Poprad – Zvolen 5:4 (kon.)
konec
HK Poprad
5:4 (1:1, 3:0, 1:3)
HKM Zvolen
sk Středa 11.03.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Josef Turek (tréner HKm Zvolen): Prvú tretinu sme boli slabším tímom. Nechali sme následne v druhej tretine Krotáka ujsť. Mali sme strašne veľa vylúčených hráčov. Potom sa postupnosť hry narúša a nehrá sa v tempe, aspoň z našej strany. V závere som urobil redukciu v zostave, dával som tam lepších korčuliarov. Priblížili sme sa, bolo to však neskoro. Piaty gól bol pre nás zlomový.

    Milan Jančuška (tréner HK Poprad): Veľmi dôležitý zápas pre nás. Podali sme tímový výkon, vyčnieval najmä Arne Kroták. Dôležitýý bol jeho druhý gól v oslabení. Musím povedať, že hrá sa na víťazstvá, nie na skóre. Zvládli sme aj to zdramatizovanie na konci. V siedmom zápase je to 50 na 50 a budú rozhodovať maličkosti. Tešíme sa na siedmy zápas a veríme, že postúpime do semifinále. (19:45:17)
     
    Tak v poslednej tretine sme boli svedkami skvelej drámy prakticky až do poslednej sekundy! Popradčania sa presadili raz a hostia tri razy!

    Séria je teda opäť vyrovnaná a definitívne sa rozhodne v piatok vo Zvolene!

    Ak chcete vedieť čo najrýchlejšie ohlasy trénerov z tlačovky, tak ešte nášmu prenosu nedávajte košom. O malú chvíľu ich tu prinesieme.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Zvolenčania chceli preniknúť do útočného pásma, je to však postavenie mimo hry.
    HRAŠKO - 5:4
     
    59:37
    Zvolen dal gól!
    Tak a v týchto chvíľach je znížené na rozdiel jedného gólu! Brankár Kostúr mal absolútne zakrytý výhľad, k puku sa na modrej čiare dostal PETER HRAŠKO, ktorý jednoznačnou strelou prekonal Kostúra!
    Asistencia: Michal Chovan.
     
    59:22
    Chovan nahadzoval od modrej čiary, ale neúspešne.
     
    59:13
    Puk naďalej v útočnom pásme, hostia vyhrali buly.
     
    59:04
    Puk je v útočnom pásme hostí, v rohu klziska pri mantineli sa tam oň šermoval väčší počet hráčov. Rozhodcovia hru prerušili.
     
    58:34
    Kurali dokázal bezpečne odstreliť puk von z obranného pásma a bryndziari musia začínať z obrannej tretiny.
     
    58:17
    Poprad sa oslobodzuje.
     
    58:08
    Zvolenčania hrajú bez brankára a sú natlačení v útočnom pásme.
     
    58:05
    Tréner Turek sťahuje brankára Baroša z brány a tréner Popradu Jančuška si berie oddychový čas. Vhadzuje sa v obrannom pásme Popradu!
     
    57:46
    Gríger teraz aktívne forčekoval Zvolenčanov v ich obrannom pásme, mierne narobil problémy súperovi.
     
    57:12
    Peter Hraško vypálil od modrej čiary, jeho strela však bola zblokovaná a puk sa odrazil vysoko niekde ku streche. Následne spadol v obrannom pásme Zvolena.
     
    56:50
    Hostia sú v týchto chvíľach natlačení v útočnom pásme a snažia sa tam ešte nejako prekonať popradského gólmana.
     
    56:07
    Niekto z domácich hráčov zahral s vysokou hokejkou, čo znamená, že sa vhadzovanie bude uskutočňovať po pravej ruke brankára Kostúra.
     
    55:51
    Kasík získal puk v obrannom pásme Popradu a následne vystrelil puk smerom ku brankárovi Barošovi.
     
    55:20
    Jozef Kentoš sa znovu o niečo posnažil, tentokrát sa dostal do streleckej možnosti z medzikružia, ale Makovský zblokoval jeho strelu smerom do rohu hracej plochy.
     
    55:01
    Začína posledná päťminútovka tretej tretiny!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Kroták (Makovský), 21. Kroták (Hvila), 31. Kroták (Stals, Takáč), 35. Bartečko (Gríger, Paukovček), 52. Gríger (Kasík, Takáč) – 16. Puliš (Sloboda, Hraško), 42. Síkela, 55. Kentoš (TS), 60. Hraško (Michal Chovan)


    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý, Kurali – D. Brejčák, Makovský – Kasík, Malina – Gáborčík, Dinda – Gríger, Paukovček, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Sýkora, Stals, Matis
    HKM Zvolen: Baroš (Šimko) – Bagin, Juraško ("A") – Hraško, Pokovič – F. Fekiač, Ťavoda – Popela, Pichnarčík – Sloboda, Brabenec, Puliš – Obdržálek, L. Jurík ("C"), Michal Chovan ("A") – Podkonický, Síkela, Škvaridlo – Martin Ďaloga, Kentoš, V. Fekiač

    Rozhodčí: J. Konc, Jonák – Holienka, Kacej
    bahis siteleri