pásma hosté, prosadil se Ondřej Žídek. Jihlavští však poté brankami Davida Čermáka a Vladimíra Oščádala otočili utkání ve svůj prospěch. Jak se bude klání nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:21
    Hosté se vydali do protiútoku, ovšem zastavilo je postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, blíže jihlavské svatyni.
     
    18:48
    Najman objel branku a pokusil se zakončit, což se ale nepodařilo. Přesto jihlavští mladíci nadále kombinují v útočném pásmu.
     
    17:40
    Dukla se brání v naprosté pohodě, i ve čtyřech kombinuje v útočném pásmu, kde šetří cenné sekundy.
     
    16:42
    Z pozice levého kruhu zkusil své štěstí Radim Šustala. Kotouč ale neměl potřebnou razanci. Hnedle poté se domácí hokejisté osvobodili.
     
    16:03
    Ivo Dohnal výtečně našel Bialoňe, ovšem ten z těsné blízkosti minul. Při zakončení byl ale faulován, dvě minuty za sekání dostává Vojtěch Pražák (JIH).
     
    14:26
    Domácí jsou naprosto dominantní, hosté vůbec nestíhají. Nyní ale poslal Oščádal kotouč do ochranné sítě, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    13:41
    Hosté chybovali v defenzivě, čehož mohl využít Daniel Kolouch. Rána do protipohybu brankáře Škody ale prosvištěla těsně vedle levé tyče.
     
    12:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští otáčejí průběh utkání ve svůj prospěch. VLADIMÍR OŠČÁDAL dostal pas do předbrankového prostoru, kde by tísněn hostujícím zadákem. Přesto dokázal zamířit přesně k pravé tyči. Asistence: Lukáš Vala, Jiří Ondráček.
     
    11:39
    Bude se poprvé trestat. Lukáš Horvát (POR) dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    10:42
    David Nardelli se po obrovské chybě jihlavské obrany ocitl zcela sám u levé tyče. Brož se sice stihl přesunout, ovšem zasáhnout nikoliv. Prudký švih nakonec orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    09:42
    Hosté ale stále častěji také vyrážejí kupředu, ovšem jihlavská defenziva je zatím skálopevná a Porubu k ničemu nepouští.
     
    08:51
    Dnes velmi aktivní Čermák hledal nepřesnou přihrávku Daniela Koloucha. Tomu kotouč ale nakonec utekl, a tak se hosté osvobodili.
     
    07:31
    David Malát zachytil ve středním pásmu špatnou rozehrávku domácího celku, načež se ihned vydal kupředu. Rána mu ale vůbec nesedla, kotouč pouze procestoval vedle pravé tyče.
     
    06:34
    Nardelli velmi chytře zavezl puk do pásma, ovšem tam přihrál nepřesně. Protiútok jihlavského celku měl ale taktéž jepičí život.
     
    05:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nnyí se ale již domácí hokejisté dočkali. Po menším závaru před porubskou svatyní doklepl kus gumové pryže za Škodova záda DAVID ČERMÁK. Asistence: Ondřej Najman.
     
    05:14
    Pavel Kousal objel hostující branku a pokusil se protlačit puk za brankovou čáru. To se mu však nepovedlo, přičemž totožně dopadl i dorážející Peschout. Škoda svůj tým podržel.
     
    04:41
    Porubští řádně zhustili střední pásmo, Dukle se přes toto území jen velice obtížně dostává.
     
    03:35
    Domácí jsou ale nadále mnohem aktivnější. Pokud to takto půjde dále, je pouze otázkou času, kdy svěřenci Petra Svobody vsítí branku.
     
    02:45
    Poruba právě vstřelila branku!
    Takováto branka je černou můrou všech brankářů. ONDŘEJ ŽÍDEK nahodil ze středního pásma kotouč, který pomalu procestoval skrze Brožovy betony. Hosté se tak ujímají vedení. Bez asistence.
     
    01:56
    Domácí stále velice aktivně napadají, v úvodu utkání jsou jednoznačně lepším celkem. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
     
    01:07
    Peschout nalezl vynikající zadovkou Najmana, který touš obratem vracel. Nepřihrál však přesně, a tak se mohou hosté alespoň na malou chvíli osvobodit.
     
    00:25
    Poté, co se domácí vymanili z poměrně nebezpečného napadání Poruby, vydali se kupředu. Ondráček však nedlouho po přejetí útočné modré o kotouč přišel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Brož (Kořenář) – Srnský, Pražák, Huňáček, Váňa, Klofáč, Smutný, Krtek – Oščádal, Vala, Ondráček – Kousal, Najman, Peschout – Kolouch, Mejzlík, Čermák – Chylík

    HC RT TORAX Poruba: Škoda (Dobečka) – Široký, Boháč, Bijota, Halška, Prokeš, Pažický, Žídek, Dang – Nardelli, Horvát, Dohnal – Csabala, Malát, Šustala – Irgl, Stach, Konvička – Bialoň, Holub, Konečný

    Rozhodčí: Hejduk – Guth, Kotlík.
     
    Pohled do statistik

    Jihlavští mladíci jsou jednoznačným favoritem nadcházejícího duelu. V současné době vedou tabulku Skupiny B, na svém kontě mají 70 bodů. V posledním ligovém klání svěřenci Petra Svobody zvítězili na Horáckém zimním stadionu nad Havířovem, a to v poměru 3:1.

    Porubští dorostenci se naopak nacházejí ve spodních patrech tabulky, přesněji na deváté příčce. To vše se ziskem 24 bodů. Ekipa z Ostravy si ale v předchozím zápase zajistila dva body, když v domácím prostředí zdolala taktéž Litvínov 3:2 po samostatných nájezdech.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Nadstavbová část B má na programu své další, konkrétně 8. kolo. V jeho rámci změří síly celky HC Dukla Jihlava a HC RT TORAX Poruba. Úvodní buly bude na Horáckém zimním stadionu vhozeno ve 12:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Čermák (Najman), 13. Oščádal (Vala, Ondráček), 25. Mejzlík (Najman) – 3. Žídek, 57. Dohnal (Nardelli, Horváth)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Kořenář) – Srnský, Pražák, Huňáček, Váňa, Klofáč, Smutný, Krtek – Oščádal, Vala, Ondráček – Kousal, Najman, Peschout – Kolouch, Mejzlík, Čermák – Chylík
    HC RT TORAX Poruba 2011: Škoda (Dobečka) – Široký, Boháč, Bijota, Halška, Prokeš, Pažický, Žídek, Dang – Nardelli, Horvát, Dohnal – Csabala, Malát, Šustala – Irgl, Stach, Konvička – Bialoň, Holub, Konečný

    Rozhodčí: Hejduk – Guth, Kotlík
    bahis siteleri