Kladno – Vsetín 9:1 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 4:5 (kon.)
HC Litvínov – Písek 4:1 (kon.) | Vítkovice – Slavia 1:0 (2:1 po s.n.) | Zlín – Pardubice 4:1 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 5:4 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Havířov 4:1 (kon.) | PZ Kladno – Olomouc 4:5 (kon.)
Letňany – Č. Budějovice 1:2 (po pr.) | Liberec – Chomutov 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Hr. Králové 1:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 17.01.2015, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:53
    Škoda podruhé prchá na střídačku. Poruba už to asi ale nestihne...
     
    59:42
    Současně s protiútokem hosté míří na střídačku Marcel Škoda! Hosté tak zkoušejí hru bez brankáře. Podaří se jim srovnat s domácími krok?
     
    59:05
    Celek Poruby si bere oddechový čas. Trenéři chtějí svým hráčům říci pár slov k tomu, jak nejefektivněji zaútočit, popřípadě vyrovnat.
     
    57:24
    Hosté dostávají již druhý osobní trest. David Nardelli (POR) obdržel deset minut za nesportovní chování.
     
    57:05
    David Vala se dostal zcela sám před Marcela Škodu, ovšem vynikající pozici trestuhodně zazdil. Z mezikruží poslal kotouč zhruba metr vedle levé tyče.
     
    56:08
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba ale založila rychlý brejk, který skončil až za zády maskovaného muže Jihlavy! Dukla propadla ve středním pásmu a Ostravané přečíslili svého soupeře v poměru dva ku jedné. David Nardelli si počkal zkušeně na pohyb bránícího hráče a ujištěn, že ten už puk nezastaví, šoupl jej na pravé křídlo IVU DOHNALOVI, jenž z první pokořil přesouvajícího se Brože mezi betony. Asistence: David Nardelli a Lukáš Horváth.
     
    51:19
    Výbornou práci odvádí ve středním pásmu Lukášové Horváth s Irglem. S nasazením života blokují jihlavské hráče a první jmenovaný se dokonce dostal do samostatného nájezdu, leč Jan Brož jeho blafák pokryl pravým betonem!
     
    50:25
    Jihlava se zabydlela v útočné třetině a bude tam moci zůstat. Jeden z útočníků se dostal mezi kruhy, kde byl hákován Davidem Malátem (POR).
     
    36:46
    Ondráček chtěl využít chyby hostující obrany, dostal se nikým nehlídán před Škodu. Bekhendem jej ale překonat nedokázal, hostující brankář se stačil přesnout.
     
    33:31
    Vojtěch Pražák nabil výborně postavenému Oščádalovi, který ale z bezprostřední blízkosti nechal vyniknout Škodu. Vhazovat se bude po levici hostujícího mága.
     
    31:20
    Síly na ledové ploše se ale vyrovnají. Vojtěch Pražák (JIH) míří na lavici hanby již potřetí. Nyní se provinil hákováním.
     
    30:46
    Další trest na straně Poruby. Za faul kolenem dostává dvouminutové napomenutí Petr Halška (POR).
     
    30:37
    Další obrovská šance, v niž se ocitl Richard Peschout. Jihlavský mladík ale zcela sám před Škodou neuspěl, poslal puk vysoko nad. Poté zůstal na hrací ploše ležet Ondřej Konečný, který se ael zdá být v pořádku.
     
    28:21
    Po rychlé kombinaci se zcela sám před Škodou ocitl Vladimír Oščádal. Hostující brankář ale vynikajícím přesunem zabránil téměř jisté brance. Po další střele již raději přerušil hru.
     
    24:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí rozebrali obranu Poruby doslova na prvočinitele. První pokus Peschouta ještě Škoda eliminoval, avšak po následné přihrávce, jejímž autorem byl Najman, rozsvítil červené světlo střelou k levé tyči TOMÁŠ MEJZLÍK. Asistence: Ondřej Najman.
     
    20:28
    Hosté se ihned po vhazování vydali kupředu, kde si svou aktivitou vybojovali přesilovou hru. Na trestnou lavici putuje podruhé v utkání Vojtěch Pražák (JIH), tentokráte za krosček.
     
    16:03
    Ivo Dohnal výtečně našel Bialoňe, ovšem ten z těsné blízkosti minul. Při zakončení byl ale faulován, dvě minuty za sekání dostává Vojtěch Pražák (JIH).
     
    12:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští otáčejí průběh utkání ve svůj prospěch. VLADIMÍR OŠČÁDAL dostal pas do předbrankového prostoru, kde by tísněn hostujícím zadákem. Přesto dokázal zamířit přesně k pravé tyči. Asistence: Lukáš Vala, Jiří Ondráček.
     
    11:39
    Bude se poprvé trestat. Lukáš Horvát (POR) dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    10:42
    David Nardelli se po obrovské chybě jihlavské obrany ocitl zcela sám u levé tyče. Brož se sice stihl přesunout, ovšem zasáhnout nikoliv. Prudký švih nakonec orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    05:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nnyí se ale již domácí hokejisté dočkali. Po menším závaru před porubskou svatyní doklepl kus gumové pryže za Škodova záda DAVID ČERMÁK. Asistence: Ondřej Najman.
     
    05:14
    Pavel Kousal objel hostující branku a pokusil se protlačit puk za brankovou čáru. To se mu však nepovedlo, přičemž totožně dopadl i dorážející Peschout. Škoda svůj tým podržel.
     
    02:45
    Poruba právě vstřelila branku!
    Takováto branka je černou můrou všech brankářů. ONDŘEJ ŽÍDEK nahodil ze středního pásma kotouč, který pomalu procestoval skrze Brožovy betony. Hosté se tak ujímají vedení. Bez asistence.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Čermák (Najman), 13. Oščádal (Vala, Ondráček), 25. Mejzlík (Najman) – 3. Žídek, 57. Dohnal (Nardelli, Horváth)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Kořenář) – Srnský, Pražák, Huňáček, Váňa, Klofáč, Smutný, Krtek – Oščádal, Vala, Ondráček – Kousal, Najman, Peschout – Kolouch, Mejzlík, Čermák – Chylík
    HC RT TORAX Poruba 2011: Škoda (Dobečka) – Široký, Boháč, Bijota, Halška, Prokeš, Pažický, Žídek, Dang – Nardelli, Horvát, Dohnal – Csabala, Malát, Šustala – Irgl, Stach, Konvička – Bialoň, Holub, Konečný

    Rozhodčí: Hejduk – Guth, Kotlík
    bahis siteleri