Třebíč – Kadaň 3:1 (kon.) | Jihlava – Most 5:0 (kon.) | Šumperk – Chomutov 3:7 (kon.)
Kladno – Havlíčkův Brod 0:5 (kont.) | Litoměřice – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 1:5 (kon.)
kontumace
Rytíři Kladno
0:5 (0:1, 2:0, 2:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Středa 28.01.2015, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Denis KINDL - 4:1
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    56:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec po vytvoření velikého tlaku přidávají další branku! Švaňhal poslal na krátko přihrávku přes střed k DENISU KINDLOVI, který už z první umístil kotouč přesně do odkrytého rohu. Asistence: Ondřej Švaňhal a Jiří Zeman.
    Jan EBERLE - 3:1
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    46:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přeci jen využívají přesilovou hru! JAN EBERLE nejprve ztečoval Kaberleho střelu dolů k ledu, což ještě Novák vyrazil, ale jen zpět ke kladenskému útočníkovi, který už si následně natáhl puk a vstřelil jej do odkryté sítě. Asistence: Tomáš Kaberle.
    Zdeněk BAHENSKÝ - 2:1
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    37:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    ZDENĚK BAHENSKÝ to nyní udělal skutečně nádherně! Kladenský útočník vybojoval puk, prosmýkl se kolem mantinelu, sjel si na střed a nechytatelnou střelou vymetl bližší růžek Novákovy brány. Bez asistence.
    Patrik MACHAČ - 1:1
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    26:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Švaňhal s PATRIKEM MACHAČEM dostali hosty pod tlak a ti chvíli nevěděli, kde se puk nachází. To však Švaňhalovi stačilo, aby přihrál před branku volnému kladenskému juniorovi a ten už bez problému doklepl puk do sítě. Asistence: Ondřej Švaňhal.
    Aleš PADĚLEK - 0:1
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    18:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hostům se po udržení puku za kladenskou brankou podařilo překvapit Vladaře, když si ALEŠ PADĚLEK vyjel před branku a zakončil mezi rozevřené betony domácího gólmana. Asistence: David Kozlík a Jan Boček.
    Marken.cz

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 27. Machač (Švaňhal), 38. Bahenský, 47. Eberle (Kaberle), 57. Kindl (Švaňhal, Zeman) – 19. Padělek (Kozlík, Boček)


    Rytíři Kladno: Vladař (Chábera) – Kaberle, Lukáč, Zeman, Chalupa, Jaroměřský, Kania – Horna, Dragoun, Rudovský – Hořava, Bahenský, Eberle – Dalecký, Stach, Kindl – Švaňhal, Machač, Šilhavý
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Barus) – Platil, Parýzek, Semrád, Saňa, Pavlíček, Sklenička, Zítka, Sedlák – Chlubna, Melka, Rousek, Maliník, Padělek, Babka, Milfait, Klhůfek, Minárik, Boček, Kuchta, Kozlík

    Rozhodčí: Hrubý – Hejl, Podrazil
    bahis siteleri