Dortmund – Augsburg 0:1 (kon.) | Hoffenheim – W. Brémy 1:2 (kon.) | Hertha – Leverkusen 0:1 (kon.)
Kolín nad Rýnem – Stuttgart 0:0 (kon.) | Paderborn – Hamburg 0:3 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
0:1 (0:0)
FC Augsburg
Středa 04.02.2015, 20:00 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Hráči Borussie Dortmund udělali v letošní sezoně více chyb vedoucí ke gólu než kterýkoli jiný tým v Bundeslize (10)

     
    Pokud máte nějaké potíže a jsou spojeny s fotbalem, pak pevně věřím tomu, že s problémy fanoušků Borussie Dortmund se to příliš srovnat nedá. Roman Weidenfeller se sice po konečném hvizdu usmíval, pak ale povyskočil na plot před fanoušky BVB a jal se vysvětlovat, neboť jeho klub je v hluboké krizi. Proti Augsburgu měl řadu šancí, avšak ani jednu neproměnil a musel tak přežít popravu, kterou mu gólem v 50. minutě přichystal Raúl Bobadilla. Dortmund po devatenácti bundesligových kolech zůstane poslední a v příštím kole ji čeká kritický zápas na hřišti 15. Freiburgu. Augsburg poskočil na fantastické 4. místo. Já vám děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. (21:57:11)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Míč u Manningera, poslední hvizd bude pro hráče ve žlutém vysvobozením.
    Kagawa si pro penaltu nedošel
     
    90+4
    Opět byl Dortmund blízko! Nikdo se však neodhodlal ke střele, Kagawa se pak snažil vymodlit penaltu, udělal to ale příliš okatě.
     
    90+3
    Míč u Manningera, Borussii Dortmund zbývá už jen jedna jediná minuta.
     
    90+3
    Další centr a tentokrát hlavička Hummelse. Manninger neměl problém, Dortmund zběsile útočí, ale Augsburg se zatím vždy dokázal ubránit.
     
    90+2
    Borussia se blíží vstřelené brance, ta opravdu visí ve vzduchu, ale pokud s nimi bude takto nakládat, můžeme přidat i půlhodinu a Augsburg stejně odjede se všemi body.
    Immobile v obrovské příležitosti zamířil hlavou pouze do náruče Manningera!
     
    90+1
    To snad není možné! Mchitarjan naprosto úžasným centrem za obranu našel Immobileho, jenž byl sám před Manningerem, jenomže hlavičkoval právě pouze do něj.
     
    90+1
    Nad rámec předepsaných devadesáti minut jsou přidány ještě další čtyři.
     
    90
    Následně Mchitarjan nenašel svým rohovým kopem žádného ze spoluhráčů a na závěr hrací doby po střetu s Papastathopoulosem zůstal na hrací ploše ležet Baier.
    Mchitarjan nepřekonal Manningera
     
    89
    Teď ale chemie mezi střídajícími Mchitarjanem a Kagawou zafungovala skvěle! Druhý jmenovaný vyslal centr do šestnáctky, který vypadal zbytečně a ztraceně. Pak se však do něj opřel Mchitarjan a donutil Manningera ke skvělému zákroku, kterým dost možná Augsburgu zajistil všechny tři body.
     
    88
    Snad poprvé od jeho příchodu na hřiště jsme Kagawu viděli vážněji v akci, ani on ovšem v šestnáctce nic nevykouzlil a Dortmund opět Manningera neohrozil.
     
    88
    Feulner prvně velmi špatně odehrál míč a potom svou chybu napravil. Mimochodem, Markus Feulner byl v letech 2009–2011 hráčem Dortmundu.
     
    87
    U půlící čáry pak fauloval Caiuby, Dortmund bude muset útočit do zformované defenzivy.
     
    86
    Dva míče na hřišti a do toho Manninger, který si dal načas s odkopem. Sudí Fritz mu okamžitě přiběhl říct, že to nadále rozhodně trpět nebude.

    Daniel Polách

    Branky: 50. Bobadilla

    Karty:   23. Werner (AUG)   64. Janker (AUG)


    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Großkreutz (60. Subotić), Papastathopoulos, Hummels, Schmelzer – Gündoğan, Şahin – Kampl (72. Kagawa), Reus (72. Mchitarjan), Aubameyang – Immobile.
    Náhradníci: Alomerović – Subotić, Ginter, Kirch, Kagawa, Mchitarjan, Ramos.

    FC Augsburg: Manninger – Verhaegh, Janker, Klavan, Feulner – Højbjerg, Baier – Bobadilla (84. Durdič), Altintop, Werner (62. Caiuby) – Či Tong-won (66. Kohr).
    Náhradníci: Gelios – Framberger, Uhde, Durdič, Kohr, Parker, Caiuby.

    Rozhodčí: Fritz – Kleve, Henschel
    bahis siteleri