Kometa Brno – Jihlava 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Kladno 8:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 2:8 (kon.)
Chomutov – K. Vary 5:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 0:4 (kon.) | Třinec – Žďár n/S 7:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
8:1 (2:0, 3:0, 3:1)
Rytíři Kladno
Středa 11.03.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu
Partner:
     
    Z mojí strany to bude vše, přeji hezký zbytek dne a těším se na další "shledání" u textových online přenosů na webu onlajny.com. (14:08:20)
     
    Je to tak, první čtvrtfinále jasně opanovali domácí hokejisté, kteří se zaslouženě ujímají vedení 1:0 na zápasy. Další utkání je na programu v pátek, kdy Lvi zajíždějí na Kladno.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Ztečovaná dělovka Mazury koncí vysoko nad bránou Jirouška.
     
    59:23
    Puk je ve středním pásmu, už se asi nic zajímavého nestane.
     
    58:36
    Ještě jeden projektil mířící na Koubovu branku, byť domácí gólman zasahovat nemusel.
     
    58:03
    Hradec už se nikam hnát nebude, Kladenští se ale stále snaží o další zásah, byť o dnešním vítězi je již dávno rozhodnuto.
     
    57:25
    S trochou štěstí teď Kouba zachytil střelu Kladenských. Lapačkou reagoval na původní střelu, puk ale změnil směr, přesto jej Kouba tělem stačil vyrazit mimo branku.
     
    56:51
    Teď už ale domácí svoji hru o něco více uklidnili a vypadá to, že si beze změny skóre dokráčí pro první vítězství v sérii.
     
    55:28
    Což už ale neplatí, hned třikrát v rychlém sledu musel hradecký brankář odvracet gólové nebezpečí vyslané z holí Kladna.
     
    54:38
    Kouba ale proti střele zatím zasahovat nemusel.
     
    53:55
    Celkem jasně se tedy rýsuje vítěz prvního zápasu série mezi Hradcem a Kladnem. Hosté nicméně právě předvádějí jeden z jejich lepších momentů, když jsou schopni se trvaleji usadit v pásmu Hradce.
     
    53:17
    Přečíslení dvou na jednoho teď domácí hráči nevyřešili ideálně, puk se jim zamotal pod brusle a ke střele se ani nedostali.
     
    52:44
    Domácí v plném počtu.
     
    52:13
    Střela Hrabíka končí na tyči Kouby, který se stačil jen ohlédnout za pukem mířící od jeho svatyně!
     
    51:27
    Přesilová hra Kladna je zatím ale hodně vlažná, a co víc, její aktéři se k puku dostávají převážně pouze ve středním pásmu.
     
    50:44
    Vyloučení na straně Hradce – Jaroslav Dvořák se provinil vražením na hrazení. Ve stejném čase inkasuje Michael Gaspar osobní trest za nesportovní chování na deset minut.
     
    50:34
    A další zásah hradeckého gólmana, tentokrát proti střele Filipa z takřka samostatného úniku!
     
    50:05
    Dnes hodně aktivní Hrabík připravil přihrávkou napříč brankovištěm šanci pro své spoluhráče, Kouba se ale zaskvěl jistým zákrokem.

    Lukáš Štěrovský

    Branky a nahrávky: 4. Štohanzl, 19. Růta (Havelec, Štohanzl), 22. Dvořák (Gaspar), 36. Pažourek (Maršík, Šalda), 39. Jirásek (Šalda, Jakubec), 47. Hašek (Jirásek, Gaspar), 49. Síla, 50. Lelek (Havelec) – 45. Kalaj (D. Kouba)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (41. Š. Kouba) – Lelek, Duben, Pohl, Muška, Gaspar, Šalda, Jonáš – Martinec, Růta, Jakubec, Pažourek, Matouš, Havelec, Jirásek, Dvořák, Štohanzl "C", Hašek, Mazura, Maršík, Síla. Trenér: Tomáš Martinec.
    Rytíři Kladno: Jiroušek (Zázvorka) – Haspeklo, Matula, Veber, Slabý, Filip, Kryll, Rudovský – Karásek, Rejzek, Soukup, Svoboda, Kalaj "C", M. Bláha, Nagy, O. Bláha, D. Kouba, Hrabík. Trenér: David Čermák.

    Rozhodčí: Veinfurter – Pechánek, Samek
    bahis siteleri