Ostrava – Podbeskidzie 2:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Opava 3:1 (kon.) | Sparta U21 – Pardubice 1:0 (kon.)
Hr. Králové – Táborsko 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlín 3:1 (kon.) | Esbjerg – Jihlava 0:0 (kon.)
Skalica – Olomouc 4:0 (kon.) | Trnava – Slovácko 10:1 (kon.) | Karviná – HFK Olomouc 4:1 (kon.)
Ostrava – Dunaújváros 2:1 (kon.) | Orlová – Třinec 0:2 (kon.) | Myjava – Bílsko-Bělá 0:1 (kon.)
Jablonec – Kodaň 2:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
3:1 (3:1)
FC Zlín
sk Středa 04.02.2015, 13:05 • Pasienky, Bratislava • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.
     
    ŠK SLOVAN BRATISLAVA

    Úradujúci slovenský majster v zime výrazne prekopal káder. Niet divu, po neúspešnej jeseni sa ani nič iné očakávať nedalo. Slovan totiž síce postúpil do skupinovej fázy Európskej ligy, tam však nezískal ani bod a skóroval jediný raz. Mužstvo po nádejnom štarte úplne stratilo formu aj v lige, čo vyvrcholilo množstvom bodových strát a odvolaním trénera Straku. V zime tak odišlo až 8 hráčov – menovite doterajší kapitán Žofčák, Halenár, Grendel, Kolčák, Fořt, Bagayoko, Josimov, Milinkovič. Poláček ako brankárska dvojka zamieril na hosťovanie do Dunajskej Stredy. Predovšetkým odchody starších harcovníkov ako Žofčák či Halenár jasne ilustrovali, že Slovan sa chce s novým generálnym riaditeľom Dušanom Tittelom pokúsiť o výraznú obmenu.

    A Slovanu sa podarilo priviesť zaujímavé posily, konkrétne až 5 nových hráčov – srdciara a obľúbenca tribún Martina Dobrotku, mladých útočníkov Zreľáka a Oršulu, defenzívneho záložníka Simoviča , brankára Krnáča a z hosťovania v Dunajskej Strede sa vrátil bývalý reprezentant Kornel Saláta. Belasí teda urobili všetko pre to, aby na jar ešte mohli zabojovať o majstrovský titul, pri veľkej strate z jesene to ale budú mať skutočne náročné, veď zimujú až na 5. mieste so ziskom 28 bodov a 12-bodovou stratou na vedúcu Žilinu.
     
    FC FASTAV ZLÍN

    Mesto ležiace na Morave blízko slovenských hraníc sa pýši nielen veľmi kvalitným hokejovým tímom, ale aj úspešným futbalovým klubom. Zlín ešte počas významného sponzorovania spoločnosťou Tescoma účinkoval v najvyššej českej súťaži, tú však postupne opustil a už niekoľko rokov účinkuje v druhej najvyššej súťaži. Pýši sa sympatickým štadiónom, dobrými podmienkami i podporou fanúšikov, ktorí majú šport v tomto meste tradične radi. Zlín patrí medzi tú lepšiu časť druhej českej ligy, zimuje na 7.priečke so ziskom 24 bodov a tesne pozitívnym skóre 22:21. Trénerom mužstva je Martin Pulpit. Zrejme najznámejším hráčom je skúsený 37-ročný obranca David Hubáček, ktorý dlhé roky pôsobil v Slavii Praha, pričom tam získal 2 majstrovské tituly.
     
    Doterajšie prípravné zápasy

    Slovan zatiaľ odohral tri prípravné stretnutia. V prvom zápase v náročných podmienkach, v mraze a pri neustálom snežení, zdolal na umelej tráve na Pasienkoch Šaľu 1:0 gólom debutanta Zreľáka. Belasí potom odcestovali na sústredenie do Čiech, kde v Nymburku odohrali dva prípravné duely. V tom prvom remizovali s Duklou Praha 1:1 po presnej hlavičke Salátu, v druhom zápase podľahli Libercu 1:2, keď stratili vedenie po otváracom góle Kubíka.

