Sparta – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 1:7 (kon.) | Hr. Králové – Přerov 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Královští lvi Hradec Králové
6:5 (2:2, 0:2, 3:1 - 0:0)
HC ZUBR Přerov
Středa 25.03.2015, 15:00 • Malá hala, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Královští lvi Hradec Králové.
    Autorem rozhodující branky je PETR POPPEL
     
    59:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Přesně se závěrečnou sirénou se Přerovu podařilo vyrovnat! Z otočky se prosazuje JAN BARVENÍČEK. Bez asistence.
     
    47:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Fantastické utkání přináší další zvrat! Na obranné modré získal kotouč Petr Poppel, který nabral rychlost a přečíslení 2 na 1 vyřešil přesným pasem, do kterého jen vložil hůl VOJTĚCH SÍLA, který vrací vedení na stranu Hradce! Rachůnek byl bez šance. Asistence: Petr Poppel.
     
    44:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je opět srovnáno! Hradec využívá další přesilovou hru! Mezi kruhy byl osamocen PETR POPPEL, který dlouho váhal, co s pukem. Nakonec zvolil střelu, která skončila za zády Rachůnka! Asistence: Jan Klodner, Vojtěch Síla.
     
    42:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale Hradec snížení dočkal! Od modré pálil Jan Klodner, jehož střela byla sražena, ale z otočky dokázal skórovat VOJTĚCH SÍLA. Hradec tak prohrává už pouze o gól. Asistence: Jan Klodner.
     
    33:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov odskakuje na rozdíl dvou branek! Novotný si připsal dva skvělé zákroky, ale po obrovském závaru nakonec kapituluje. K odraženému kotouč na vrcholu brankoviště se dostal ADAM POPELKA, který dokázal dostat puk za brankovou čáru. Novotný se natahoval marně. Asistence: Daniel Indrák.
     
    24:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov otáčí stav utkání! Z úhlu najížděl Jan Šimanský, jehož střelu Novotný dokázal ještě vyrazit, ale na dorážku JANA MLČÁKA už byl krátký. Asistence: Jan Šimanský.
     
    19:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přece se jen se nakonec Přerovu daří srovnat stav utkání. Popelka našel mezi kruhy volného PETRA ANTONÍČKA, který propálil hradeckého brankáře! Asistence: Adam Popelka, Jan Mlčák.
     
    13:29
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov snižuje na rozdíl jedné branky! Ve vlastním oslabení se do samostatného úniku dostal JAN ŠAFRÁNEK, který našel místo mezi Novotného betony! Asistence: Adam Popelka.
     
    03:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové se raduje z druhé branky v dnešním utkání a není to zrovna šťastný moment pro přerovského brankáře Rachůnka. VOJTĚCH ZÁLIŠ nahodil kotouč ze středního pásma a skákavý puk si našel cestu za záda hostujícího gólmana. Bez asistence.
     
    02:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Snaha se domácím přece jen vyplatila! Po vyhraném vhazování se Královští lvi ihned opět tlačili do branky, což přineslo své ovoce! Klodnerovu střelu Rachůnek ještě dokázal ztlumit, ale na dorážku MATĚJE MORONGA byl už krátký! Asistence: Jan Klodner

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 3. Morong (Klodner), 4. Záliš, 43. Síla (Klodner), 45. Poppel (Klodner, Síla), 48. Síla (Poppel), rozh. náj. Poppel – 14. Šafránek (Popelka), 20. Antoníček (Popelka, Mlčák), 25. Mlčák (Šimanský), 34. Popelka (Indrák), 60. Barveníček

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mlčák (PRE)
    1:0   Morong (HKR)
    2. série:
    1:1   Barveníček (PRE)
    2:1   Poppel (HKR)
    3. série:
    2:1   Šafránek (PRE)


    Královští lvi Hradec Králové: Novotný (Ševců) – Řehák, Junek, Sajdl, Myška, Bárta, Kašpar, Klodner (C) – Brejcha, Nedomlel, Záliš, Poppel, Síla, Pirkl, Muller, Doležal, Naar, Dudek, Morong. Trenér: Jiří Janoušek ml.
    HC ZUBR Přerov: Rachůnek (Postava) – Zeman, Lukačka, Mlčák, Svozil, Vohrabal – Popelka, Šimanský, Dobša, Indrák, Mohapl, Barvenčík, Krupa, Šafránek, Antoníček. Trenér: Petr Školoud

    Rozhodčí: Veselý – Pechánek, Kleprlík
    bahis siteleri