Slavia – Karviná - ženy 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
S.K. Karviná - ženy
Neděle 01.03.2015, 09:45 • Zimní stadion Beroun • Liga žen – TOP divize
Partner:
     
    59:57
    Buly v obranném pásmu Slavie. Karviná je v šesti bez brankářky, zbývají tři sekundy!
     
    59:57
    Oddechový čas si vybírá domácí trenér Karel Mahnart.
     
    59:35
    Lásková si mohla dát druhý vlastňák za víkend, ale zamotaný puk nakonec zvládly domácí hokejistky odpálit z brankoviště.
     
    58:29
    Obrovská obětavost domácích, obranný val nemohla prostřelit Přibylová ani její parťačka!
     
    57:34
    Na druhé straně mohla rozhodnout Lédlová, její pokus ale odrazila buď brusle protihráčky, nebo beton Dvořákové.
     
    55:50
    Tak to je neuvěřitelné! Jakmile byla Karviná kompletní, nabídla Lédlová jasnou tutovku Láskové, ale ta přestřelila branku. Puk tak vzala Anna Zíková a v sólu mohla šokovat vyrovnáním, jenže Jandová vytáhla její střelu vyrážečkou!
     
    55:12
    Ještě doplním, že zraněnou hráčkou Slavie byla Aneta Cornová. Hned po tvrdém střetu odkulhala do kabin, vypadalo to na problémy s kolenem.
     
    53:27
    Markéta Výtisková (KAR) – 2 minuty za sekání.
     
    53:27
    Do jasné šance se protáhla Aneta Lédlová, ale i s faulem jí nakonec dokázaly soupeřky zastavit.
     
    52:34
    Domácí hokejistky našláply k rychlému protiútoku, střelu Adély Jůzkové mohly dorážet její spoluhráčky. Hra je však přerušena pro postavení hráčky v brankovišti, proto skončila Dvořáková bezmocně na ledě.
     
    51:37
    Domácí si musejí hlídat Vendulu Přibylovou, která zase čekala na přihrávku. Jandová si ale spodní kout brány pokryla.
     
    50:03
    Neúnavně napadající Nárožná vybojovala puk pro Patočkovou, ale té v posledním chvíli zabránila jít do sóla skvělým obranným skokem Výtisková.
     
    46:44
    Jenže situace z druhé třetiny se mohla opakovat jako přes kopírák. Vendula Přibylová si před brankou počkala na pas z rohu a střílela z první, ale Jandová předvedla dost možná klíčový zákrok betonem!
     
    45:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu ještě domácí hokejistky nevyužily, ale krátce po jejím skončení se už prosazují! Dominika Lásková to udělala hodně chytře, narýsovala přihrávku do brankoviště na volnou hokejku BÁRY PATOČKOVÉ, a ta to měla před prázdnou klecí snadné. Slavia si bere zpět ztracené vedení – 2:1! Asistence: Dominika Lásková.
     
    44:13
    A je z toho menší trest za faul loktem pro Karolínu Kovářovou (KAR). Pět na tři pro domácí!
     
    44:13
    Po střetu v rohu pásma skončila na ledě jedna z domácích hokejistek, které musely na střídačku pomoci její spoluhráčky. Nevypadá to s ní dobře.
     
    43:28
    A tak domácí prošly dopředu rychlým tempem, Lásková minula břevno. Lédlová potom nezamířila ideálně do růžku a Dvořáková stále drží současný stav.
     
    42:49
    Slávistický tlak vede k vyloučení a přesilovce domácích. Klára Hudečková (KAR) – 2 minuty za krosček.
     
    42:20
    Dvojicí pokusů se prezentovala Alice Chadimová, která se dneska prezentuje v hodně solidním světle. Druhou střelu musela výtečně lapit Dvořáková.
     
    36:39
    Domácí obránkyně Magda Erbenová (SLA) hasila protiútok soupeřek a podle názoru rozhodčího to bylo s faulem. Dvě minuty za držení protihráčky, přesilovka pro Karvinou.
     