    Zlín sa pomerne úspešne zúčastnil českej zimnej Tipsport ligy. Postupne zdolal hneď dva celky z najvyššej súťaže – nad Ostravou zvíťazil vysoko 3:0 a nad Brnom tesne 2:1. So Sigmou Olomouc ,,Ševci," ako sú zlínski futbalisti írečito prezývaní, remizovali 2:2 a postúpili do semifinále celej súťaže, kde narazili po krutej prehre 0:5 s Hradec Králové. Zlín však napokon v Tipsport lige získal krásne 3.miesto, keď v tomto súboji zdolal Bohemians tesne 3:2. V posledných dvoch zápasoch sa už Zlín dostal do kontaktu so slovenským futbalom – v Nitre remizoval 1:1 a nad druholigovým lídrom so Skalice vyhral 2:0. Najlepším strelcom prípravy je talentovaný Lukáš Železník so štyrmi presnými zásahmi.
     
    Slovenský úradujúci majster sa snaží o zimnú obrodu pred jarnou časťou sezóny, v ktorej sa ešte pokúsi o útok na majstrovský titul a v ďalšom prípravnom zápase sa stretne s v príprave úspešným Zlínom – tak to je zrejme tá najlepšia pozvánka na stredajší prípravný zápas. Belasí postupne zapracúvajú do kádra zimné posily, ktoré sa zatiaľ javia veľmi dobre a sme sami zvedaví, či Zreľák, Dobrotka či Oršula budú pokračovať v kvalitných výkonoch. Proti bude stáť Zlín, ktorý sa v prestížnej zimnej Tipsport lige umiestnil na 3.mieste a vybudoval si tak patričný rešpekt. K sledovaniu zápasu vás v stredu od 13:00 pozýva Tomáš Schügerl.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Jablonský, Gorosito, Saláta (C), Kotula – Simovič – Kubík, Štefánik, Ďuriš – Peltier, Zreľák
    Náhradníci: Perniš (NB), Mészáros, Oršula, Gašparovič, Čermák, Sipľak, Hudák

    FC Fastav Zlín: Dostál – Hubáček, Blanař, Železník (C), Holík, Poznar, Živulič, Hájek, Chýla, Kopečný, Chmelo
    Náhradníci: Adamuška (NB), Malý, Salachna, Motal, Matejov, Kurtin, Benčík, Chwaszcz

    Rozhodca: Trutz – Roszbeck, Borsányi.
     
    Na umelej tráve na Pasienkoch finišuje rozvička oboch mužstiev, v mrazivom počasí sa tu zišla hŕstka verných fanúšikov. Domáci nastúpia v tradičných belasých dresoch, hostia v žlto-modrej farebnej kombinácii. Prajem vám príjemný športový zážitok.
     
    Začneme s malým oneskorením, rozhodca Trutz však už zoradil obe mužstvá a tak už o malý moment tento prípravný duel začne. Obednú prestávku v práci si predĺžila tak stovka divákov, tak verme, že spolu s nimi uvidíme futbal, ktorý v tomto chladnom počasí zahreje.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zlín sa okamžite dostával do zaujímavej šance! Po rýchlej akcii z pravej strany si loptu v šestnástke prebral Poznar a už sa chystal zakončovať, loptu mu v poslednej chvíli vypichol skvelým sklzom Saláta!
     
    2
    Po predchádzajúcej akcii nasledoval rohový kop, center ale len preletel netečovaný cez celú šestnástku. Pri lopte ale stále Zlín, Slovan sa zatiaľ do hry nedostal.
     
    3
    Prvá akcia Slovana, Kubík získal loptu na vlastnej polovici a peknou kolmicou vysúval Zreľáka, ten proti presile obrancov neuspel.
     
    4
    Zlín dal gól!
    Expresný gólový úvod, Zlín zúročil svoju aktivitu! Strelu Železníka zo strednej vzdialenosti ešte zablokoval Gorosito, Jablonský ale na ľavej strane šestnástky zle odhadol odskok lopty, podbehol ju a tak sa k nej sám pred Krnáčom dostal TOMÁŠ POZNAR, ktorý krížnou strelu umiestnil loptu k žrdi – 0:1!
     
