Kladno – Jihlava 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 2:3 (po pr.) | Litoměřice – Kadaň 3:4 (kon.)
Prostějov – Most 4:1 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 3:5 (kon.)
Třebíč – Šumperk 3:5 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 24.01.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš ČACHOTSKÝ - 2:4
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    55:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kladenští trochu riskovali, chtěli v oslabení zaútočit. Nakonec ale nedokázali ani na třikrát dostat puk z pásma a to se jim vymstilo. Šidlík výborně naznačil střelu, aby našel na kruhu volného TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který trefil odkrytou branku. Asistence: Petr Šidlík, Richard Diviš.
    David STACH - 2:3
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    50:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je další rychlý úder! Stach nahrál zpoza brány na modrou, odkud vypálil Jaroměřský. Jeho pokus se odrazil od Ritticha znovu před DAVIDA STACHA a ten dopravil puk za záda jihlavského brankáře. Asistence: Jan Jaroměřský.
    Tomáš PITULE - 1:3
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    50:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Že by naděje pro domácí? Koláříkovu střelu od modré šikovně před Rittichem tečoval TOMÁŠ PITULE. Hostující brankář neměl nárok zareagovat. Asistence: Václav Kolářík, Jan Eberle.
    Marek MELENOVSKÝ - 0:3
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    36:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dobrovolný našel přihrávkou MARKA MELENOVSKÉHO, který uprchl sám vstříc Cháberovi. Zkušený útočník poté napřáhl a propálil Cháberu na bližší tyč. Asistence: Jiří Dobrovolný, Zdeněk Čáp.
    Ondřej MALEC - 0:2
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    32:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tlak hostů pramení v zaslouženou branku. Na tečovanou střelu střelu Šidlíka ještě Chábera zareagoval, jenže ze vzduchu puk za záda kladenského gólmana dopravil ONDŘEJ MALEC. Asistence: Petr Šidlík, Roman Čermák.
    Zdeněk ČÁP - 0:1
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    13:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jaroměřský udělal minelu na vlastní modré. Semorád ještě jeho šanci nevyužil, když Chábera jeho blafák zastavil. Hosté ale na kotouči zůstali, Prokš je posunul na modrou na ZDEŇKA ČÁPA a jeho střelu zastavila až síť v brance. Asistence: Marek Prokš, Jan Semorád.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 51. Pitule (Kolářík, Eberle), 51. Stach (Jaroměřský) – 14. Čáp (Prokš, Semorád), 33. Malec (Šidlík, Čermák), 37. Melenovský (Dobrovolný, Čáp), 56. Čachotský (Šidlík, Diviš)


    Rytíři Kladno: Chábera (Lukáš) – Klouček, Kaberle, Kolářík, J. Zeman, Lukáč, Jaroměřský – Horna, Dragoun, Rudovský – Hořava, Pitule, Eberle – Tenkrát, Stach, Kindl – Redlich, Dalecký, Strnad.
    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Korím, Schejbal, Čáp, Dobrovolný, Šidlík, Čermák – Čachotský, A. Zeman, Diviš – Matula, Semorád, Matai – Prokš, Melenovský, Seman – Březina, Malec, Kuřítko.

    Rozhodčí: Čech, Trombík – Lukš, Novák

    Diváci: 2421
    bahis siteleri