NY Islanders – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Los Angeles 2:4 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 2:3 (po pr.)
Columbus – Anaheim 5:3 (kon.) | Detroit – Arizona 4:5 (po pr.) | Tampa – Florida 4:3 (kon.)
Nashville – Montreal 3:2 (po pr.) | Vancouver – Winnipeg 5:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:3 (2:0, 0:3, 2:0)
Florida Panthers
Středa 25.03.2015, 00:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan CALLAHAN - 4:3
     
    57:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    A Lightning se krátce před koncem zápasu vrací do vedení! Skvělou práci po přihrávce od Killorna odvedl RYAN CALLAHAN, který vyjel zpoza Luongovy svatyně a pak vystřelil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Alex Killorn, Steven Stamkos.
    Nikita KUČEROV - 3:3
     
    41:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning vyrovnávají na 3:3. Šustr vystřelil jen do zadního mantinelu, puk se ale zastavil za brankou, kde si ho přivlastnil NIKITA KUČEROV, který bleskurychle objel branku a zasunul kotouč mezi levou tyčku a beton Luonga. Asistence: Andrej Šustr, Ondřej Palát.
    Jonathan HUBERDEAU - 2:3
     
    28:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Panterům ve druhé třetině stačilo něco málo přes osm minut k obratu! Střelu JONATHANA HUBERDEAUA tečoval Stralman, překvapený Vasilevskij měl puk pod levým betonem, jenže ve zmatku ho nechal v brankovišti nekrytý, a hráč s jedenáctkou na dresu už měl se zakončením do prázdné branky jednoduché. Stralman se sice vrhl po puku, ale ten přesto skončil v brance. Asistence: Aleksander Barkov, Jaromír Jágr.
    Brandon PIRRI - 2:2
     
    26:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je bleskurychlé vyrovnání v podání Floridy! Palát u mantinelu neudržel puk, Trocheck ho posunul na modrou BRANDONU PIRRIMU, který překvapil Vasilevského, jenž toho přes své obránce moc neviděl. Asistence: Vincent Trocheck.
    Jussi JOKINEN - 2:1
     
    26:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers zaslouženě snižují a jsou zpět ve hře o body! Gudbransonovi se střela od modré vůbec nepovedla, Boyes ale sklepl kotouč pro JUSIHO JOKINENA, jenž z pravého kruhu vystřelil nad Vasilevského levou ruku. Asistence: Brad Boyes, Erik Gudbranson.
    Tyler JOHNSON - 2:0
     
    07:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další branku a v úvodu vedou už 2:0. Ryan Callahan zachytil puk na pravé straně a bekhendem přihrál mezi kruhy TYLERU JOHNSONOVI, jehož střela z první skončila za zády Luonga, jenž se nestihl přesunout k pravé tyči. Jak je to jednoduché! Asistence: Ryan Callahan.
    Brenden MORROW - 1:0
     
    05:49
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se po špatné přihrávce na modrou čáru nestihli vrátit a inkasují jako první. Autorem branky je BRENDEN MORROW, který zpoza branky protlačil puk za dezorientovaného Luonga. Asistence: J.T. Brown.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 6. Morrow (Brown), 8. Johnson (Callahan), 42. Kučerov (Šustr, Palát), 58. Callahan (Killorn, Stamkos) – 27. Jokinen (Boyes, Gudbranson), 27. Pirri (Trocheck), 29. Huberdeau (Barkov, Jágr)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Bishop) – Stralman, Hedman, Garrison, Carle, Šustr, Barberio – Killorn, Stamkos, Drouin – Kučerov, Johnson, Palát – Callahan, Filppula, Namestnikov – Brown, Boyle, Morrow.
    Florida Panthers: Luongo (Ellis) – Ekblad, Campbell, Gudbranson, Mitchell, Petrovic, Kulikov – Boyes, Trocheck, Pirri – Jágr, Barkov, Huberdeau – Hayes, Bolland, Jokinen – Kopecký, MacKenzie, Upshall.

    Rozhodčí: Devorski, McCauley – Amell, Racicot

    Diváci: 18 729
    bahis siteleri