    5
    Slovan sa stále neprebudil ani po varovaní v podobe gólu, bráni sa na svojej polovici a pri lopte tak stále častejšie Zlín, ten predvádza veľmi sympatickú hru.
     
    6
    Kombinácia belasých pri pravej postrannej čiare, Ďuriš sa tam snažil presadiť, hostia loptu s námahou odkopli do outu.
     
    7
    Tentoraz to Jablonský zvládol, znovu ale mal vo vzduchu problémy. Slovan tak získal loptu, môže sa pokúsiť o založenie svojej prvej ucelenej akcie.
     
    8
    Simovič šikovne zapracoval v strede ihriska a priťukol Peltierovi, ten pekne myslenou krížnou prihrávkou hľadal na ľavej strane voľného Kubíka, tesne pred ním ale v poslednej chvíli zachránil obranca.
     
    9
    Pozor ale aj na druhej strane! Poznar sa presadil v strede ihriska a na ľavej starne vysúval Kopečného, výborne sa však vrátil Jablonský a odkopol loptu do bezpečia.
     
    10
    V týchto okamihoch je to boj o stred ihriska, vidíme množstvo osobných súbojov. Hra má slušné tempo, zatiaľ vidíme jeden z tých lepších prípravných zápasov.
     
    11
    Zreľákov útočný faul na hrote, o loptu sa bil síce statočne, avšak za hranicou pravidiel. Svoju štandardku tak môžu rozohrávať hostia.
     
    12
    Ďalší faul v podaní bratislavského celku, previnil sa Kubík. Zlín rozohráva štandardku z cca 25 metrov, je to dobrá pozícia na nebezpečný center do šestnástky.
     
    13
    Dobrá pozícia to bola, center ale veľké nádeje na úspech nemal – Krnáč si ho pohodlne stiahol na pravom rohu päťky. Slovan tak môže zaútočiť.
     
    14
    Obrovská šanca na vyrovnanie! Ďuriš perfektnou diagonálnou prihrávkou našiel na ľavej strane Kubíka, ten postupoval sám na brankára a situáciu riešil prudkou strelou do stredu, Dostál ale výborne zasiahol a na dvakrát loptu kryl!
     
    15
    Hostia z Česka sú stále nebezpeční, znovu pohrozili, keď stredom ihriska prešiel Železník a snažil sa vystreliť spoza obrancov, tí ale napokon Krnáčovi pomohli a zablokovali túto potenciálne nebezpečnú strelu.
     
    16
    Zreľák sa na hrote bije, bojuje, jeho akcie ale zatiaľ brzdia útočné fauly. Inak to nebolo ani po centri od Štefánika, ktorý si Zreľák síce spracoval, potom ale fauloval napádajúceho obrancu.
     
    17
    Peltier to skúšal šikovne, individuálne prešiel cez dvoch hráčov až na hranicu šestnástky, tam miesto prihrávky volil ďalšiu kľučku a narazil na obranný val hostí,.
     
    18
    Strelecký pokus v podaní domácich, aktívny Kubík si vyšiel od ľavej postrannej čiary a technickou strelou do horných partií brány to skúsil z 25 metrov, mieril ale mimo brány,.
     
    19
    Slovan je oproti úvodu častejšie pri lopte, snaží sa dostať aj do šancí, s výnimkou veľkej príležitosti Kubíka sa mu to zatiaľ príliš nedarí. Hostia hrajú svoju hru s pozornou defenzívou a vyčkávajú na brejkové možnosti.
     
    21
    Slovan dal gól!

    Je vyrovnané! Belasí založili rýchlu útočnú akciu, pri ktorej lopta postupne putovala z pravej strany na ľavú. Na konci bol ADAM ZREĽÁK, ktorý si prebral loptu tesne pred šestnástkou a s prehľadom obstrelil Dostála – 1:1!
     
