Michalovce – Bardejov 3:6 (kon.) | Trnava – Detva 4:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.)
Senica – Topoľčany 8:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:6 (2:0, 1:3, 0:3)
HK Bardejov
sk Středa 28.01.2015, 17:00 • Zimný štadión Michalovce • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Príjemný dobrý večer Vážení športoví fanúšikovia. Vítam Vás pri sledovaní on-line prenosu z 1.hokejovej ligy, v ktorom HK Dukla Michalovce privíta HC 46 Bardejov. Stretnutie sa začína o 17:00 hod a my Vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu.

    Prvoligová súťaž vrcholí, my však stále nepoznáme jednotlivé štvrťfinálové dvojice, keďže v tabuľke sú na jednotlivých poschodiach minimálne bodové rozdiely. Už dnešné zápasy napovedia čo to do tabuľky, doposiaľ istý je iba zoznam účastníkov play-off, keďže medzi Prešovom, ktorý sa nachádza na 8.pozícii a Topoľčanmi, ktoré sú na 9.pozícii je priepastný rozdiel 17 bodov, istá je už aj účasť Považskej Bystrice v baráži o zotrvanie v 1.hokejovej ligy, jej súper však doposiaľ známi nie je. Taktiež s istotou možno povedať že víťaz základnej časti vzíde z trojice HK Spišská Nová Ves (81 bodov) HC 07 Orin Detva (78 bodov) a HC 46 Bardejov (73 bodov). Samozrejme Bardejov má už len teoretickú šancu na prvé miesto, keďže na Spišiakov stráca 8 bodov a vo zvyšných troch kolách sa hrá o 9 bodov. Až na ľade sa však uvidí kto si akú pozíciu pred play-off vybojuje.

    HK Dukla Michalovce

    Domáci hokejisti po zmene trénera (Milana Staša nahradil Štefan Tóth, ktorého asistentmi sú Richard Šechný a Peter Tirpák) deklarovali že sa chcú umiestniť v prvej štvorke, pričom aj kvôli tomu mužstvo posilnili hráči ako Juraj Kubiš, Milan Bednár, Martin Boboš, Juraj Rožník a Tomáš Méry. Jedná sa o hráčov, ktorí majú ligové skúsenosti, avšak vo svojich mužstvách nedostávali veľa príležitosti. Dukla má v závere sezóny ťažké vyžrebovanie, aj napriek tomu však v srdci Zemplína veria v umiestnenie v prvej štvorke, čomu možno napomôže fakt že ani ich priamy konkurent v boji o štvrté miesto to v závere sezóny nebude mať ľahké (Liptovský Mikuláš nachádzajúci sa na aktuálne 4.pozícii odohrá do konca sezóny už len 2 zápasy, pričom cestuje na ľad nevyspitateľnej Trnavy a v záverečnom kole sa predstaví na ľade lídra zo Spišskej Novej Vsi). Naopak dnešný súper Michalovčanov z Bardejova odohrá do konca sezóny ešte zápasy proti reprezentácii SR do 18 rokov a v derniére sa predstavi v Považskej Bystrici. Zdá sa tak že v podaní Bardejova uvidíme v závere sezóny povinnú jazdu, ktorá ich ešte môže vyšvihnúť aj na 1.miesto, v prípade zaváhania Spišskej Novej Vsi, resp. Detvy.

    HC 46 Bardejov

    Ani hostia nezaháľajú a v závere sezóny posilňujú svoj tím, ktorí posilnili pred play-off o útočníka Mareka Mikušoviča, odchovanca Skalice, ktorý v tejto sezóne pôsobil v MOL lige, v mužstve Ferencváros TC, kde nazbieral v 23 zápasoch 7 bodov za 3 góly a 4 asistencie. Ďalšou posilou, tentokrát do obranných radov, je ruský legionár Gleb Lušnikov, ktorý v tejto sezóne pôsobil vo Vyššej hokejovej lige, v Rusku, má však skúsenosti aj z pôsobenia v Poľskej najvyššej súťaži. Druhou posilou do obrany je popradský odchovanec Michal Korenko, hráč, ktorý si zahral aj na dvoch svetových šampionátoch hráčov do 20 rokov prichádza do Bardejova z Kazachstanu, kde v tejto sezóne pôsobil v tíme Gornyak Rudny. Mužstvo Bardejova čakajú po dnešnom zápase ešte dve vystúpenia a to doma proti SR 18 a vonku proti Považskej Bystrici.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Dukla Michalovce: Fedor – Kubát, Šterbák, Boboš, Bednár, Šeliga, Tkáč, Buraľ, Briják – Rožník, Drotár, Šechný, Linet, Halás, Čížek, Méry, Majerník, Schnelly, Podsedlý, Banovský, Kubiš.

