Technika Brno – Nový Jičín 2:3 (po pr.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Břeclav – Frýdek-M. 6:3 (kon.)
Nymburk – Tábor 1:7 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 4:3 (kon.) | Bílina – Pelhřimov 5:1 (kon.)
Sokolov – Mor. Budějovice 10:2 (kon.) | Kobra – Řisuty 6:2 (kon.) | Trutnov – Děčín 1:2 (kon.)
Jablonec n/N – Klatovy 6:5 (po pr.) | Jindř. Hradec – Kolín 1:7 (kon.)
konec
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
1:7 (0:2, 1:1, 0:4)
SC Marimex Kolín
Sobota 24.01.2015, 18:00 • ZS Jana Marka • 2. liga skupina Západ
Partner:
     
    52:36
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kdo jiný než DAVID ŠAFRÁNEK, tentokrát se prosadil pohotovou ranou do levého horního růžku Foglovy branky. Asistence Michal Petira.
     
    47:42
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Další rozborka hradecké obrany a další rána do prázdné branky Vajgaru, tentokrát v podání VÁCLAVA JANKOVSKÉHO. Asistence Dominik Zumr a David Šafránek. Kubeše střídá v brance Vajgaru František Fogl.
     
    45:50
    Kozlové právě vstřelili branku!
    DAVID ŠAFRÁNEK nemá dost a do prázdné branky Vajgaru zametl přesný pas Václava Jankovského. Asistence Václav Jankovský.
     
    42:21
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kubeš ještě dokázal Kadlecovu střelu vyrazit, ale bohužel pro domácí k ex-hradeckému MICHALU KLÍMOVI, který z úhlu trefil přesně odkrytou branku Vajgaru. Asistence Jiří Kadlec.
     
    31:06
    Kozlové právě vstřelili branku!
    DAVID ŠAFRÁNEK kompletuje hattrick, když Petirovu nezištnou přihrávku zametl do poloodkryté branky Vajgaru. Asistence Michal Petira. Nutno však dodat, že se celá akce seběhla hned po neodpískaném faulu na domácího hráče.
     
    27:57
    Vajgar právě vstřelil branku!
    První start za Vajgar a hned branka. VLADIMÍR MACHÁČEK zametl puk za Moravce, který v leže na puk již nedosáhl. Asistence Robert Procházka.
     
    17:21
    Kozlové právě vstřelili branku!
    DAVID ŠAFRÁNEK se podruhé zapisuje do listiny střelců, jeho ránu švihem Kubeš propustil mezi betony. Asistence Václav Jankovský. Využitá přesilovka Kolína z protiútoku.
     
    07:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté zbrkle nevyhodili, Jankovský našel na protilehlém kruhu DAVIDA ŠAFRÁNKA, který ranou švihem na lapačku pokořil domácího brankáře. Asistence Václav Jankovský.

    Jan Wirkner

    Branky a nahrávky: 28. Macháček (Procházka) – 8. Šafránek (Jankovský), 18. Šafránek (Jankovský), 32. Šafránek (Petira), 43. Klíma (Kadlec), 46. Šafránek (Jankovský), 48. Jankovský (Zumr, Šafránek), 53. Šafránek (Petira)


    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Kubeš, Fogl – Šanda, Procházka, Novák, Jon, Dvořák, Tržil, Kadlec A., Tomšík, Mazanec, Lazorišák, Macháček, Košťál, Jasanský, Šesták, Brabec, Švihálek, Voříšek.
    SC Marimex Kolín: Moravec, Sejpal – Pácal, Muláček, Kulhánek, Petira, Hanzl, Skokan, Barták, Malý, Semirád, Valášek, Jankovský, Šafránek, Zumr, Morkes, Kadlec J., Klíma, Jelínek, Hlavatý, Kozák.

    Rozhodčí: Pražák – Samuel, Mertl J.
    bahis siteleri