    23
    Krásna akcia Slovana, belasí mohli vyhrávať! Simovič vyviezol loptu až z vlastnej polovice a po krátkej kombinácii vysunul na ľavej strane Kubíka, ten odcentroval takmer až z hranice bránkovej čiary a tesne pred päťkou našiel Peltiera, ten hlavičkou mieril tesne mimo pravej žrde!
     
    24
    Slovan začína byť aktívnejší, po vyrovnaní sa dostal do výbornej fázy hry. Po strele zo strednej vzdialenosti zasahoval Dostál, bol z toho rohový kop. Po centri z rohu sa presadzoval Zreľák, Dostál napokon pred ním loptu v poslednej chvíli kryl.
     
    25
    Peltier teraz skvele zabojoval, v súboji s Hájekom to bolo veľmi tesné, lopta napokon pripadla hosťom zo Zlína.
     
    26
    Teraz má však práve Peltier zdravotné problémy, chvíľu sa pre jeho krátke ošetrenie nehralo. Peltier je napokon ošetrovaný za outovou čiarou, Slovan bude hrať chvíľu v desiatich.
     
    27
    Peltier už späť na ihrisku, bude teda môcť pokračovať. Medzitým sa oba tímy pokúsili o útočné akcie, ani jedna z nich ale úspech nepriniesla. Hrá sa však stále v dobrom tempe a diváci sa majú na čo pozerať.
     
    29
    Poznar je na hrote útoku Zlína veľmi nebezpečný, aj v tomto prípade si prebral loptu pred šestnástkou a pokúsil sa o ohrozenie brány, výborným a čistým obranným zákrokom ho zastavil Gorosito.
     
    30
    Simovič výborne zapracoval v strede ihriska a dlhou prihrávkou vysúval Peltiera, Dostál si na túto loptu vybehol až za hranicu šestnástky, kde zahral rukou. Je tu teda zaujímavá štandardka pre domácich.
     
    31
    Všetci Slovanisti si po strele Štefánika zo stredu šestnástky pýtali penaltu po nastrelenej ruke obrancu, rozhodca Trutz na biely bod neukázal.
     
    32
    Štefánik to v strede poľa nevyriešil dobre a spätnou prihrávkou nechtiac založil útok Zlína, ten bol zastavený faulom Gorosita na Poznara. Zlín má k dispozícii štandardku z 30 metrov.
     
    33
    Hostia sa po štandardke pokúsili o prízemnú strelu popri postavenom múre, Krnáč na loptu dobre videl a bez problémov ju kryl do svojho náručia.
     
    35
    Slovan dal gól!

    ADAM ZREĽÁK strieľa svoj druhý gól v zápase a otáča skóre v prospech domácich! Akciu založil Simovič, lopta potom cez Kubíka putovala dopredu k Zreľákovi, ktorý s prehľadom kanoniera prehodil vybiehajúceho Dostála a len s radosťou sledoval, ako lopta končí v sieti – 2:1!
     
    36
    Belasí mohli využiť eufóriu po vstrelenom góle na ďalší útok, Zreľákovi ale jeho akcia tentoraz nevyšla, keď kolmicou dopredu nedokázal vysunúť Peltiera.
     
    37
    Saláta poriadne prebrúsil nohy Poznara a takmer z toho bola penalta! Belasí si zbytočne zavarili sami, keď pred šestnástkou neodkopli loptu a hostia sa tak dostali do šance. Na jej konci bol práve Poznar, ktorý už zakončoval z hranice šestnástky, práve v tej chvíli ho ale skosil Saláta!Bude z toho priamy kop z výbornej pozície.
     
    38
    Holík to skúsil z priameho kopu technickým oblúčikom, mieril však pomerne výrazne nad ľavý horný roh Krnáčovej brány.
     
    39
    Blížime sa k záveru polčasu, ktorý nám priniesol výborný futbal. Slovan sa určite pokúsi udržať svoj náskok, prípadne ešte bude chcieť pridať jeden presný zásah. Medzitým ošetrovaný Poznar späť na ihrisku.
     
