Ostrava – Podbeskidzie 2:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Opava 3:1 (kon.) | Sparta U21 – Pardubice 1:0 (kon.)
Hr. Králové – Táborsko 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlín 3:1 (kon.) | Esbjerg – Jihlava 0:0 (kon.)
Skalica – Olomouc 4:0 (kon.) | Trnava – Slovácko 10:1 (kon.) | Karviná – HFK Olomouc 4:1 (kon.)
Ostrava – Dunaújváros 2:1 (kon.) | Orlová – Třinec 0:2 (kon.) | Myjava – Bílsko-Bělá 0:1 (kon.)
Jablonec – Kodaň 2:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
3:1 (3:1)
FC Zlín
sk Středa 04.02.2015, 13:05 • Pasienky, Bratislava • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Slovan Bratislava zvíťazil po dobrom výkone nad Zlínom 3:1 a pripísal si druhú výhru v zimnej príprave, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (14:46:42)
     
    Bratislavský Slovan získava druhé víťazstvo v zimnej príprave, čo však dnes belasých môže tešiť viac, je kvalitný predvedený výkon. Domáci v úvode prehrávali, potom ale skóre najmä vďaka skvelému Zreľákovi s Kubíkom otočili. Zlín sa snažil, predviedol pekné momenty, Slovan však bol dnes jednoducho lepší.
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Z dlhých prihrávok belasí nevyťažili nič, lopty sa zmocnili obrancovia hostí. Sledujeme záverečné okamihy zápasu, rozhodca Trutz zrejme čoskoro duel ukončí.
     
    89
    Krnáč ešte v rutinnom zákroku, keď kryl center z pravej strany. Slovan sa tak mohol dostať do útočnej akcie a usadil sa na polovici hostí.
     
    88
    Mészáros vybojoval loptu pri ľavej strane šestnástky a výbornou prihrávkou našiel Zreľáka, ten v dobrej pozícii volil miesto strely nepresnú spätnú nahrávku.
     
    87
    Kombinácia Zlína pred šestnástkou Slovana sa začala pekne, na jej konci ale bola nahrávka do priestoru, kde s prehľadom úraduje Krnáč.
     
    86
    Mészáros kombinoval na hrote so Zreľákom, bola to náročná kombinácia s množstvom nahrávok vo vzduchu, loptu napokon prebrala pozorná obrana Zlína.
     
    85
    Dva rohové kopy Zlína v krátkom slede, ten prvý obrana Slovana s prehľadom odvrátila, po druhom sám na päťke hlavičkoval Kurtin, vo výbornej pozícii mieril tesne nad!
     
    84
    Zlín to už skúša a dlhými nakopávanými loptami, pri tejto sa ale útočník hostí nechal vystaviť do postavenia mimo hry. Čas do konca zápasu sa skracuje, čaká nás úplný záver.
     
    83
    Simovič faulovaný na vlastnej polovici, na povahu zápasu a hrací čas to bol trochu ostrý zákrok. Záložník domácich už v poriadku, pri lopte Slovan.
     
    82
    Mohlo byť zvýšené! Slovan predviedol priamočiarú akciu, na jej konci bol Čermák, ktorý postupoval po pravej strane sám na brankára, jeho prudkú strelu Dostál vyboxoval na roh!
     
    81
    Gašparovič odchádza za postrannú čiaru, našťastie ale po vlastných, tak snáď bude všetko v poriadku. Medzitým rozohráva Slovan, snaží sa založiť útočnú akciu.
     
    80
    Chvíľu sa nehrá, na zemi ostal otrasený Gašparovič a bude potrebovať lekárske ošetrenie. Verme, že všetko bude v poriadku a domáci mladík bude môcť v hre pokračovať.
     
    79
    Zreľák je doslova neúnavný, teraz si naskakoval na dlhý nákop od Krnáča, vzdušný súboj síce vyhral, lopta ale napokon skončila v oute, hrá teda Zlín.
     
    78
    Kombinácia belasých na polovici súpera, o útok sa tam snažili Gašparovič a Oršula, na konci bol ale dobre postavený obranca Zlína.
     
    77
    Hostia sa takmer dostali do veľkej šance, Chwaszcz ale hlavičkoval na päťke z ofsajdu, preto bolo všetko vzrušenie zbytočné.
     
    75
    Máme pred sebou poslednú štvrťhodinu, zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by sa mal Zlín vzchopiť na veľký zvrat a vyrovnanie. Hostia sa totiž snažia, zlyháva im však finálna fáza.
     
    74
    Po štandardke zakončoval v náročnej pozícii v šestnástke Zreľák, z otočky napokon mieril tesne nad bránu.
     
    73
    Jablonský si urobil výlet dopredu, na ľavej strane sa presadzoval naozaj nebojácne, až ho nedovoleným zákrokom zastavil Matejov.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 21. Zreľák, 35. Zreľák, 44. Štefánik – 4. Poznar


    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Jablonský, Gorosito, Saláta (C), Kotula – Simovič – Kubík, Štefánik, Ďuriš – Peltier, Zreľák
    Náhradníci: Perniš (NB), Mészáros, Oršula, Gašparovič, Čermák, Sipľak, Hudák

    FC Zlín: Dostál – Hubáček, Blanař, Železník (C), Holík, Poznar, Živulič, Hájek, Chýla, Kopečný, Chmelo
    Náhradníci: Adamuška (NB), Malý, Salachna, Motal, Matejov, Kurtin, Benčík, Chwaszcz

    Rozhodčí: Trutz – Roszbeck, Borsányi
    bahis siteleri