New Jersey – Nashville 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:3 (po pr.) | Columbus – Washington 3:5 (kon.)
Tampa – Buffalo 3:0 (kon.) | Florida – Toronto 2:3 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:2 (3:2 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:4 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:5 (kon.)
Vancouver – San Jose 2:6 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
Washington Capitals
Středa 04.03.2015, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marcus JOHANSSON - 3:5
     
    59:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Švédský útočník MARCUS JOHANSSON se navrátil z trestné lavice a po výhozu Warda, jenž dnes hraje 500. utkání v NHL, se zmocnil kotouče, který následně dopravil do prázdné branky! Je definitivně rozhodnuto, Capitals vítězí. Asistence: Joel Ward.
    Scott HARTNELL - 3:4
     
    49:07
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátníci využili přesilovou hru a opět je to jen o jednu branku! Johansen z pravého křídla posunul na u branky stojícího Foligna, který perfektním pasem našel před klecí volného SCOTTA HARTNELLA, jenž přidal svou druhou branku v tomto zápase! Asistence: Nick Foligno a Ryan Johansen.
    Alexandr OVEČKIN - 2:4
     
    43:17
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDR OVEČKIN, to je prostě kanonýr numero uno! Ruský forvard dostal nabito od koho jiného než od Bäckströma na levou stranu a nekompromisní střelou překonal svého krajana Sergeje Bobrovského! Přesilová hra využita 43. brankou Ovečkina v této sezoně! Asistence: Nicklas Bäckström a John Carlson.
    Scott HARTNELL - 2:3
     
    35:03
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets snižují opět na rozdíl jediné branky! Jack Johnson dostal na modré čáře kotouč a odhodlal se ke střele, kterou ještě parádně tečoval SCOTT HARTNELL, jenž tedy dokázal usměrnit puk do branky! Holtby neměl nárok. Asistence: Jack Johnson a Alexander Wennberg.
    Tom WILSON - 1:3
     
    22:39
    Washington právě vstřelil branku!
    O chvíli později už ale Capitals opět vedou o dva góly! Jason Chimera se v bezprostřední blízkosti u Bobrovského neprosadil, k puku si ovšem dojel TOM WILSON, jenž ho bez problémů doklepl do odkryté branky! Je to 3:1 pro Washington. Asistence: Jason Chimera a Jay Beagle.
    David SAVARD - 1:2
     
    21:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    V Nationwide Areně nám poprvé zazněla rána z kanónu, domácí totiž dávají první gól a snižují na 1:2! Scott Hartnell zavezl puk do útočného pásma po levé straně a nahrál ho na obránce DAVIDA SAVARDA, jehož střelu zastavila až síť Holtbyho branky! Savard dává desátou branku v sezoně a připisuje si 50. bod v NHL. Asistence: Scott Hartnell a Fjodor Tjutin.
    Eric FEHR - 0:2
     
    16:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Tým z Washingtonu přidává druhou branku, je to 2:0! ERIC FEHR dává svůj 18. gól v sezoně, když na brankovišti dokázal dobře dorazit pokus Tima Geasona, který Bobrovskij pouze vyrazil svým betonem před sebe! Obránce, který nedávno přišel z Caroliny, si tak ve svém druhém utkání za Caps připisuje první bod. Asistence: Tim Gleason a Jason Chimera.
    Alexandr OVEČKIN - 0:1
     
    03:37
    Washington právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku, Capitals se na ledě Blue Jackets dostávají do vedení 1:0! Nicklas Bäckström zavezl puk do útočného pásma, posléze ho předal Brooksi Orpikovi na modrou čáru, jehož střelu z první tečoval před brankou stojící ALEXANDR OVEČKIN! Ruský kanonýr tak dává první branku dnešního utkání. Asistence: Brooks Orpik a Nicklas Bäckström.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 22. Savard (Hartnell, Tjutin), 36. Hartnell (Johnson, Wennberg), 50. Hartnell (Foligno, Johansen) – 4. Ovečkin (Orpik, Bäckström), 17. Fehr (Gleason, Chimera), 23. Wilson (Chimera, Beagle), 44. Ovečkin (Bäckström, Carlson), 60. Johansson (Ward)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Tjutin, Goloubef, Falk, Prout – Foligno, Johansen, Atkinson – Hartnell, Anisimov, Clarkson – Gibbons, Wennberg, Daňo – Tropp, Letestu, Boll
    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Gleason, Green – Ovečkin, Bäckström, Johansson – Glencross, Kuzněcov, Brouwer – Chimera, Fehr, Ward – Beagle, Latta, Wilson

    Rozhodčí: O'Halloran, Nicholson – Nowak, Cherrey

    Diváci: 12915
    bahis siteleri