    40
    Domáci s loptou na kopačkách, po obrate skóre získali hernú istotu. Zatiaľ ale hrajú najmä v strede ihriska.
     
    41
    Belasí sa pokúsili o útok po ľavej strane, kde sa presadzoval dnes veľmi dobre hrajúci Kubík, zastavil ho však pozorný obranca hostí.
     
    42
    Dlhá lopta z obrany až na hrot útoku Slovana, kde so Zreľákom operuje aj Ďuriš, ten aj napriek veľkej snahe loptu nedobehol a Dostál si ju tak stiahol.
     
    43
    Nevydarená prihrávka Štefánika, po jej prevzatí zaútočil po pravej strane Chmelo, Peltier ho však perfektne vytlačil až do outu, je to lopta pre Slovan.
     
    44
    Slovan dal gól!

    Krásna kombinácia domácich rezultuje v tretí presný zásah! Postaralo sa oň bývalé duo z AS Trenčín – Kubík si prevzal dlhý pas na ľavej strane, prešiel do šestnástky a načasovanou spätnou prihrávkou našiel pred päťkou voľného SAMUELA ŠTEFÁNIKA a ten presne umiestnenou placírkou nedal Dostálovi šancu – 3:1!
     
    45
    Zlín sa okamžite pokúsil o kontru, Železník strieľal zo strednej vzdialenosti, mieril ale vysoko nad bránu. Rozhodca Trutz zrejme čochvíľa ukončí prvý polčas.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa nám výborný prvý polčas prípravného zápasu Slovan-Zlín, po ktorom zatiaľ domáci zaslúžene vedú 3:1. Zlín síce začal lepšie a od úvodu viedol, Slovan sa však chytil po vyrovnaní Zreľáka a od tej doby je lepším mužstvom. Výsledkom sú ďalšie dva pekné góly, vďaka ktorým sú belasí blízko k druhému víťazstvu v rámci zimnej prípravy. Čaká nás však ešte jeden polčas a nič nie je rozhodnuté, Zlín totiž taktiež predvádza veľmi dobré herné momenty. Pri začiatku druhého polčasu sa na vás teším od 14:08.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Tak napokon bola prestávka len krátka, umelá tráva je totiž pomerne ďaleko od šatní a tak oba tímy ostali na ihrisku. Pokračujeme tak druhou polovicou hry, hrá sa najmä v strede ihriska.
     
    47
    Striedanie v tíme FC Fastav Zlín: z ihriska odchádza Hubáček, prichádza Salachna.
    Striedanie v tíme FC Fastav Zlín: z ihriska odchádza Blanař, prichádza Malý.
    Striedanie v tíme FC Fastav Zlín: z ihriska odchádza Kopečný, prichádza Matejov.
     
    48
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Ďuriš, prichádza Čermák.
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Peltier, prichádza Mészáros.
     
    49
    Zreľák skvele bojuje doslova o každú jednu loptu, rovnako to vyzeralo aj teraz na hrote útoku,jeho snahu ale znovu zastavil hvizdom rozhodca, ktorý videl útočný faul.
     
    51
    Hra sa nám po množstve striedaní postupne trochu stabilizuje, stále sa však bojuje hlavne v strede ihriska. Čakáme na prvú zaujímavejšiu akciu druhého polčasu.
     
    52
    Matejov sa na dvakrát snažil dostať loptu do šestnástky Slovana, v oboch prípadoch ale s prehľadom zasiahol Gorosito.
     
    53
    Hra sa otočila na druhú stranu, Dostál vybehol ďaleko za hranicu šestnástky a odvrátil lotpt do outu.
     
    54
    Domáci sa radovali z gólu, ich nadšenie ale zastavil čiarový rozhodca! Saláta na pravej strane šestnástky skvele hlavičkoval a loptu ešte pred bránou efektne umiestnil Gorosito, práve on však stál v ofsajde!
     
    55
    Hra sa rozhýbala, Mészáros si teraz nabiehal na dlhú kolmicu a takmer loptu aj dobehol, tá ale napokon skončila v rukaviciach Dostála.
     
