Slavia – Karviná - ženy 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
S.K. Karviná - ženy
Neděle 01.03.2015, 09:45 • Zimní stadion Beroun • Liga žen – TOP divize
Partner:
     
    45:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu ještě domácí hokejistky nevyužily, ale krátce po jejím skončení se už prosazují! Dominika Lásková to udělala hodně chytře, narýsovala přihrávku do brankoviště na volnou hokejku BÁRY PATOČKOVÉ, a ta to měla před prázdnou klecí snadné. Slavia si bere zpět ztracené vedení – 2:1! Asistence: Dominika Lásková.
     
    29:40
    Karviná právě vstřelila branku!
    Po vstřeleném gólu domácí hokejistky trochu polevily a na světě je krutý trest! Do útočné třetiny rychle nabruslila KATKA KAPLANOVÁ a obránkyně před ní trochu ustoupily, tak natáhla ke střele na bližší růžek. Tam našla nad lapačkou Jandové místo a máme zase vyrovnáno – 1:1! Asistence: Nikola Gápová.
     
    28:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dlouhé obléhání karvinské branky končí gólem, který už prostě a jednoduše musel přijít. Celou akci si vzala na paškál DOMINIKA LÁSKOVÁ. Nejdřív vykroužila zpoza brány do mezikruží, bekhendový pokus ale na branku neprošel. K puku se ovšem dostala znovu, chvíli počkala, přesně zamířila a o druhou tyčku cinkla kotouč do sítě – 1:0! Asistence: Aneta Lédlová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 29. Lásková (Lédlová), 46. Patočková (Lásková) – 30. Kaplanová (Gápová)


    HC Slavia Praha: Jandová (Ramajzlová) – Lásková "C", Cornová, Brotánková, Erbenová, Kosinová – Lédlová, Bucifalová, Chadimová – Mašková, Patočková, Nárožná – Nováková, A. Jůzková, M. Jůzková. Trenér: Karel Manhart.
    S.K. Karviná - ženy: Dvořáková – Kovářová, Hudečková, Výtisková, Walicová – Vozdecká, Zíková, Lerchová – Kaplanová, Přibylová, Gápová – Sadilková, Kosellková, Kytková "C". Trenér: Josef Štoudek.

    Rozhodčí: Jelínek – Kálal, Pokorná.
    bahis siteleri