Cambuur – Eindhoven 1:2 (kon.) | Dordrecht – Excelsior 1:0 (kon.) | Zwolle – Alkmaar 1:1 (kon.)
Heerenveen – Arnhem 4:1 (kon.)
konec
SC Heerenveen
4:1 (3:0)
SBV Vitesse Arnhem
Sobota 24.01.2015, 20:45 • Abe Lenstra Stadion (Kapacita: 26 800) • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje ještě 3 minuty.
     
    90
    A domácí si připravili i třetí střídaní. Hřiště opouští van Aken a místo něj nastupuje St. Juste.
     
    87
    Domácí vzápětí střídají podruhé. Hřiště opouští Slagveer a místo něj nastupuje Namli.
     
    85
    Domácí budou poprvé střídat. Hřiště opouští Sinkgraven a místo přenechává Schmidtovi.
    Guran KASHIA - 4:1
     
    77
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na 4:1! Vejinovič našel z přímého kopu na malém vápně zcela osamoceného GURAMA KASHIU a ten neměl problém prostřelit Nordfeldta.
     
    75
    Uth nyní tvrdě fauloval Kashiu a od rozhodčího vidí žlutou kartu, žlutou kartu také dostává Mori za příliš mnoho řečí k rozhodčímu.
     
    71
    Otigba dostal skvělou přihrávku za obranu a řítil se z pravé strany sám proti Roomovi, poté se snažil ještě přihrát na Utha, ten byl však obsazen a Mori posílá míč do zámezí.
     
    55
    Hosté měli nyní možnost z rohového kopu. Kashia se opět prosadil a tentokrát míč mířil přímo k levé tyči branky, Nordfeldta však na brankové čáře zastoupil van Aken a míč hlavičkuje do bezpečí.
    Lucian SLAGVEER - 4:0
     
    53
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Domácí se už dostávají do čtyřbrankového vedení! Jeden z hostujících obránců udělal velkou hrubku a poslal míč přímo na nohu Larssona, ten se s míčem dostal po pravé straně až do vápna a poté poslal přesnou přihrávku na hranici malého vápna přímo k LUCIANU SLAGVEEROVI a ten už neměl problém zakončit do odkryté branky.
     
    49
    Larsson se nyní řítil zcela osamocen po levé straně až do vápna, poté ale místo střely volil nesmyslně přihrávku, tu však skvěle dokázal zblokovat Kashia a následně míč odkopnout pryč z vápna.
     
    47
    Hosté o poločase hned trojnásobně střídali. Hřiště opustili Wallace a místo něj nastupuje Diks, poté hřiště opustil také McEachran a místo něj nastupuje Djurdjevič a jako třetí hřiště opustil van dej Heijden a ten místo přenechal Morimu.
    Daley SINKGRAVEN - 3:0
     
    42
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou o tři branky! Van den Berg poslal míč z rohového kopu na malé vápno kde míč prodloužil za sebe jeden z hostujících obránců, tam byl zcela osamocený DALEY SINKGRAVEN a ten už neměl problém prostřelit bezmocného Rooma. Nutno ale podotknout že si míč před vstřelením gólu zpracoval rukou, rozhodčí však tuto ruku zřejmě neviděl a gól je uznán.
     
    39
    Domácí nyní mohli vést už o tři branky! Slagveer přihrál na malé vápno zcela osamocenému Larssonovi a ten poslal míč po zemi doprostřed brány kde byl připravený Room, který míč vyráží skvělým zákrokem.
     
    37
    Z následného rohového kopu se ve vápně prosadil Otigba a jen těsně míjí pravou tyč branky! Stadionem to jen zahučelo.
     
    29
    První žlutou kartu v zápase vidí Otigba.
     
    27
    A znovu ve velké šanci hosté. Qazaishvili se nyní dostal nikým nehlídán k míči na hranici malého vápna, poté se snažil míč usměrnit k pravé tyči branky, to mu však nedovolil Nordfeldt a tuto střelu fantastickým zákrokem chytá.
     
    26
    V obrovské příležitosti se nyní ocitl Labyad! Nejdříve jen těsně netrefil na hranici malého vápna střílený centr od Vejinoviče a poté když se k němu znovu odrazil míč, nůžkami přestřelil branku.
     
    18
    McEachran to udělal znovu úplně stejně a znovu z toho byla obrovská šance pro hosty, Nordfeldt ale znovu míč vyráží do zámezí.
    Mark UTH - 2:0
     
    10
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou o dvě branky! Otigba poslal skvělou přihrávku do vápna na rozeběhnutého MARKA UTHA a ten zakončil míč podél brankáře na zadní tyč.
     
    8
    Kashia se po tomto rohovém kopu dokázal ve vápně prosadit a Nordfeldt předvedl skvělý zákrok proti jeho hlavičce.
    Lucian SLAGVEER - 1:0
     
    4
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají hned na začátku zápasu do vedení! Larsson se skvěle prokličkoval s míčem po levé straně až do vápna, poté poslal přihrávku na hranici malého vápna na LUCIANA SLAGVEERA a ten už neměl problém prostřelit Rooma.
     
    2
    Uth se skvěle uvolnil přes dva obránce a prakticky z hranice malého vápna vypálil, Room však předvedl proti jeho střele skvělý zákrok.

    Martin Penker

    Branky: 4. Slagveer, 10. Uth, 42. Sinkgraven, 53. Slagveer – 77. Kashia

    Karty:   29. Otigba (HEE), 75. Uth (HEE) – 75. Mori (ARN)


    SC Heerenveen: Nordfeldt – Marzo, Otigba, van Aken (90. St. Juste), van Anholt – van den Berg, Sinkgraven (85. Schmidt), Thern – Slagveer (87. Namli), Uth, Larsson.
    Náhradníci: De Fockert – Bikel, Dalgaard, Namli, Schmidt, St. Juste, van Amersfoort.

    SBV Vitesse Arnhem: Room – Achenteh, van der Heijden (47. Mori), Kašia, Wallace (47. Diks) – McEachran (47. Djurdjević), Kazajšvili, Vejinović – Labyad, Pröpper, Ibarra.
    Náhradníci: Velthuizen – Dauda, Diks, Djurdjević, Leerdam, Mori, Nakamba.

    Rozhodčí: Higler – Olde Olthof, van Zuilen
    bahis siteleri