    56
    Zlín sa pokúša o útoky a zníženie stavu, snaha je ale skôr platonická a pozorná obrana domácich všetky snahy zastavuje.
     
    57
    Kubík sa už pre dnešok tradične presadzoval po ľavej strane, odkiaľ padli dva góly, tentoraz ale proti obrancovi neuspel a lopta mu ušla do outu.
     
    58
    Zlín mohol znížiť! Železník sa predral do šestnástky, odkiaľ aj zakončoval prízemnou strelou, do tej sa vrhol Gorosito a obetavo ju na dvakrát zablokoval!
     
    59
    Saláta takmer šokoval Krnáča, keď z pozície posledného hráča síce odzbrojil Železníka, ale takým spôsobom, že dlhým odkopom takmer prekonal vlastného brankára. Krnáč usilovne šprintoval späť do brány, lopta napokon mierila mimo a je z toho roh.
     
    60
    Po rohovom kope sme videli menšiu skrumáž v šestnástke domácich, dnes skvelí stopéri Saláta s Gorositom situáciu úspešne vyriešili.
     
    61
    Zreľák mohol zaznamenať hetrik! Na ľavej strane si prebral na hranici ofsajdu dlhú nahrávku a sám sa rútil na Dostála a bez okolkov prudko strieľal, brankár hostí aj so šťastím vyrazil na roh!
     
    62
    Po rohu na bližšej žrdi hlavičkoval Simovič, lopta mierila veľmi dobre do protiľahlého horného rohu a len zásah Motala zabránil tomu, aby lopta skončila v sieti!
     
    63
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Saláta, prichádza Sipľak.
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Gorosito, prichádza Hudák.
     
    64
    Krnáč po dlhšej dobe v permanencii, keď si Kopečný potiahol loptu pred šestnástkou a vystrelil k ľavej žrdi, brankár domácich pozorným zákrokom kryl.
     
    65
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Kubík, prichádza Oršula.
     
    66
    Jablonský predviedol výborný štart na loptu, keď ju v strede poľa úspešne získal a posúval na pravú stranu, popritom bol faulovaný Malým a je z toho štandardka pre domácich.
     
    67
    Slovan štandardku rozohral nakrátko, k lopte sa na konci dostal Gašparovič a skúsil to zo strednej vzdialenosti, Dostál bol pozorný.
     
    68
    Protiútok Zlína, po krížnom centri sa snažil na hranici šestnástky presadiť Salachna, jeho kľučku ale dobre prečítal a zastavil Sipľak.
     
    69
    Mladíci v drese Slovana sa bijú o svoju šancu, veľmi dobrým obranným zákrokom sa teraz prezentoval Mészáros. Čaká nás záverečných 20 minút, zatiaľ to vyzerá na výhru domácich.
     
    71
    Tak teraz len centimetre delili hostí od zníženia svojej straty! Železník vypálil asi z 25 metrov a Hudák strelu tečoval tak nešťastne, že prehodil aj Perniša a obaja len očami vytáčali loptu, ktorá napokon mierila tesne nad brvno!
     
    72
    Zlín z rohu nevyťažil nič, na hosťoch je ale badať, že chcú s výsledkom ešte niečo urobiť. Slovan sa už viac pokúša hrať na brejky, na ihrisku má množstvo mladých hráčov.
     
    73
    Jablonský si urobil výlet dopredu, na ľavej strane sa presadzoval naozaj nebojácne, až ho nedovoleným zákrokom zastavil Matejov.
     
    74
    Po štandardke zakončoval v náročnej pozícii v šestnástke Zreľák, z otočky napokon mieril tesne nad bránu.
     
    75
    Máme pred sebou poslednú štvrťhodinu, zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by sa mal Zlín vzchopiť na veľký zvrat a vyrovnanie. Hostia sa totiž snažia, zlyháva im však finálna fáza.
     
    77
    Hostia sa takmer dostali do veľkej šance, Chwaszcz ale hlavičkoval na päťke z ofsajdu, preto bolo všetko vzrušenie zbytočné.
     
    78
    Kombinácia belasých na polovici súpera, o útok sa tam snažili Gašparovič a Oršula, na konci bol ale dobre postavený obranca Zlína.
     
