New Jersey – Nashville 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:3 (po pr.) | Columbus – Washington 3:5 (kon.)
Tampa – Buffalo 3:0 (kon.) | Florida – Toronto 2:3 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:2 (3:2 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:4 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:5 (kon.)
Vancouver – San Jose 2:6 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
Washington Capitals
Středa 04.03.2015, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:44
    Nakonec tu máme ale překvapivé vyloučení! Marcus Johansson (WSH) zlomil svou hůl těsně před vhazování, aby ušetřil vteřiny navíc a dal týmu možnost delšího odpočinku. Rozhodčí ho vyloučili za zdržování hry!
     
    48:17
    Za sekání je vyloučen Troy Brouwer (WSH). Columbus tak bude hrát první přesilovku v dnešním zápase. Zatím se totiž vylučovalo především za bitky.
     
    41:58
    Dvouminutové tresty za hrubost inkasují Scott Hartnell (CBJ) a Eric Fehr (WSH). Rozhodčí se snaží hru uklidnit. Domácí forvard ale dostává dvouminutový trest navíc, díky čemuž bude hrát Washington přesilovou hru. Jeden trest odpyká Corey Tropp. Na obou trestných tak jsou tři hráči!
     
    41:14
    A máme tu další bitku! Dnes již čtvrtou. Tentokráte se poprali Dalton Prout (CBJ) a Jason Chimera (WSH). Za vítěze označme domácího hráče, který svého soupeře položil na led. Oba dostávají pět minut za šarvátku.
     
    36:19
    Jason Chimera (WSH) inkasuje dvouminutový trest za hrubost, domácí obránce Dalton Prout (CBJ) rovněž. Současně je ale vyloučen i David Clarkson (CBJ), a to rovnou na deset minut.
     
    25:35
    Utkání se značně přiostřuje a máme tu další šarvátku! Jared Boll (CBJ) si to rozdal s Tomem Wilsonem (WSH), střelcem zatím poslední branky. Tentokráte už domácí hráč své fanoušky potěšil vítězstvím. Jenže oba dostanou k pětiminutovému trestu ještě dvě minuty navíc – domácí hráč za napadení, hostující za vyprovokování bitky. Tom Wilson navíc inkasuje i desetiminutový osobní trest!
     
    25:22
    Druhá bitka v dnešním zápase! Cody Goloubef (CBJ) a Troy Brouwer (WSH) shodili rukavice po strkanici ve středním pásmu, šarvátka ovšem neměla dlouhého trvání. Hostující borec se dá označit za vítěze této šarvátky. Oba pochopitelně inkasují trest na pět minut.
     
    18:45
    Nová posila Columbusu Justin Falk (CBJ) se pokusil naladit spoluhráče šarvátkou, kterou svedl s Michaelem Lattou (WSH). Hostující forvard byl ale v bitce úspěšnější. Oba rozvášnění kohouti inkasují pětiminutový trest za šarvátku.
     
    04:10
    Fehr byl podražen ve středním pásmu a David Clarkson (CBJ) za to inkasuje dvě trestné minuty.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 22. Savard (Hartnell, Tjutin), 36. Hartnell (Johnson, Wennberg), 50. Hartnell (Foligno, Johansen) – 4. Ovečkin (Orpik, Bäckström), 17. Fehr (Gleason, Chimera), 23. Wilson (Chimera, Beagle), 44. Ovečkin (Bäckström, Carlson), 60. Johansson (Ward)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Tjutin, Goloubef, Falk, Prout – Foligno, Johansen, Atkinson – Hartnell, Anisimov, Clarkson – Gibbons, Wennberg, Daňo – Tropp, Letestu, Boll
    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Gleason, Green – Ovečkin, Bäckström, Johansson – Glencross, Kuzněcov, Brouwer – Chimera, Fehr, Ward – Beagle, Latta, Wilson

    Rozhodčí: O'Halloran, Nicholson – Nowak, Cherrey

    Diváci: 12915
    bahis siteleri