    HC 46 Bardejov: Palko – Slimák, Takáč, Korenko, Hruška, Gajdoš, Hopkovič, Luchnikov, Šimčák – Cútt, Baláž, S.Saliji, Mikušovič, Gmitter, M.Segľa, Sabol, Vaško, Hričina, Prokop, Kohutiar, G.Saliji.

    Rozhodcovia: Majling, Ríš, Ľ.Šoltés.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    3:07
    Čížek – MI – 2 min. – Podrazenie.
     
    4:21
    Baláž – BJ – 2 min. – Podrazenie.
     
    6:30
    Dukla dala gól!
    Gól strelil ŠECHNÝ. Asistencie Rožník, Drotár.
     
    6:51
    Halás – MI – 2 min. – Hákovanie.
     
    9:32
    G.Saliji – BJ – 2 min. – Seknutie.
     
    11:53
    Dukla dala gól!
    Gól strelil BANOVSKÝ. Asistencie Buraľ, Podsedlý.
     
    18:06
    Šeliga – MI – 2 min. – Faul lakťom.
     
    19:26
    Mikušovič – BJ – 2 min. – Nedovolené bránenie v hre.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    22:56
    Podsedlý – MI – 2 min – Podrazenie.
     
    23:04
    Bardejov dal gól!
    Gól strelil CÚTT. Asistencie Baláž, S.Saliji.
     
    25:34
    Bardejov dal gól!
    Gól strelil CÚTT. Asistencie Baláž, Takáč.
     
    26:10
    Dukla dala gól!
    Gól strelil HALÁS. Asistencie Čížek.
     
    30:23
    Bardejov dal gól!
    Gól strelil MIKUŠOVIČ. Asistencie Baláž.
     
    30:23
    Fedor – MI – 10 min. – Osobný trest
     
    31:28
    Banovský – MI – 2 min. – Nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    32:16
    Gajdoš – BJ – 2 min. – Nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    45:39
    Bardejov dal gól!
    Gól strelil HRIČINA. Asistencie Vaško, Šimčák.
     
    46:54
    Bardejov dal gól!
    Gól strelil BALÁŽ. Asistencie Cútt.
     
    48:46
    Bardejov dal gól!
    Gól strelil PROKOP. Asistencie Hopkovič.
     
    49:41
    Cútt – BJ – 2 min. – Držanie.
     
    50:46
    Boboš – MI – 2 min. – Seknutie.
     
    51:28
    M.Segľa – 2+10 min. – Nedovolené bránenie v hre a osobný trest, nešportové správanie.
     
    53:01
    Dnešné stretnutie sleduje 1 084 divákov.
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:11:55)

    Jakub Bobovič

    Branky a nahrávky: 7. Šechný (Rožník, Drotár), 12. Banovský (Buraľ, Podsedlý), 27. Halás (Čížek) – 24. Cútt (Baláž, S.Saliji), 26. Cútt (Baláž, Takáč), 31. Mikušovič (Baláž), 46. Hričina (Vaško, Šimčák), 47. Baláž (Cútt), 49. Prokop (Hopkovič)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor – Kubát, Šterbák, Boboš, Bednár, Šeliga, Tkáč, Buraľ, Briják – Rožník, Drotár, Šechný, Linet, Halás, Čížek, Méry, Majerník, Schnelly, Podsedlý, Banovský, Kubiš.
    HK Bardejov: Palko – Slimák, Takáč, Korenko, Hruška, Gajdoš, Hopkovič, Luchnikov, Šimčák – Cútt, Baláž, S.Saliji, Mikušovič, Gmitter, M.Segľa, Sabol, Vaško, Hričina, Prokop, Kohutiar, G.Saliji.

    Rozhodčí: Majling, Ríš, Ľ.Šoltés

    Diváci: 1084
    bahis siteleri