    79
    Zreľák je doslova neúnavný, teraz si naskakoval na dlhý nákop od Krnáča, vzdušný súboj síce vyhral, lopta ale napokon skončila v oute, hrá teda Zlín.
     
    80
    Chvíľu sa nehrá, na zemi ostal otrasený Gašparovič a bude potrebovať lekárske ošetrenie. Verme, že všetko bude v poriadku a domáci mladík bude môcť v hre pokračovať.
     
    81
    Gašparovič odchádza za postrannú čiaru, našťastie ale po vlastných, tak snáď bude všetko v poriadku. Medzitým rozohráva Slovan, snaží sa založiť útočnú akciu.
     
    82
    Mohlo byť zvýšené! Slovan predviedol priamočiarú akciu, na jej konci bol Čermák, ktorý postupoval po pravej strane sám na brankára, jeho prudkú strelu Dostál vyboxoval na roh!
     
    83
    Simovič faulovaný na vlastnej polovici, na povahu zápasu a hrací čas to bol trochu ostrý zákrok. Záložník domácich už v poriadku, pri lopte Slovan.
     
    84
    Zlín to už skúša a dlhými nakopávanými loptami, pri tejto sa ale útočník hostí nechal vystaviť do postavenia mimo hry. Čas do konca zápasu sa skracuje, čaká nás úplný záver.
     
    85
    Dva rohové kopy Zlína v krátkom slede, ten prvý obrana Slovana s prehľadom odvrátila, po druhom sám na päťke hlavičkoval Kurtin, vo výbornej pozícii mieril tesne nad!
     
    86
    Mészáros kombinoval na hrote so Zreľákom, bola to náročná kombinácia s množstvom nahrávok vo vzduchu, loptu napokon prebrala pozorná obrana Zlína.
     
    87
    Kombinácia Zlína pred šestnástkou Slovana sa začala pekne, na jej konci ale bola nahrávka do priestoru, kde s prehľadom úraduje Krnáč.
     
    88
    Mészáros vybojoval loptu pri ľavej strane šestnástky a výbornou prihrávkou našiel Zreľáka, ten v dobrej pozícii volil miesto strely nepresnú spätnú nahrávku.
     
    89
    Krnáč ešte v rutinnom zákroku, keď kryl center z pravej strany. Slovan sa tak mohol dostať do útočnej akcie a usadil sa na polovici hostí.
     
    90
    Z dlhých prihrávok belasí nevyťažili nič, lopty sa zmocnili obrancovia hostí. Sledujeme záverečné okamihy zápasu, rozhodca Trutz zrejme čoskoro duel ukončí.
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    Bratislavský Slovan získava druhé víťazstvo v zimnej príprave, čo však dnes belasých môže tešiť viac, je kvalitný predvedený výkon. Domáci v úvode prehrávali, potom ale skóre najmä vďaka skvelému Zreľákovi s Kubíkom otočili. Zlín sa snažil, predviedol pekné momenty, Slovan však bol dnes jednoducho lepší.
     
    S konštatovaním, že Slovan Bratislava zvíťazil po dobrom výkone nad Zlínom 3:1 a pripísal si druhú výhru v zimnej príprave, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (14:46:42)

    Tomáš Schügerl

    Branky: 21. Zreľák, 35. Zreľák, 44. Štefánik – 4. Poznar


    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Jablonský, Gorosito, Saláta (C), Kotula – Simovič – Kubík, Štefánik, Ďuriš – Peltier, Zreľák
    Náhradníci: Perniš (NB), Mészáros, Oršula, Gašparovič, Čermák, Sipľak, Hudák

    FC Zlín: Dostál – Hubáček, Blanař, Železník (C), Holík, Poznar, Živulič, Hájek, Chýla, Kopečný, Chmelo
    Náhradníci: Adamuška (NB), Malý, Salachna, Motal, Matejov, Kurtin, Benčík, Chwaszcz

    Rozhodčí: Trutz – Roszbeck, Borsányi
    bahis siteleri