    32:24
    Nepřehledná situace před brankou Jandové, nejblíž gólu byla dorážející Kytková. Ale domácí to zvládly.
     
    29:40
    Karviná právě vstřelila branku!
    Po vstřeleném gólu domácí hokejistky trochu polevily a na světě je krutý trest! Do útočné třetiny rychle nabruslila KATKA KAPLANOVÁ a obránkyně před ní trochu ustoupily, tak natáhla ke střele na bližší růžek. Tam našla nad lapačkou Jandové místo a máme zase vyrovnáno – 1:1! Asistence: Nikola Gápová.
     
    28:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dlouhé obléhání karvinské branky končí gólem, který už prostě a jednoduše musel přijít. Celou akci si vzala na paškál DOMINIKA LÁSKOVÁ. Nejdřív vykroužila zpoza brány do mezikruží, bekhendový pokus ale na branku neprošel. K puku se ovšem dostala znovu, chvíli počkala, přesně zamířila a o druhou tyčku cinkla kotouč do sítě – 1:0! Asistence: Aneta Lédlová.
     
    25:33
    Chadimová vybídla zpoza branky ke skórování koho jiného než Lédlovou, jenže ta znovu nedokázala najít recept na Báru Dvořákovou!
     
    23:22
    Karviná hraje v plném počtu. V závěru oslabení měla plné ruce práce na brankovišti, kde dorážely Lédlová s Bucifalovou, ale hosté zvládli puk odpálit.
     
    21:08
    Máme tady první vyloučení na straně Karviné. Katka Kaplanová (KAR) odchází pykat za podražení, to je dobrá šance pro domácí.
     
    17:25
    A je tady druhá početní výhoda pro Karvinou. Michaela Nováková (SLA) je vyloučena za vražení na hrazení.
     
    16:05
    Anetě Lédlové zatím není co vytknout, snad jen kromě toho, že ještě nedala gól. Její výkon je skvostný! Teď natáhla za modrou čarou k dělovce, kterou musela Dvořáková zastavit pořádně těžkým zákrokem lapačkou.
     
    13:40
    Ve vlastním oslabení vypíchla puk Lédlová a přihnala se až před Dvořákovou. Z mírného úhlu ji ale nedokázala prostřelit!
     
    12:19
    Výtisková vyslala zcela ukázkovou přihrávkou dopředu Přibylovou, jejíž akce byla zbržděna. Potom přišel faul Dominiky Láskové (SLA), která je první vyloučenou hráčkou zápasu. Dvě minuty za hákování.
     
    11:03
    Aneta Lédlová je zatím hlavním tvůrcem hry Slavie. Teď připravila palebnou pozici Alici Chadimové, která ale z mezikruží jen trefila střed brány a Dvořákovou.
     
    08:17
    Jako buldok se dopředu vrhla Dominika Lásková, po vhazování přišla dobrá akce Anety Lédlové. Ani ta ale nedokázala karvinskou gólmanku propálit.
     
    05:24
    Další gólovou šanci z čistého nebe měla Slavia. Lédlová perfektně projela podél pravého hrazení a puk dorážela Bucifalová, ale Bára Dvořáková se proti ní blýskla famózním zákrokem!
     
    00:35
    Slavia zahajuje náporem, Dvořáková měla hned plné ruce práce se střelou Bucifalové!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 29. Lásková (Lédlová), 46. Patočková (Lásková) – 30. Kaplanová (Gápová)


    HC Slavia Praha: Jandová (Ramajzlová) – Lásková "C", Cornová, Brotánková, Erbenová, Kosinová – Lédlová, Bucifalová, Chadimová – Mašková, Patočková, Nárožná – Nováková, A. Jůzková, M. Jůzková. Trenér: Karel Manhart.
    S.K. Karviná - ženy: Dvořáková – Kovářová, Hudečková, Výtisková, Walicová – Vozdecká, Zíková, Lerchová – Kaplanová, Přibylová, Gápová – Sadilková, Kosellková, Kytková "C". Trenér: Josef Štoudek.

    Rozhodčí: Jelínek – Kálal, Pokorná.
    bahis siteleri